Ez úgy jó, ahogy van. A másik diszkósabb, azon lehet remixelni, ezért is lennék rá kiváncsi, volt-e valaki, aki kihozott belőle valami fogyaszthatót.
A Comme j'ai mal is a legnagyobb kedvenceim közé tartozik, de azon max egy koncerten lehet dobni, mert ott más a feeling. Amúgy szerintem az ilyenekhez nem kellene hozzányúlni.
Pl. mostanság sokat hallgatok gothic metal-t, azt sem szerencsés keverni. Megteszik olykor, de nem jön be nekem.
Érdekelnek ezek a remixek, irok egy mail-t hamarosan.
Ma megint kezd aktuális lenni, ezért szép nyarat kivánok mindenkinek :)
Mindjárt meghallgatom őket, aztán megírom, hogy szerintem melyik sikerült jól közülük. Megjegyzem, talán az Anamorphosee volt az utolsó album, amihez igazán jó remixek készültek.
A nagy kedvencem ebből a korszakból ez a maxi CD:
COMME J'AI MAL (August 1996)
CD 2 titres in Digipack 576 998-2 Limited Edition
Comme j'ai mal (Radio Edit) 3'50 - Comme j'ai mal (Aches Remix) 3'58
Szerencsére, ezt sikerült eredetiben megkaparintanom.
Jó sok minden.
Az instrumental érdekes lehet. A többi között van olyan, amiben nincs szétszaggatva a dal? Mert az a fajta rémmixek, amik a csilivili multicolor boritókkal megjelentek, brrrrr. Kedvező esetben elugranék fehérvárra egy üres lemezzel, ha nem nagy teher ez Neked.
Remélem a 6.Lenin csak elszólás. Amúgy én, mint tisztelt fórumlakó mostanában leginkább Diana Krall lemezeit forgatom a lejátszóban. Sziszke pedig egy francia aerobicoktatóval járna igazán jól, akinek van 1 hamburgeres kioszkja minden sarkon.
Francia anyanyelvű aerobictanár:))) Nem is rossz ötlet, de azon kívül, hogy esetleg franciául lihegek, nem sokra jutnék. Örülök neki, hogy nem esek össze az első 10 perc után:)))
Itt nincs jelszó emlékeztető? Esetleg azzal tudnál a régi önmagadként visszajönni, vagy ugyanaz a név, de kis módosítással, pl. egy pont a név végére...
Sythfan, csak a soraim miatt akarsz feleségül venni?:) De azért ugyi az esküvőn nem hamburger lenne a menü?:)Különben is fogyózok:) Nemsoká rohanok is aerobicra. Mylenebe szívesen beleegyezek, mert az én lagzimon nem lesz Lajcsi iskolás multaós zene:)
De a többi rendben lesz:)
Nekem a következő változatok vannak meg, amennyiben érdekel a dolog:
C'est une belle journée (Version Single)
C'est une belle journée (Version Instrumentale)
C'est une belle journée (Elegie's Remix Club)
C'est une belle journée (Such A Beautiful Day's Remix)
C'est une belle journée (What A Souci's Remix)
C'est une belle journée (Belle And Bed Remix)
C'est une belle journée (Contact FM Remix) (Non-officiel)
OFF a camouflage-t én is birom, bár a twins vagy marc almond előbb jut eszembe ha ilyesmi a stilusról esik szó. Hoppsza, ha már reagáltál a secret service-es beirásomra, megkérdezném, volna-e neked attack, sisley ferre vagy claudia t.? Ezeket nagyon nem birom beszerezni.
ON van valakinek c'est une belle journee maxi cd-je? Rég keresem már, kiváncsi vagyok rá, mert eddig csak egyféleképpen hallottam és igencsak kedvelem ezt a muzsikát.
Lassan egy éve, hogy elsőként helyszint ajánlottam egy topic találkozóhoz. Nem sokat haladt a dolog; talán mikor újra lesz alkalmas lakásom, addigra összejön.
