Keresés

Részletes keresés

Lecso11 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 523
Kaposvári Rákóczi - Újpest FC 0-1

Siófok, július 9., 17.20 Sokat szabálytalankodtak a játékosok

Nagy hőségben, kevés érdeklődő előtt kezdődött meg a Fonyód Sporthotel kupáért kiírt kétnapos viadal. A meccseket Siófokon rendezik, az első találkozót az újonc Kaposvár és az Újpest vívta.
A gyér érdeklődésen senki sem lepődött meg, csak a legelvakultabb szurkolók választották a tikkasztó hőségben való izzadást, mikor néhány méterre ott van a hűs Balaton.
A két csapat 45 perces összecsapását sok szabálytalanság, kocogós iram és néhány helyzet jellemezte, utóbbiból az újpestieknek volt valamivel több, ezért megérdemeltnek mondható a fővárosiak győzelme. A mérkőzés egyetlen gólját Simek Péter szerezte a 35. percben.

Kaposvári Rákóczi - Bp. Honvéd 2-1

Siófok, július 9., 20.30 Két kiállítást is hozott a 45 perc.

Az élvonal két újoncának összecsapása színvonalban alig múlta felül az eddigi meccseket, de nagy előnye volt, hogy három gól is esett a 45 perc alatt.
A mérkőzés elején egy nigériai próbajátékos (aki nem sokkal a meccs előtt csatlakozott a többiekhez, és a kaposvári vezetők Májk néven azonosítottak őt) szerzett vezetést, majd "féltávnál" Takács egyenlített. A kaposváriak nem nyugodtak bele a döntetlenbe, és Máté révén megszerezték a győztes gólt is, majd a találkozó vége felé elszabadultak az indulatok, Budovinszky és a nigériai gólszerző is piros lapot kapott.

hmmm :)
Előzmény: Lecso11 (522)
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 522
Az első meccsen 1-0-ra kikaptunk az Újpesttől, a második meccsen pedig 2-1-re megvertük a Honvédot.
Asteriksz Creative Commons License 2004.07.08 0 0 521
Be is fejezték a gyöp terítését, most már csak a fenntartás és a szép gyökerek növesztése a dolog :)

mennyibe kerül majd az egyedülálló, csúcstechnológiás gyepszőnyeg fenntartása és karbantartása? vagy ez is csak az első pár fordulóig tart ki?

Balassa ott volt Berkiben, de nem játszott.
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.08 0 0 520
Én holnap akartam menni az Újpest meg a Honvéd elleniekre, de közbejött más, így kihagyom, a szombatot még nem tudom, nem sok értelme van ezeknek a villámtornáknak szerintem, max. az új emberekre lennék kiváncsi - már ha lesznek :)
Előzmény: Muntanitz (518)
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.08 0 0 519
Természetesen azokra az új emberekre kerestem rá, akik a Lelle ellen játszottak újként :)Róluk tud valaki valamit? Balassával mi van?

Remélem most már végre jó lesz az új gyep, és nem kell vele többet szenvedni...
Előzmény: Lecso11 (514)
Muntanitz Creative Commons License 2004.07.08 0 0 518

A Somogyi Hírlap szerint ráadásul az új gyepszőnyeg egy francia cég referenciamunkája egyben. Hát, remélem, kitesznek magukért!

Megy valaki erre a siófoki uli-buli tornára? Én sajnos aligha...

Előzmény: Asteriksz (517)
Asteriksz Creative Commons License 2004.07.07 0 0 517
sajnálom, hogy a Diósgyőr nem indulhat.

