"Eloszor is: a testmozgas KOTELEZO! "
Ez igy igaz, csak megadott sulyfeleslegen felul (mint pl. amennyi az enyem volt...104kg) mozgast jelent az is, ha az ember elmegy egy hosszabb setara, es van benn pl. 2-3 aluljaro :o) (a vigyor ellenere halal komoly)
"egyel kevesebbet, mozogj sokat"
Bizony bizony...egyel minimum fele annyit, mint azelott. A fele annyi alatt nem is biztos, hogy suly ertendo...zsir, cukor, liszt es so, ezek a varazsszavak.
Es ami nagyon fontos, azaz akaratero es az onbizalom. ha az ember ugy all neki, hogy marpedig en azert is, akkor menni fog. En is mar "csak" 91kg vagyok...
vegigolvastam amiket irtatok es muszaly hozzaszolnom... :)
Eloszor is: a testmozgas KOTELEZO! Barmilyen csodatablettat bevehetsz, lehet hogy nem leszel ehes, de a borod csunyan kinyult fog maradni ha nem mozogsz rendszeresen, min 3X egy heten. Magyarorszag azert mostmar elegg fittneszorult, mindenhol lehet kapni videokazettat, vannak tornatermek, aerobic orak, szemelyi edzok, kinek kinek kedve nomeg penztarcaja szerint.
Masreszt: az ilyen csodabogyok placebo hatasaban en jobban hiszek mint valodi kovetkezmenyeiben. HIaba veszed be es nem eszel semmit, gyenge leszel mint a harmat, 3 lepcsofokot sem tudsz majd megmaszni liheges nelkul. Nezzetek csak korul az utcan, mennyi vekony csont es bor pandamaci szemu lany van, nulla energiaval.
Aztan: anyum rendelt ilyen tablettat. A telefonban a hozzaerto azt mondta: lustak illuzioja hogy ez hasznalni fog... engem ez elegge meggyozott.
Vegul: hozzateszem hogy en doha nem probaltam semmilyen port, gyogyszert. A testkontrollt es minden egyeb elmeletet kivulrol fujom, kezdve a Hay fele dietatol [kulon a hu es kulon akrumpli] a csak szenhidrat vagy csak ez csak az dietaig.
Nagymamaink modszere az igazi: egyel kevesebbet, mozogj sokat! Es mindenekfelett: legyel egeszseges, energikus, jokedvu...
:)
2i
ui: hozzatennem, hogy 160magas vagyok es 51kg, mindenfelet eszem de mertekkel es hetente min. 2-3szor jarok konditerembe vagy aerobic orara, alkalmankent pedig jogazom. Csakhogy meggyozzelek titeket, nem a levegobe dumalok :P
Van millió zsírégető, de ennek az összetétele nagyjából megegyezik a Stackerével.
Terméknév: Fat Burners Extra Strength 2000
Termékkód: F
Gyártó: Universal
Kiszerelés: 120 tab.
Postai súly: 400 g.
Ár: 3450.- Ft.
Leírás: Fat Burners Extra Strength 2000
Ezzel a gyorsanható és komplett zsírégetővel felgyorsíthatjuk az anyagcserénket és kiegészíthetjük diétánkat. Tudományosan meghatározott arányban tartalmaz kolint, inozitolt és krómot. Plussz karnitin, lizin, methionin és betain lett hozzáadva a gyorsabb anyagcsere érdekében. Az esszenciális zsírsavtartalom biztosítja, hogy szigorú diéta esetén se csökkenjen a szervezet teljesítménye. Összetételét nézve a legkomplettebb zsírégető az új Universal Total Body Building System egyik terméke.
Adagolás:
3x1 tabletta, reggel, délben és este. Lehetőleg étkezés után, sok vízzel (nem cukros üdítővel). A termék hatásosságának titka, a minél rendszeresebb szedés, tehát lehetőleg nem elfelejteni, nem kihagyni egy alkalmat sem!
Folyamatosan 3-4 hónapon át használható.
Megrendelhető az interneten és utánvéttel lehet fizetni. regisztrálnod kell magad és rendelhetsz.
Nagyon ritkán eszem kenyeret, akkor is csak tönköly kenyeret. Ha felvágottat teszek a kenyérre, akkor általában mustárral kenem meg, vagy Flóra margarint összekeverek zöldfűszerrel vagy zúzott fokhagymával és úgy eszem.
De az én kedvenc szendvicsem: egy szelet zsírszegény sajt, rajta egy jókora szelet pulykasonka paradicsom és uborka szeletekkel. :))
Olvastam kb 2 éve egy könyvben, hogy zöldség, gyümölcs után 2 órát kell várni a következő étkezésig, míg tartalmas kaja után 4-et.
Nem tudom, hogy milyen tudományos magyarázata van a dolognak, én annyit tudok, hogy ezzel az étkezéssel közel három éve tartom a súlyom különösebb odafigyelés nélkül.
részletesebben a testkontrollal foglalkozó könyvekben lehet erről olvasni, most már rémlik. De akkor például nem lehet tejet inni, meg ilyenek... az nem gond? Nekem biztos nem, mert allergiás vagyok rá.
