Keresés

Részletes keresés

Emi2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 58163

Nagyjából tisztában vagyok evvel (még ha nem is látszik :-) ), de a lényeg az, hogy nyugati csoportot gyengébbnek tartom, Pécsiként is. Persze semmi nem dőlt el még, sem a győztes, sem a vesztesek személye. 

Előzmény: Blau t (58161)
superhoops Creative Commons License 2011.05.09 0 0 58162

szerintem kiestünk mert Siófok utolsó meccsen megveri Kispestet és ez azt jelenti nekunk 3 meccs alat minimum 7 pontot kell szerezni aminek nem láttok nagy esélyt.

Előzmény: Blau t (58161)
Blau t Creative Commons License 2011.05.09 0 0 58161

Ez nem úgy megy, hogy az egyik kieső ide, a másik oda. Az NB 2 nem csak fentről, de alulról is változik.  Az összes leendő NB2-es csapatot három részre osztják, a dunántúliak mennek a nyugatiba, a Dunától keletre levők a keletibe, a pesti  illetve egyébb Duna menti csapatokat meg rakosgatják oda, ahol még nincs ki a létszám. Most pl. keleten csökken a létszám az MTK 2-vel is. Ha kiesünk. Ha nem akkor viszont kit érdekel az egész.

Előzmény: Emi2 (58160)
Emi2 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 58160

Csöndben megjegyzem (látva az elmúlt évek pécsi eseményeit), nektek a nyugati csoport előnyösebb lenne. Viszont azt gondolom adott a dolog, Szolnok "ott", MTK "itt".

Nyíregyháza jövőre szerintem behúzza.

Előzmény: superhoops (58156)
r.tonyo4 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 58159

fiokcsapata csak nb1-es klubnak lehet, tehát ha kiesünk, akkor az megszűnik.

Előzmény: Tibman (58158)
Tibman Creative Commons License 2011.05.09 0 0 58158

Azért az érdekelne, hogy ha mi a nyugatiba esünk ki, akkor mi lesz a fiókcsapatunkkal? Ők maradnak a keletiben, aztán valaki egyszercsak feljut?

Vagy ilyenkor őket automatikusan visszasorolják nb3-ba?

Egyébként ha a keletibe esnénk ki, akkor 1-3 év alatt visszajuthatnánk. A nyugatiból nehezebb, ott több a jó csapat.

r.tonyo4 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 58157

szerintem a nyugatiba kerülünk, mivel a Szolnok a másik kieső, ők pedig Keletre mennek.

De én amúgy is nyugatra szavazok, mert egyrészt teljesen esélytelennek látom, hogy egyből visszajussunk, másrész akkor lenne Veszprémben meccs, persze ehhez a Veszprémnek is benn kellene maradnia az nb2-ben. 

Előzmény: superhoops (58156)
superhoops Creative Commons License 2011.05.09 0 0 58156

amiota kieső helyen vagyunk mind a 2 meccsre ki mentem mert most volt tétje és nem az hogy 6-12 leszünk ami igazan tök mindegy nekem ha 6 vagy 12 leszünk.  De most hogy 20 orakor van a meccs akkor tuti nem megyek de tv előtt szukolók és reméllem meglesz valahogy a bent maradás.

Ha nem akkor reméllem uj konceptiot talál ki a tulajdonos NBIIben mert csak SKAra epiteni nem müködik, de NBII csapatot olcsóbban tudja uzelmetni VG mert sajnos nem nevelkedet ki egy nagy futbalista még a SKAból akiből sok pénzt lehet látni és abból fent lehetne tartani egy NB1es csapatot.

ameddig nem lesz ujra divat a Magyar foci addig csak játékos eladásból és tvből lehet pénzt látni.

Reméllem keleti csoportban kerülünk mert onnan max Nyíregyhaza szeretne feljuttni.

AvJoe Creative Commons License 2011.05.08 0 0 58154

Alapértelmezés szerint nem sokan. De "diszkont" áron kizárt, hogy a felsorolt játékosok itt maradjanak. Miért ne érné meg egy közép- él csapatnak megvenni pl. Kantát mondjuk 40m HUF-ért, amikor benne van, hogy a 10x-ért lehet majd eladni?

A klubnak ugye meg kell majd pénz, főleg ha Várszegi tényleg egy fillért sem ad.

Másrészről a klubnak sem érdeke, hogy Kantát és Pált a másodosztályban tartsa - vélhetően nekik - sok játékossal ellentétben - nem "minimálbéres" a fizetése.

