A tábori bandából senki sem volt lent, viszont a Péntek Péter-banda vezetésével olyan táncoltunk a hátsó teremben, hogy az csak na. Asztalon, ülőhelyeken + mindenhol ropta az úri közönség, nemre, korra való tekintet nélkül. Csuda volt, na!
A megállapítás helyes. Az egész szöveget leírnám de annyi időm nincs. A vándorvirág apu saját ötlete sajátrészre, de a hurrikánt nekem köszönheted Kata (nagyrészt). De a legjobb akkor is a zebracsíkos tüdőöltöny volt.
Még megvan talán Ancsának. Tényleg ha otthol vagy 7végén és ráérsz vmikor egy órácskára jelezzed mán de telefonon mer itt nem leszek 7főig.
Tényleg nem akarsz Kispálra jönni 17-én? Mondjuk 18-án meg Debrecenbe lesznek a Lovardába csak az péntek és úgy se leszel már ott. Bár talán most az egyszer megtehetnénk hogy csak szombaton megyünk haza ilyen úgyse lesz jó sokáig. No maj jelentkezzé.
vegre sikerult gepkozelbe kerulnom ,remelem jol vagytok,megneztem a taboros dvd-t nagyon tetszett le a kalapokkal mindenki elott ,meg nem sikerult tovabbitanom oket de remelem jovo heten oszejon
aki kezdii nezi a forumot es szeretne taboros dvd-t az megkap a 0740522177es tel.szamon.
Itt a Sanci mellettem!!! A Pécsi különítmény kezd összeállni és este valamit alkotunk! remélem Sancit senki nem fogja egy taxiba betuszkolni, aztán meg a nem kell majd a Zagyvából kimenteni, még jó hogy itt nincs még egypatak sem(na jó egy kicsi van)..