ma már rakták a füvet a gödörbeli pályára. a szép zöld gyep...
Muntanitz Creative Commons License 2004.07.07 0 0 516
Jövő héten lesz az az MLSZ elnökségi ülés, amelyen végleges(?) döntést hoznak, hogy melyik csapatok nevezése fogadható el. Gondolom, azon még csak kijelölik a sorsolás időpontját (jó esetben!), tehát szerintem két héten belül még nemigen fogjuk tudni a menetrendet.
Előzmény: kaposvari (515)
kaposvari Creative Commons License 2004.07.07 0 0 515
Hú, de haragszol a Somogyira:-) Amúgy tényleg nem volt komoly cikk a maiban a csapatról. De azért még mindig onnan jön a legtöbb infó, mivel nincs honlapunk. Bár talán most majd a Sport is többet fog foglalkozni velünk. Ami a két új embert illeti, Ernővel van fenn interjú (igaz jó régi) az ftc.hu-n. Ja és tuti, hogy nem játszott még nálunk:-) Tudja valaki, hogy mikor lesz sorsolás?
Előzmény: Fhater28 (511)
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 514
Rákerestem az új emberekre a neten, de eddig nem bukkantam semmire róluk.
Előzmény: Kék skorpió (510)
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 513
Ez a két kérdés foglalkoztat engem is régóta...
A bannereket nem tudom, a lángok vagy mi a franc állítólag azokat a topicokat jelöli, amelyek a legjobban "pörögnek"...
ON :)
Előzmény: Wagner Lopez (512)
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.07.07 0 0 512

Off

Miért tűnnek el a bannerek?

Mia a f@szt jelez az a kis láng egyes topikok előtt.

On

Előzmény: Fhater28 (511)
Fhater28 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 511

Kaposvari!

Ezt komolyan gondoltad, hogy majd a somogyiban elolvassuk, hogy kiket akar igazolni a Rákóczi???

Talán majd egy hét csúszással...

Akkor már inkább a nemzeti sportból vagy valamelyik helyi rádióból vagy a tévéből tájékozódom, hogy mi újság a Rákóczinál. Tegnap este ott már bemondták, hogy elfogadták a licencünket.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.07.07 0 0 510

A tegnapi edzőmeccs:

Nabi Kaposvári Rákóczi–Balatonlelle 6–2 (2–1)
Nagyberki, 100 néző. V: Král
Kaposvár, 1. félidő: Szűcs – Finta, Nagypál, Kovácsevics, Farkas – Máté, Bank, Andruskó, Kardos – Oláh, Galgóczi. 2. félidő: Balajcza – Vass, Petrók, Papp, Mező – Szakály, Polyák, Tóth, Kuzmin – Kárpáti (Eggle), Jovánczai
G: Galgóczi (2), Jovánczai, Tóth, Kárpáti, Eggle

HAJRÁKÓCZI!!!!

HAJRÁ MTK!!!!

Muntanitz Creative Commons License 2004.07.07 0 0 509

Kiszivárgott hírek szerint megkaptuk a klublicencet, így elfogadták a nevezésünket az NB I-re. Mondjuk emiatt nem aggódtam különösképpen, de azért néhány csapat nem ment át a rostán, bár nincs kétségem, hogy a nagy keménykedés csak ideig-óráig tart.

Azzal tényleg nincs baj, hogy a feljutó csapatra épül az idei keretünk, de egy tapasztalt, megbízható védőt azért nagyon várnék még. Főleg, hogy Balassa nem is játszott tegnap, és emlékeim szerint vele még nem állapodtak meg a folytatásról.

A topikbannertől hamarosan búcsút vehetünk, úgy látom...

Előzmény: kaposvari (508)
kaposvari Creative Commons License 2004.07.06 0 0 508
Ma megnéztem a csapatot Nagyberkiben- és nem Balatonlellén ahogy az Nb1.hu írta- és azt kell mondjam kezdetnek megtette a játék. A második félidőben játszott egy két ismeretlen arc, volt köztük aki koránál fogva biztos, hogy nem ifista volt hanem próbajátékos. Majd holnap a Somogyiban elolvassuk, hogy akarnak-e még valakiket igazolni. Van még idő, de egyre inkább úgy néz ki, hogy szinte teljesen a feljutó csapatra fog épülni az NB1-es gárda is. Ami nem biztos, hogy baj. Majd meglátjuk. Pénteken Siófok.
Asteriksz Creative Commons License 2004.07.05 0 0 507
Akkor bocs a kirohanásért, én úgy tudtam támogatja a klubot pénzekkel is.
Előzmény: Muntanitz (506)
Muntanitz Creative Commons License 2004.07.05 0 0 506
Ezt nem egészen értem. Torma a klub úgymond társadalmi elnöke, ami nem jelenti azt, hogy tulajdonos (támogató) is egyben. Mint elnöknek, meg kell nyilvánulnia a Rákóczit érintő fontosabb kérdésekben, arról viszont nincs tudomásom, hogy a Kapos Volán a csapat utaztatásán kívül explicite támogatná a klubot.
Előzmény: Asteriksz (505)
Asteriksz Creative Commons License 2004.07.04 0 0 505
Torma Kálmán jobban tenné, ha a Volánnal foglalkozna, ott sincs minden rendben, hogyan akar támogatni csapatokat így?
Előzmény: Fhater28 (504)
Fhater28 Creative Commons License 2004.07.03 0 0 504

