Én annyit kérdeznék, hogy miért csak MSTS-re fejlesztenek a fanok pályát, annak ellenére, hogy vannak már újabb, jobb "simulátorok"? Ennyire könnyű MSTS-re pályát készíteni? Például a railworks-re meg ennyivel nehezebb? Nem kötekedni akarok, tényleg csak kiváncsiságból kérdezem.
Azért látom feldobtam a magas labdát........... Ilyen hibája nincs másnak? Nekem 2 laptopon és egy asztali gápen is jelentkezik ez a hiba. Mindegyiken XP van.
Vmi hibát ír ki a RunActivity.exe-nél, pedig telepítettem a BDVmot 014-et meg a szükséges kiegészítőket is, meg a dél-balatont a leírás szerint és mégsem megy...:( Ez a helyzet: Valamit biztos nem jól raktam fel vagy valamit kihagyhattam, de nemtom hogy mit, mert annyira bonyolultnak tűnik az egész...
Bocsánat, tud valaki segítséget adni, hogy hogyan tudok eljutni odáig, hogy OpenRailsben a dél balatoni vonalon flirttel sebesvonatként tudjak menni (azaz telepítés, actok, stb.).
Előre is köszönöm a segítséget!
Próbáltam menteni de valamit nem jól csinálhattam mert még mindig aztírja ki. A menetét esetleg nem tudnád leírni vagy képet küldeni hogy hogy is kell?
Kezdő vagyok még ezért szeretném kérni a segítségeteket. Van olyan actom amit ha elindítok betöltéskor azt írja ki, hogy a járat dátuma korábbi mentse az activity szerkesztőben. Próbálkoztam vele de sehogy sem jött össze. Örülnék neki ha valaki leírná nekem hogy és mit kell ilyenkor csinálni. Köszönöm a segítségeteket.
Egy információt osztanék meg az 1-es vonal letöltésével kapcsolatban, aki esetleg (még) nem találta meg: a marci.triak.hu fórumban a Bp-Hegyeshalom-Bécs pálya topicban a 117.oldalon,felülről a 3.hozzászólásban (a 2012.04.05.napon)a készítő belinkelt egy gyors letöltési helyet,én akkor onnan töltöttem le kb 20-25 perc alatt és elsőre jól sikerült mind a letöltés, mind az install.Ez jelenleg is üzemel,kipróbáltam Opera böngészővel néztem meg.
1.Egyenként le kell tölteni a rész fájlokat,összesen 6 db-ot. A Download Now feliratra klikkeltek az adott fájl oldalán,jobbra fent.
Türelmesen meg kell várni,amíg a letöltési ablak megjelenik (1-2 perc is lehet).
2.Ha az összes fájl lent van egy helyen,akkor a BpHH.z01-es fájlt winrar programmal kell kibontani valahova,ekkor bontja ki és rakja össze a BpHH mappába az összes rész fájlt.(....z02-től a BpHH.zip-ig) Itt nincs almáspite jelszó:) Az összerakott BpHH mappának 1,89Gb nagyságúnak kell lennie. Végül a ROUTES mappába kell helyezni és az ismert frissítések felrakása után mehet a menet.