Valahol azt olvastam, hogy a klubnak egyenként 5 millió fontot kellett fizetni a 2 játékosért. Nem tudom, emlékeztek-e rá, de AP már az átigazolási időszak elején megígérte, hogy szerződtet 1 nagy nevű focistát, de szerintem senki sem gondolta, hogy 2-t is sikerül :-)
Más: a West Ham vetélytársa, a Palermo megszerezte Amaurit a Chievo-tól, így ők is erősítettek utolsó nap. Az is érdekesség, hogy a fogadóirodáknál jelentősen megnőtt a WHU esélye a végső győzelemre az UEFA kupában a 2 argentin érkezésével :-)
A klub egyik szurkolói fórumán azt olvastam, hogy amennyiben az MSI lesz az új befektető, 100 millió (!!!) fontot adna AP-nak, csak az új játékosok szerződésére. A cikk ellenére szerintem borítékolható, hogy igenis van összefüggés az új befektető és a 2 argentin játékos érkezése között...
Szerintem ugyanúgy nyilatkoztak, mint ahogy minden futballista szokott transzfer esetén. Emlékezzetek vissza, hogy mikor Ronaldinho elhagyta francia csapatát, és már 99 %-ban biztos volt, hogy a MU-ban folytatja, azt nyilatkozta, hogy gyermekkora óta MU drukker. 1 héttel később aláírt a Barca-hoz és elmondta ugyanezt csak a Barca-ra vonatkozóan. Remélem mindketten sikeresen beilleszkednek, és jövő vasárnap pályára is lépnek a Villa ellen. Utána való héten meg UEFA kupa a Palermo ellen, hazai pályán. Szerintem tuti megkapják a lehetőséget az első meccseken, remélem élnek is vele :-)
Szép lett volna, ha azt nyilatkozzák, hogy életükben nem hallottak erről a klubról, és hányingerük van már a gondolattól is, hogy Londonba költözzenek, de nem volt mit tenni, a managerek döntöttek...
Hát, szerintem nem gyenge :-) Bár a csatársor változhat, pláne, ha Ashton felépül. Amúgy Pantsil megsérült a Pool elleni meccsen és állítólag 3 hetet ki kell hagynia, így a Villa ellen minden bizonnyal Mears lesz a jobbhátvéd. Már alig várom a jövő vasárnapot, hogy bemutatkozzanak az új szerzemények.