Nemtom hogy vagytok vele, de engem nagyon zavar a közvetítés. Mármint a germánoké... Azt má benyeltem, hogy technikai számok teljesen másodlagosak, a futás az első. DE! A cél után 5 percig még nézhetjük a győztest, esetleg visszajátszást kapunk miközben dobnak, ugranak, hajítanak valakik valamit. Nem azt mondom, hogy Bolt rekordja után 5 mp-cel már kapcsoljanak el, de ha éppen valaki dob, arra a 10 mp-re oda lehet kapcsolni. Ma meg megkoronázták a hülyeségüket mikor egymás után leadtak 5 rontott magasugrás kisérletet kb 3 kameraállásból visszajátszva. Miközben hallottuk, hogy élőben valaki átugrotta a 232-t asszem. Vagy akár egy 1500-as előfutam versenyzőin sem kell végigmenni egyenként, akár 2-3 percig is bemutatva. Engem tényleg zavar ez az egész, megoldást kéne találni erre az egészre, a legdurvább a technikai számok máskor való megrendezésével is akár.
Az iaaf szerint Kaki magától csúszott el és ezért esett át rajta a másik kettő. Jelen állás szerint Som és Lewandowski ott lesz a döntőben, 10-en fognak futni.
Elbasztak egy váltást. A cigány angolok óvtak akik egyébként bejutottak, de így akarnak érmet nyerni a döntőben. Az amcsik benyújtották a visszaóvást elvileg.
BBC szerint az amcsikat kizárták 4x100-on. 800-on meg a lengyelek, a hollandok és a szudániak is óvtak, állítólag a lengyelekét elfogadták és Lewandowski futhat a döntőben.