Én is hallottam már erről, valami olyasmi a tudományos magyarázata, hogy máshogy működik az emésztőrendszer, ha zsírokat és megint máshogy, ha szénhidrátokat kell lebontani. És állítólag hatékonyabb az emésztés, jobb az anyagcsere, ha csak egyfélét kell egyszerre feldolgoznia. De van olyan ismerősöm, aki kipróbálta, de önmagában ettől nem fogyott.
Hmm... mi ennek a tudományos alapja, ha van? (Furcsállom, hogy eszerint az egész emberiség összes nemzeti konyhája spontán módon a helytelent választotta.) Mennyi szünetet kellene tartani egy "szénhidrátadag" és egy "fehérjeadag" között?
Én pl már a fogyókúrák alatt és azóta is így étkezem. Ennek immár 3 éve. Mindennapi nyelven: soha nem eszem húst együtt krumplival, rizzsel, tésztával. Csak zöldséggel. Sült krumplit is eszem, de csak zöldséggel. Oda kell figyelni a fehérjék és szénhidrátok szétválasztására, és hosszú távon ez egészséges is, eredményes is.
A visszaesés elkerülése érdekében, szerintem a legjobb megoldás a teljes étrendváltozás. Edd az ételeket szétválasztva. Hosszú távon eredményes lesz. A helyedben én valamilyen konkrét kúrával kezdeném ami megindítja a fogyást és szépen lassan átalakítanám étrendem.
Én bogyók nélkül szeretnék fogyni, és főleg utána meg is tartani a súlyomat. Úgy heti egy kiló fogyás nekem reálisnak tűnik, főleg még a nyár hátralevő részében, utána viszont lehet hogy lassulni fog a fogyás üteme. Magamat ismerve, visszaesésekkel és stagnálásokkal úgy fél év alatt le tudom adni a 20 kilót, erre már volt is példa, viszont sajna a visszahízásra is. Jó lenne elkerülni ezt a jojó-effektust.
Igen, igen ez így van. Ma mikor utána néztem, láttam, hogy van 10mg-os és 15 mg-os.
Annak idején mikor én fogyóztam ezerrel, akkor volt valamilyen gyógyszer amit Ausztriából hozogattak be az emberek. Én nem mertem kipróbálni, mert nálunk nem véletlenül nem törzskönyvezték. Ez volt akkor az adipex. Vagy valami hasonló neve volt. Szedték néhányan körülöttem, mit mondjak? Egyik ramatyabbúl volt mint a másik. Nagyon lefogytak, máj és vese elégtelenség is kialakult valakinél és egytől egyik mind visszahíztak amikor abbahagyták. Én eleve félek az ilyesmitől, gondolhatod, hogy a mamámnak sem adnám oda anélkül, hogy konzultálna az orvosával.
Your Price: $27.95
Regular: $39.99
You Save: $12.04 (30.11%)
The World's Strongest Fat Burner!
* Works in just 45 minutes
* Rapid Fat Loss Formula
* Increases Metabolism
* Improve Concentration and Alertness
* Energy Booster!
Imagine a fat burner that guarantees you'll feel the effects in just 45 minutes . Stacker 2, the World's Strongest Fat Burner is not just another herbal promise, you can feel its powerful metabolism boosters work IN JUST 45 MINUTES. The makers of Stacker 2 relied upon a belief shared by professional bodybuilders that a combination of Ephedrine, Caffeine, and Aspirin could cause the body to burn fat faster and more effectively. To become energized while sculpting your body, order Stacker 2 today with Chromium Picolinate, the most biologically active form of Chromium available!
Annyi a rendes ára, de most több helyen vannak akciók. Ennyi most az akciós ára. Ha többet veszel, talán még olcsóbb.
Hányat kell beszedni egy nap, mert ahogy elnézem 100 db-os.
Bocs, de szerintem életveszélyes teljesen ismeretlen, Mo-on nem törzskönyvezett szereket rendelni az interneten. Mit csinálsz, ha véletlenül valami baja lesz tôle a mamádnak? Ki gyártja ezt a cuccot? Kit fogsz beperelni? Szerintem küldd el a mamádat orvoshoz, mert csak orvosi felügyelet alatt lehet normálisan fogyni viszonylag veszélytelenül. Annál is inkább, mert ezeket a gyógyszereket nem szedheti mindenki. Azok, akik Olaszországban bekrepáltak a R-tól, nem az elôírásnak megfelelôen szedték. Különben ismerek olyan akaratgyengét, aki R-szedés alatt is képes volt hihetetlen mennyiségeket zabálni, lefogyott ugyan egy kicsit, de azóta visszahízta meg dobott rá még néhány kilót. Nincs mentsége, teljesen egészséges volt, nem volt hormonzavara, semmi, egyszerűen csak imádta a kaját, és utált mozogni. Nem tudom, hogy csinálta, nekem teljesen elvette az étvágyamat ez a gyógyszer. Egyébként R. is kétféle van, azt hiszem, az egyikben fele annyi a hatóanyag mint a másikban, de azt is a doki dönti el, hogy melyiket írja fel.