Nem olyan nagy ügy. Sok pénz kell hozzá, hogy jó legyen. A kosárból akár én is összerakom. Persze ha mindene meg van. Kompressziót, csendet, erőt, no és olajat majd lehet venni kell bele.
Nem olyan rég, váratlanul hozzám került egy W111 220 Seb. Sajnos a motor kosárban van. Szeretném összerakni, rakatni. Senki nem ismerek mecis vonalon, ezért kérnék segítséget. S Ádám
Valaki esetleg a Becker rádiókban otthon van? A krómcsíkosra gondolok. Van egy gyakorlatilag új állapotú ilyen rádióm, de attól félek az előlap és a rádió közti beszorítós közdarab hiányzi belőle, feltéve ha volt ilyen... Esetleg valakinek egy kiszerelve, aminek meg tudnám nézni a darabjait, nincsen?
Te itt vagy a környéken??? De jó, végre közeli márkatárs...
A csomagtérajtó teljesen más, a négyajtósé sokkal kisebb. Én is azt tippeltem, hogy max a típustábla meg a griff helye lehet máshol, azokat meg simán behegesztem, aztán kap újakat, amikor fényezőbe megy. Az ajtóval sem fogok akkor szórakozni, csak legyen.
Mindenki leült mint az iszap... én meg itt aggódom az epicentrumtól 6 km-re, hogy vajon rádőlt e a műhely a kis kétszínűmre... :(
Na jó, csak egy gyors kérdésem lenne: a 114-es kupénál az ajtók közül be lehet tenni második szériásba első szériás ajtót? Gndolom a csomagtérfedélnél csak a lukakat kell átfúrni, a többi ugyanaz nem?
Aha... Köszi. Akkor lehet azt csinálom, hogy kiszedem az én láncomat, meg a kis tengelyt, azt felviszem Neked, hogy azért legyen meg hozzá. Köszi szépen, ha megyek Déneshez, akkor beugrom.
Na ezt nem hiszem el... Tegnap beszereztem a harmadik féle kézifékkioldó gombot és ez sem jó a szekérre. Van M4-es menetes gombom, van egy M3-as is, bár ez szerintem valami másra jó, van egy M6-os menetes, amit tegnap tekertem le Laci autójáról és ez sem jó. M5-ös a menete, lehet is rendelni az ebayről is gyárit, de azok már nem krómkarikások, hanem sima feketék. Az én krómkarikásom sajna itt van előtte, darabokra törve... :(
Gaspival barátommal feltettük a tetőkárpitot. Az egyik osztrák donorból való és valami hihetetlen patent módon áll ebben az autóban is. Eszméletlen jól néz ki. Igaz első körben a szivacs kimaradt a C oszlop alol, de pótoltam, így most már tökéletesen áll a hátsó lelógó részen is.
Megérkeztek a díszlécpöttyök is, már be is van rakva az összes, hétvégén előbányászom a padlásról az összes díszlécet és szépen elkezdem feltenni rá a cuccokat. Hétvégén tervezem befejezni a zajlapozást is, hogy végre készen legyen a beltér minden alapja és elkezdhessen feltenni a takaróelemeket és a többi beltércuccot is.
A hó sajnos tartja magát, így újabb próbakörre nem nagyon tudok gondolni...
Én meg most kezdem összerakni a kocsi alját(fékcsövek, üa. csövek hátsó futómű stb.) és lövésem sincs, hogy mi, hol, hogyan van elvezetve, mi-mi alatt bújik el. Csinálnál nekem néhány képet a kocsid aljáról, hogy legyen mintám?! Nem baj, ha reggel 8-ra nincsenek meg a képek, ráér, amikor neked jó :-) Köszi!