Hmmm ez jo, nem is tudtam, en meg holmi tonkolyparnakrol faggattam telefonban...es a kethos szulinapra sem mondtam semmmit.....nembaaaaaj, terhessegi amnezia...de ha el sem talaltam az illetot, akkor meg nagyobb gaz vagyok:-)))... mingya olvasok vissza....
Van ám azonban egy nőszemély, akinek a hétvégén _szabad_ volt gyertyát fújni, és megalázó módon átlépett a döbbenetes 25 éven, virtuális csókok és PIROS virágcsokor neki;)))
Hihetetlen élmény volt nekem ma du. előszedegetni az adventi kellékeket Enivel, komolyan mondom, olyan izgatott volt, mint a szülinapján:)
Mondjuk arról nehéz volt lebeszélnem, hogy elfújja az adventi koszorún a gyertyát, de kapott helyette egy sípot, hogy azt fújja:)
A kedvenc kellékem, az ajtódísz, amit a pasival sk készítettünk még 3 vagy 4 éve, az még nem üzemkész, kicsit megtépázta a tavalyi év, de holnap gatyába rázom:)
Máté csak szabott alsót hord, de néha úgy sikeredik felhúzni, hogy kilóg a lóláb. (A lóláb helytálló, mert kicsiny fiam igen tekintélyes méretekkel rendelkezik. Legutóbb barátném így jellemezte: kár, hogy 20 év múlva már nem fogja megengedni, hogy én is ott legyek fürdés közben) És ha kérdezem: szerinted így jó? kajánul vigyorog, hogy igeeeeen.
idike! én is ezt az előételsort szokram szervírozni, ha flancolni akarok, vagy pl. Karácsonykor, hozzátéve brokkolis-almasalátát meg nehány sajtgolyót.
Nem néz reklámot. Tologatja az autóját a szobában, oda se néz és ráragad. És csak este tévézünk, már ha egyáltalán. De legalább nem képzeli magát pókembernek vagy hasonlónak :-))
Volt benn az a két csaj, akik már anyukák. Mondja acsaj, hogy miylne jó, mert egyszerre vannak gyesen és miylne jó is, hogy egész nap csak a gyerekekkel kell játszaniuk, nem kell mással foglalkozni. Aszongya a pasim: igen? kérdezd meg anyádat, ő is így élvezte -e. Én meg fetrengtem:))))
(jelzem a leveskockádat nem itt fikáztam, hanme személyesen:))))