Lehet, hogy szenségtöréssel vádoltok majd, de én arra is kíváncsi lennék, hogy a Tisztelt Topictársak MF-en kívül milyen zenéket hallgatnak még szívesen a szabadidejükben. Bár Giorgio-val és Cliftony-val kapcsolatban vannak halvány sejtéseim... (;)) Én például nagy rajongója vagyok egy bizonyos Camouflage nevezetű, német csapatnak, tavalyelőtt Mark Schöneberg-ben végre sikerült őket élőben is látnom, a zuhogó eső ellenére őrületes tombolás volt, és azt hiszem, nyugodtan állíthatom, hogy az est fénypontja az volt, amikor egy bizonyos Frank Tovey nevű úr emlékére eljátszották a "Back To Nature"-t.
Na most már írjon más is, ne csak én! Unatkozom itt egyedül.
Mielőtt jön Cliftony, és jól lebuktat, bevallom, hogy ezen tevékenységi köröket ma már korántsem űzöm olyan aktívan, mint például 10 évvel ezelőtt, most inkább csak a CD-kereskedelem működik.
Az előző hozzászólásom végéről lemaradt egy fél smiley... Helyesen így néz ki a befejezés: ;)
Megjegyezném azt is, hogy véleményem a két fordításról őszinte volt, nem személyre szóló, bárki is készítette azokat.
Ja, és Sziszke, szerintem keress egy francia anyanyelvű aerobic-tanárt, így két legyet üthetsz egy csapásra, és az időbeosztásodra is kedvezően hat majd! ;)
Szerintem ki fogtok röhögni... Nem szándékosan tűntem el, utána pedig akaratlanul váltottam nicknevet. Történt ugyanis, hogy lecseréltem a rendszerem egy jóval komolyabbra, így egy ideig számítógép nélkül maradtam, ugyanis előbb eladtam a régit, aztán mikor újra itt volt a lehetőség, hogy írogassak kedvenc fórumaimra, rájöttem, hogy elfelejtettem az Index-es jelszavam, ezért csak kényszerűségből lettem "EBM is dead", szívesen lennék újra a régi "Synthfan", de megjegyzem, eddig még senki nem tudott építő jellegű javaslattal előállni, hogy hogyan, illetve kitől is tudhatnám meg, mi volt a régi password.
Kedves Sziszke, egyre pozitívabb dolgokat írogatsz, úgyhogy most már teljesen biztos vagyok a leánykérésben! Ráadásul feltétlenül Kecskemétre kell költöznöm, ha ott a helyi rádió Myléne-t játszik... Ha még azt is hozzáveszem, hogy mennyi jó hamburgeres van Nálatok... Gondolj bele, az esküvő utáni lakodalomban megtarthatnánk az első topictalálkozót, sőt inkább várhatnánk egy kicsit, gyűjtögethetnénk a pénzt, és akkor valami Lajcsi-iskolás, mulatós muzsikát játszó, zenészjelölt bűnbanda helyett MF-t hívnánk meg, hogy megtapasztalja a vendéglátós zenészek sanyarú életét is, illetve hogy megkóstolhassa a töltött káposztát. Rendben lesz így? ;
Kate Ryan-től én is hányok, már bocsi, de valóban tönkretette Mylene remekműveit, és akkor felháborító módon ezt játsza unásig a rádió, míg Mylene rengeteg fantasztikus számából még egy morzsát sem ismernek. Bár?! A hétvégén meglepő fordulat volt mert Mylene egyik számát leadta a helyi rádió, nagy örömömre. Alig hittem a fülemnek:)
Synthfan tudtam, hogy te vagy. WEgyszerűen fantasztikus vagyok:) De a levelezés nem miattam maradt abba. Ha jól emlékszem én írtam utoljára, aztán kedves te szépen köddé váltál, még nevet is változtattál:)
Lánykérés????? Minő fordulat?:)
Hogy szőke önmagamat idézzem, "akkor most mi van????"
Na jó ne essünk túlzásokba, nem vagyok ennyire szőke:)
Ja?! És nekem mindkét fordítás tetszett, és ugyebár a szándék a fontos. Ezúton is köszönöm mindkét fiúnak mégegyszer!
Tibike, gyakorolom én a franciát, már egy levelezőtársat is beszereztem, csak hát idő hiányában, nehéz gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni:)
Ja amúgy bocsi a sok levélért, csak hirtelen nem tudtam ki is vagy.