Persze, ha a cél a feljutás lenne, akkor nem történnének ezek meg (csak 1-2 játékos max), de úgy ahogy kiderült, hogy a kiesés elkerülése sem volt cél, ugyanúgy a feljutás sem lesz az. Csak a fiatalok fejlődése.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy a Domonyai féle "együttmarad a csapat" egy újabb hazúgság a sok közül

Előzmény: ketszerketto (58153)
ketszerketto Creative Commons License 2011.05.08 0 0 58153

Ki a fene fog kapkodni ezekért a játékosokért?

Aki ért valamit, azt már eladták.

A maradékból legfeljebb Sütő és Tishler, akik jó kezekben játékosok lehetnek. Esetleg Pál, ha sikerülne őt összekalapálni.

Ezt a csapatot a vezetés tökéletesen leamortizálta. Szakmai alkalmatlanság, gyenge játékosállomány, rossz fizetés. Az egyetlen perspektíva ennél a klubnál, hogy kiszabadulsz valahogy.

És mindez egy olyan bajnokságban, ahol a Paks második. Se akadémia, se fontoskodás, se múlt, se jövő. Viszont van egy szakmai stáb, amely tud valamit.

Előzmény: AvJoe (58151)
Tompus999 Creative Commons License 2011.05.08 0 0 58152

Nem bizony :-)

Előzmény: nikU (58140)
AvJoe Creative Commons License 2011.05.08 0 0 58151

Igen, sajnos nem lehet elmenni a játékosok felelőssége mellett sem.

A jelenlegi keret mélyen a tudása alatt teljesít(ett), és ez csak egy részben köszönhető a szenilis vén hülyének, és annak (azoknak), akik hagytak egy szellemi képessége nem éppen teljében lévő roncsot garázdálkodni a kispadon.

Én azt hiszem, hogy még ha nincs is olyan pont a játékosok szerződésében, hogy ingyen igazolhatóvá válnak, ha kiesünk,

mégis vélhetően nem egy játékos (azt nem is merem feltételezni, hogy szinte mindegyik) arra játszik, hogy úgyis el fogja adni

a klub, ha kiesik, és bizony szándékosan fogták vissza páran magukat (ismétlem, én több forrásból kaptam ilyen infót)...tény, hogy kizártnak tartom, hogy Kanta, Pál, Vukadinovic, Pátkai, Tischler és Szekeres (és még 2-3 játékos) ne kerüljön eladásra - és persze így jóval kisebb áron fognak elkelni, ez természetes, és végre megszabadulhatnak a (vélhetően) nem éppen tisztességes szerződéseiktől.

Nem azt mondom, hogy pl. Kanta és Pál volt aki bundázott, de tény, hogy a csapat közel leggyengébben teljesítő (a képességeikhez viszonyítva mindenképpen) játékosairól beszélhetünk az utóbbi fél (3/4) szezonban.

Külön ki kell emelni sajnos Kantát, nem tudom, hogy a sérülés vágta tönkre (az ő esetében ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen írták többen még korábban, hogy korrekt srác) a pályafutását teljesen (amint azt sajnos sokan megjósolták), illetve egy Hrepka-féle edzői kudarcról van szó, vagy "egyéb" dolgokról beszélhetünk, de tény, teljesen leszerepelt az utóbbi hónapokban, képtelen volt összefogni a csapatot, és teljes csőd volt.

Senkiért sem kár, nb2-re jó lesz a jelenlegi nb2-es csapat, új edzővel, és pár fiatallal megerősítve....vélhetően így több lehetőséget kap a maradók közül Nikházi, Eppel, Ladányi stb, akik több lehetőséget érdemeltek volna.

Ja, és még valami: könyörgöm, csak Könyves ne maradjon....(de Hegedűsért sem hullajtanék könnyeket)

AvJoe Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58149

Tudom, ez így van pontosan

Előzmény: Törölt nick (58147)
AvJoe Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58148

Hát, ha egyetlen hazai edzőt mondhatnék, akit szakmailag teljes nullának tartok, az Pölő.

Csak a vén hülyét takarítsák el a fenébe...én Lőrincz Emilnek örülnék, de....egyébként meg nem teljesen mindegy kinek kell adnia a nevét a csapat NÉVLEGES továbbműködéséhez?

Mert ha itt nem lesz változás, lesz egy-két év vegetálás a másodosztályban, aztán vége

Előzmény: dayan (58139)
AvJoe Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58146

garaminak én inkább Lipótmezőt ajánlanám, sajnos komoly elmebeli gondok vannak nála.

A domonyai nevű sírásónak a legrosszabbakat kívánom.

