The mighty Megadeth will join forces with Testament and Exodus for a month-long jaunt that will find these thrash titans crisscrossing the nation on the Rust in Peace' 20th anniversary tour. These will be incredibly special shows that will delight Megadeth fans, as the band will be playing their landmark, genre-defining album, 1990's Rust in Peace, in its entirety, in addition to other Megadeth set list favorites.
Igazából nem bánnám, ha Prágában csak a Rust lenne műsoron... :)
úgy tűnik mégis rendeződni látszik kerry king és dave mustaine között a viszony. 45 peren át bratyiztak egy vendéglőben, és öntötték ki egymásnak a dolgokat:
"Dave Mustaine has issued the following update: "Last night after the Chargers loss, I drove home dejected and dropped off the guys that rode with us, picked-up my car, and headed back to Temecula. It was about an hour later that I left my apartment and drove to TGIF in Temecula and met up with Kerry King, and hung out for about 45 minutes, had some drinks, he ate (I got sick from the Margaritas at the game), and we just talked about the past, about the future, and a lot about stuff that is just private talk between two old friends that are trying to get to know each other again."
És azt is tegyük hozzá, hogy azért nem tudta eljátszani, mert megfájdult a háta. Valamelyikük, talán pont Lombardo mondta, hogy azért fájdult meg, mert Rick Rubin kitalálta, hogy a felső tamokat süllyesszék lejjebb, hogy Dave is látható legyen koncerteken, klipben, neki viszont így nem volt kényelmes, és a háta is megfájdult. Emlékszem, hogy egy interjúban volt, az is lehet, hogy valamelyik gitáros mondta.
Jóvannna! Amúgy a Trouble koncert számomra meg óriási csalódás volt. Iszonyat pontatlan volt a dobos, mint egy kezdő amatőr. Az énekes meg a nullához közelít Wagnerhez képest. Viszont a Pentagram kiakasztóan döbbenetes volt:))
Hát talán csak az első Redemptiont lehet viszonylag kevés idő alatt megemészteni. (Egyébként nekem az a kedvencem.) Csak nem értem, hogy mindenki ilyen Alice In Chains-eket "dicsőít", amikor Transatlantic jelent meg, Redemption, Narnia, Impellitteri... és persze ez az én ízlésem, de azt gondolom, hogy csak kell lennie valamilyen átfedésnek, de hát én jóval kevesebb zenét hallgatok, mint azok, akiknek írniuk is kell róla, az igaz:))
Nálam fent lehetett volna akár, ha mondjuk három hónappal előbb jön ki, és időben kiismerem alaposabban. Egyszerűen nem volt idő megemészteni normálisan, még most is hallgatgatom.
Tegyük azért hozzá, hogy a WE-nél nem azért kellett trükközni a stúdióban, mert DL nem tudja eljátszani. Bulin még gyorsabban is nyomja. Akkor volt az, hogy Rick Rubin kérésére megemelték a dobszékét, és az zavart be nála.
(Nem minősíteném az interjút, ahogy azt sem, aki teszkóban lapozgatva szarozza le :-D)
De ha már off, akkor egy másik: hogy lehet az, hogy a magazinotok tavalyi listájában nem szerepel a szerintem egyik legkiemelkedőbb album, amit a Redemption követett el??? Éééééééééééééééééérthetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig ez a legérdekesebb Slayer cikk azóta, mióta Lombardo elárulta, hogy a War Ensemble-ben a lábdobot fele sebességgel dobolta, aztán meggyorsították. Ugyanis itt végre Kerry King választ ad egy olyan ősrégi kérdésemre, ami azóta foglalkoztat, mióta Lombit először meghallottam dobolni: hogy dobol mán ez a csávó. És ezt nem rajongásilag értem, hanem egyértelmű, hogy valami másság van a stílusában. És most kiderült: balkezes. Ennyi! Óriási dolog, óriási inspirációs lehetőség. (Nekem, egy dobosnak:)) Amúgy meg még azért is érdemes volt megvennie bérkinek a novemberi számot, mert abban van benne az együttesem kritikája:)))))))))))))))) (The Grey Eminence) Bocs az offért!
hogy őszinte legyek, én meg kurvára leszarom, hogy hogyan néz ki kerry king vagy milyen a kapcsolata a lányával, és egyéb rokonaival. sztem sokan nem emiatt kedvelték meg a zenéjüket, velem együtt, viszont azt nagyon, mert szerintem kerry king gitártudása azért irigylésre méltó. (persze, már megint ízlés dolgáról van szó tudom...)
egyébként a tetkói, meg az egész külső megjelenése szerintem még pont passzolnak is ahhoz a típusú zenéhez, amit játszanak. szóval, ebben most nagyon nem egyezik kettőnk véleménye. :))