"ráadásul itt ragadom meg a lehetőséget, hogy megkérjem Sziszke kezét, mindig is titkolt vágyam volt, hogy egy kecskeméti Myléne-rajongó legyen a feleségem" Ez most komoly?!
"MetaZoid (bocsi!) verziója nagyon száraz, szó szerinti..." Nem baj, nem az én művem!:)
Kate Ryan kapcsolatban igazad van. Volt "szerencsém" élvezni egyszer amint a Libertine-t adta elő élőben. Olyan förtelmes nyávogást azóta sem hallottam.
Giorgio, Te milyen tárgyakat tanítasz? Én is elárulom, bár nem publikus, hogy dalszövegíró-műfordító-énekes-DJ stb. is vagyok... Érdekes, még egyik buliban sem vettek rá, hogy Ryan kisasszony szemeteit játszam...
Erről eszembe jutott, hogy a múlt héten az egyik órámon megkérték a diákok, hogy hadd kapcsolják be a rádiót, mert már úgysem nagyon csinálunk ilyen időtájt semmit. Egye-fene, megengedtem. Egyszer csak, felcsendült a Kate Ryan-féle Desenchantee, és néhányan már-már üdvrivalgásban törtek ki a hallatára. Mondtam nekik, hogy nekem pedig zokog a szívem, mert a kedvenc énekesnőm egyik legszebb számát butították le, a tömegizlésnek megfelelő szintre. Be is viszem majd nekik a következő órára, hadd hallják erdetiben is.
Hatodik Lenin? Az olyan, mint Ív Béla, nem? Egyébként meg egyetértek Veled, egy olyan topicon, mint ez, ahol művészekről beszélünk, és zenéről értekezünk, (ezt ugye nem kell megmagyaráznom?) nincs helye egy olyan hülye ribancnak, mint Britney Spears. Bocsánat a kirohanásért, de a kommersz előadók, illetve zenék mindig kihoznak a sodromból. Pont ezért szeretem MYLÉNE-t, mert amit csinál, az egyedi érték. Érdekes, hogy a francia popzenét nem igazán sikerül senkinek utánozni, Kate Ryan-nek, annak a rohadéknak (bocsánat, csak mindig elfut a pulykaméreg, ha erre a szemétládára gondolok, aki MF munkájából tök jól eléldegél, miközben nem saját ötletből, csak producerei tanácsára átdolgozta, és jól lebutította kedvenc énekesnőm "Désenchantée" és "Libertine" című örök opuszait) sem sikerült semmit megőriznie az eredeti számok hangulatát, viszont tönkretette a bennük lévő értéket. Egyébként meg itt az ideje, hogy fellebbentsem a fátylat egy "titokról", ami a nicknevem körüli találgatásra is okot adott, "EBM is dead = Synthfan"!
TTibike: Isten hozott a fórumon! Én speciel minden új MF rajongónak örülök, és tudd meg, hogy az életkorod miatt sem kell aggódnod, azt hiszem, hogy a 34 évemmel itt én lehetnék a rangidős, de hát ez nem is érdekes, hiszen Giorgio (Bocsi!) sem mai gyerek már, ráadásul itt ragadom meg a lehetőséget, hogy megkérjem Sziszke kezét, mindig is titkolt vágyam volt, hogy egy kecskeméti Myléne-rajongó legyen a feleségem (apropó, Sziszke, miért is szakadt meg annak idején egy tök aranyos levelezés köztünk?), de amit feltétlen el kell mondanom, hogy Giorgio fordítása ezerrel jobban tetszik. Hogy miért? Szerintem azért, mert közelebb áll a műfordításhoz, MetaZoid (bocsi!) verziója nagyon száraz, szó szerinti...
Üdv fórum. Nem gondoltam hogy ilyen vihar lesz a töltöttkáposzta körül. Bár szerintem sem a külső a lényeg, én némileg légiesebb jelenségnek ismerem Mylenet. Persze neki is jár a lazítás néha, melózik eleget a színpadon. Britneyt meg inkább tényleg hagyjuk ezeken a lapokon. Sziszke! A francia mint a bicklizés: nem lehet elfelejteni. Ahogy V. I. Lenin mondta anno: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! Persze lehet hogy a tanulásra gondolt az öreg anno. :-)