Várszeginek meg köszönöm, hogy megmentette a csapatot, illetve "köszönöm" annak teljes tönkretételét.

ketszerketto Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58141

Most már legalább nyugodtan lehet játszani...:-(

nikU Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58140

Tompi nem egyenlő Tompussal.

Előzmény: nikU (58138)
dayan Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58139

Matematikailag, vagy nem, már az nb2-ben vagyunk. Én a tarcsit tartanám együtt (akár Pölövel) Kanta, Pál maradhatnak!

Garaminak irány az Arany Alkony idősek otthona, Domonyainak az újpest, vagy Luxemburgban VG kertje!

Előzmény: Tibman (58137)
nikU Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58138

A magyar foci manapság egynémely politikus játékszerévé vált.

Tompinak szembesülnie kell azzal, hogy nincs mögötte senki.

Előzmény: kreszgeza (58135)
Tibman Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58137

Na vége van, nyert a Siófok. Jövő héten matematikailag is kieshetünk.

Tibman Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58136

Vezet a Siófok, 10 perc van még. Kiesünk!

kreszgeza Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58135

Deutsch miben hibáztatható eddig? Égvilágon semmi köze nincs a labdarúgó szakosztályhoz.

Előzmény: sura (58132)
Tompus999 Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58134

Készül az NB2-re. Ugyanis ott játszik...

Előzmény: r.tonyo4 (58119)
Tompus999 Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58133

Azt hiszem sok rosszat el tudnánk mondani róla, de a kiesésről speciel nem tehet.

Előzmény: sura (58132)
sura Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58132

Nagyon bejött nektek Deutsch elnök úr.

ketszerketto Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58131

Miközben az MTK állítólag a sokpasszos labdatartós focit játssza, valójában ellenünk mindenki azt a benyomást kelti, mintha ők lennének a Barcelona. Rajkomár Ladányi mellett úgy cikázott, mintha ő lenne  Messi, ezzel az álló és erőtlen védekezéssel egyszerűen képtelen volt a csapat   labdát szerezni.

Talán az nb2-ben újra lehet valamit kezdeni....

Előzmény: Blau t (58130)
Blau t Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58130

Sokadszor olvasom szinte szórol szóra ugyanazt a nyilatkozatot Garamitól a weblapon.

Nagy küzdelem volt, hajtottak a fiúk, kimaradtak a helyzetek, amik ha bementek volna nyerhetett volna a csapat.

Ez minden egyes részletében hazugság. Józsi bácsi azt mondta egy interjúban, nézte a Barcelona - Realt. Nézte, de úgy látszik nem látta. Ott nagy küzdelem volt, ott hajtás volt. Ez nem a spanyol és a magyar foci színvonala közötti különbség miatt van. Küzdeni, hajtani tehetségtelen, képzetlen játékosokkal is lehet. Ehhez csak megfelelő kondi kell. A kondihoz viszont nem kell tehetség, csak megfelelő edzésmunka. Kimaradt lehetőségekről beszélni egy olyan meccs után, amelyiken a 84. percben rúgtunk először kapura, ez arcpirító.

Garami nyilatkozatának egy részét szeretném szó szerint idézni:

"Támadásban az utolsó passzok általában rosszak voltak..."

Ezt minden meccs után elmondja a mester. 73 éves korára közel 50 év edzősködés után már rájöhetne Józsi bácsi. Mindig az utolsó passzok a rosszak. Azon egyszerű okból, mert ha jók lennének, akkor nem az utolsók lennének. Itt ugyanis nem arról van szó, hogy remekül felvisszük a labdát a tizenhatosig, aztán nem sikerül odapöccinteni a gólhelyzetben álló csatár elé. Az MTK esetében ez azt jelenti, hogy védő térfélen van 5-10 passz, ami pontos - 3 méteren belül, ha senki nem támadja őket, akkor egészen jól passzolnak a fiúk - aztán megpróbálunk átjutni a félvonalon, ahol már védekezik az ellenfél viszont a mi játékosaink labda nélkül egy métert sem futnak, így ebben a zónában már csak szökőévenként sikerül emberhez adni a labdát.

volt mtk-s Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58129

Persze, bárhol, bármikor, csak húzzon már el végre a 3 kártevő féreg, hogy aztán új alapokra helyezve megújulhasson a csapat.

volt mtk-s Creative Commons License 2011.05.07 0 0 58127

Remélem hamarosan újra a régi neve lesz a klubnak! MTK-VM !!! azaz Várszegi Mentes !!!

ketszerketto Creative Commons License 2011.05.06 0 0 58126

Harmatgyenge ez a csapat.

Még ebbe az nb1-be sem fér be....

Előzmény: superhoops (58125)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!