Pénteki Kapos Sport:

Torma Kálmán szerint a csapat biztosan elindul az NB I-ben, bár csak a költségvetés 60-70 százaléka adott. 5-6 játékossal tárgyalnak, a jövő héten lesznek konkrétumok.

Jó lenne a somogyiban most már egyszer eltalálni BALAJCZA SZABOLCS nevét...

Lecso11 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 503
Én úgy emlékszem mintha játszott volna régebben a nagycsapatban, de lehet, hogy keverem a dolgokat már :)
Előzmény: Muntanitz (501)
Asteriksz Creative Commons License 2004.06.29 0 0 502
A Somogy Sportjában van egy cikk Prukival.
Muntanitz Creative Commons License 2004.06.28 0 0 501
Az biztos, hogy a felnőtt csapatunkban nem játszott, de állítólag Kaposváron kezdett el futballozni. Nem ígérem, hogy utánanézek, mert ennél azért sarkalatosabb kérdések is vannak a világon.
Előzmény: kaposvari (500)
kaposvari Creative Commons License 2004.06.26 0 0 500
Kardosnak a Pécs volt az első csapata, legalábbis egy régebbi NS-futballrajt kiadvány szerint.
Szűcs Laci az új kapus indult Kaposvárról annak idején.
Előzmény: Muntanitz (489)
kaposvari Creative Commons License 2004.06.26 0 0 499
Állítólag augusztus 6-ra a bajnoki rajtra most már tényleg kész lesz a talaj. Ausztriából hozzák a füvet. A tegnapi Somogyiban benn voltak a nyári edzőmeccsek dátumai, a hazaiakat Nagyberkiben játsza majd a csapat. Az elsőt júli 6-án a Balatonlelle ellen. Az NB 1-esek közül játszunk a Pécs, a ZTE és a Haladás ellen is.
Muntanitz Creative Commons License 2004.06.25 0 0 498
Hát akkor bízzunk egy igényes honlapban, nagyon itt van már az ideje!
Előzmény: Asteriksz (496)
fepa Creative Commons License 2004.06.25 0 0 497
Ez jó hír!
Amúgy pedig akkor földet kellett volna cserélni. A talajt és a füvesítést pedig nem maga a Vegyépszer, hanem egy alvállalkozója, a budapesti székhelyű Lián Kertészeti Szövetkezet végezte. Mondjuk a felelősség mindenképp a Vegyépszeré.
Előzmény: Asteriksz (496)
Asteriksz Creative Commons License 2004.06.25 0 0 496
Információim szerint a hivatalos honlap már készül.
és a kezdésre kész lesz.

a gödör mellett az agyagos talaj sem segített a víz lefolyásának, ráadásul gondolom eléggé tömör is lehetett.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.06.25 0 0 495
Igen, kb. 2 éve.

Az a baj, hogy a bajnoki rajtra soha nem fejezik be.

Ezért vagyunk kénytelenek zsinórban idegenben játszani vagy a Cseri úton.

Persze, most is megy a nagy ígérgetés, hogy készen lesz, de erre azért még nem fogadnék.

Pedig jó lenne, mert ha nem lehet ott mérkőzéseket játszani, akkor idegenbe kell menni, mert a Cseri úti pályát biztos nem engedélyezi a liga vagy a szövetség.

Sajnálom a pályátokat, nekem maga a stadion tetszik.

Reméljük a legjobbakat. :-)

HAJRÁKÓCZI!!!!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: lg18 (493)
fepa Creative Commons License 2004.06.25 0 0 494
Kb. Megállapították a kivitelező hibáját, így garanciával kénytelenek renbehozni a füvet. Kontár egy társaság.
Előzmény: lg18 (493)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!