Télleg sokan voltunk, a hangzás télleg jó volt. Meleg is volt:) Tetszett még a színpad mögé vetített kép, animáció, film stb. Parás volt néha. Ami nem tetszett az a hely. Ezt a szocreál szart. Nagyon irritált. Parketta a koncertteremben, úgy nézett ki mint egy színház. Kinn meg mumárvány, a falak 1976-ban diszperzittel feste. Össz-vissz 4 doboz cigijük volt, az is barnatigris. (puhadobozos barna szofi)Egyszóval tetszett a hely:)
A koncert viszont télleg ott volt.
BreZol kösz a szórólapokat...:)
Kicsit hangos volt a tegnapi koncert, nem? Rég nem gyilkolták le ennyire a dobhártyám. :))
Új számok némeike lassan már ugyanolyan ismerős, mint bármyelyik DMH/Nerve szám.
Mindent egybevetve profi volt az egész, kár hogy ez volt az utolsó idén.
Egy kritikai eszrevetel: miert nem szeditek mar elo a Pure Hearts-ot?? Baratomnak (Chris69, a RockDJ) mar kb. ket honapja megigertetek!!:) Tessek megtanulni azokat a dobtemakat!;)
Ja, Faceman az brutáldara. Leggyakrabban Gödöllőn a Trafóban szoktak nyomulni, ugyanis gödöllőiek.
Szokták játszani a Sepu: Roots-ot általában, de kb. dupla sebeséggel. :)))
Aki szereti az extrém súlyos zenét, annak tetszeni fog.
Tudom és sorry...
De nézd a jó oldalát. Így legalább sokat tudok írni és kora reggel már megkapod ha bejösz a hosszú levelet...és lehet hogy küldök újabb picture-t is:-))
szia kedves...neharagudj, de totál kész vagyok.
Ma nem is tudok már írni. Hulla vagyok meg ilyenek
Nemsoká húzok haza.
Van már otthon netem, úgyhogy este majd írok hosszabb mailt:-)
Bocs, hogy megint ide firkálok, de talán itt többen olvassák. Azok akik a Mindcontrolra akartak szavazni az 1Gonline-on talán észrevették, hogy nem történik semmi. Nos megváltozott az oldalunk linkje.
http://www.1gonline.com/stage.php?kod=0829mc
Akik szavaznak ránk, küldjenek egy emailt, hogy szavazott, a
bendevv@dvm.hu címre, és az elkészülő demonkból INGYEN kap egyett.
Hali Mindenki! Szerintem egyáltalán nem kell parázni a közönség-létszám miatt.Csak mi 7-en megyünk...Amúgy én nem lennék ennyire nemtörődöm az amerikai utat illetően.Oké,oké,fontos a munka,pláne ha a gyümölcse egetrengető, de most mégiscsak történés van!!!
Hát vannak emberek akik segítettek az 1G szavazáson azok alapból kapnak kazit!
Ha mást érdekel jellezzen e-mail-ben, annyit mondhatok, hogy szerintem egyedülállóan végre egy jó magyar zene lesz! és szemtelenül jó énekkel (McLoad+Banán)