Hú de nagyon pozitív hangulatú lehetett az a fesztivál. Gratulálok hozzá Bélavárosnak !! (Csernus Imre elsírta volna magát !!!!! :-))) Ekkora képhibát hogy lehet kitalálni??) (De a Stage Pass a paradicsomba az se semmi.)
Debrecen – Megtapasztaltam milyen is az amikor valami tökéletesen működik. A debreceni Campus fesztivál számomra hibátlan volt. Mintha a paradicsomban jártam volna.
Kezdeném azzal, hogy a város büszkesége a Nagyerdő ezen a négy napon új dimenzióba került. Végre érdemes volt kiballagni, kivillamosozni, biciklizni az erdőre, mert végre történt valami. Mondhatnám van élet a Békás tó és az emberemlékezet óta bezárt Szabadtéri Színpadon is túl.
A vad városvédők most aztán szégyenkeznek, hogy nem az történt amiről károgtak.Nem tépték ki tövestől a fákat, nem pisilték teli a festői csónakázótavat és nem csúzlizták le a madarakat a fiatalok. Persze nem csak fiatalok voltak ott, hanem Pataky Attilával egykorú személyek is, akik laza eleganciába öltöztek és bebizonyították, hogy egy nyugdíjhoz közel álló hölgy, úr is tud visítozni a Budapest Bár, a Tankcsapda, az Android vagy az Ocsó Macsó koncertjén. Generációk jöttek mentek a koncert helyszineket összekötő úton a lampionok alatt, és dőlt belőlük a pozitiv energia. Valószínű, hogy Csernus Imre elsírta volna magát ha épp itt rendel, tudniillik senki sem kereste volna fel lelki problémákkal.
Egy másik Debrecen mutatta meg az arcát a fesztiválon. Kiderült, hogy itt nem csak szorongó, lehajtott fejű megkeseredett emberek élnek. Mintegy gyógyító terápiaként meghívtam volna azt a maroknyi Kossuth téri csoportot is akik évek óta este hét körül ott szomorkodnak a főtéren. Láthatták volna, hogy az emberek boldogok is tudnak lenni. S talán ők is tudnának előre nézni.
Nem tudom milyen paradicsom, de ha ilyen mint a most véget ért fesztivál, akkor oda kérek majd Stage Pass-t . Aki meg rosszul érezte magát, annak kellemes időtöltést kívánok az üstben.
Táncos összejövetelre igen alkalmas melódia a következő is. Amíg várunk a napl-ra, élvezzük a szép harmoniákban gazdag muzsikát. Egy tisztes őszes halanték
Azért ne tessen reklamálni, a férfiak meztelen felsőtesttel csinálnak ilyenkor sok mindent, pl. piacra menés, egynémelyik még a buszon is úgy tiszteli meg az utazóközönséget, győzzed szagolni, sőt kerti partikon minden férfiember pucér felsőtesttel flangál. A női hölgyek lemeztelenítése már bocsánat, nem ugyanaz, hacsak nem vagyunk nudista tanyán. Márpedig nem. Úgyhogy szerintem sys gé teljesen kimerítette a lehetőség szempontját. És szerintem is ugorgyunk közelébb Béla várható Krmapusz-beli hangverseny élményeihez. Amit én legalábbis meglehetősen várakozási helyzetben várok.
Csak azért szólok hozzá mert kedves sys G. hozzám címezte a hozzászólását, na meg azért is, hogy kedves Bővössárkány Gt. nehogy engem hibáztasson a kialakult helyzetért.
Az egész dolog kedves flamingán G. nagyon szép képe miatt alakult így. Ott konkrétan egy férfi felső test szerepelt, egészben, teljesen meztelenül. Viszont kedves sys Gt. képén: egy nőihölgynek csak a dekoltázsa szerepel, túl sok ruhában. (Bár a violinkulcs a nyakában az valóban elismerésre méltó). Ezért én teljes mértékben elhatárolom magam kedves sys Gt. képétől.
Mindenesetre, én itt ezt a témát most befejeztem, ebben a témában nem nyilatkozok többet.