Először is venned kell 165 mm-es beépítőkereteket hozzá, aztán már ha az a kezedben van, akkor a felfogatási pontokhoz képest egyszerűbb kiválasztani a hangszórókat.
A drót másik végén is kell lennie egy nyomtatott áramkörnek. Ott ahol az izzófigyelés van. Az Amore-n olvastam ilyen esetet, ahol az érzékelő lett zárlatos.
A Lybra feklampaja is nyomtatott aramkorrel megy, sima egokkel. Ott is elofordul, hogy a nyomtatott aramkor bezavarodik a por es para kevereketol. Mint lehetoseg nem vetnem el, de te tudod.
Köszi de ez itt nem játszik, ennek sima egyszerű 21/5w-os foglalata van. Elvileg nem kellene ott lennie +12v-nak. Azt kell kiderítenem, honnan megy oda.
Nekem a Thesisen volt ilyen jelenség. Igaz ledes a lámpája,de ez akármelyiken előfordulhat.
A lámpa nyomtatott áramkörét kellett feltakarítanom,mert az évek alatt rárakódott por,összezárta az áramkörön a dolgokat.Alapos contaktolás után megszünt ez a jelenség,azóta működik rendesen.
Vettem hozzá egy másik rádiót és azzal sem szól . Igy van egy felesleges is . Nekem is a csomagtartóban van a cd.-tár valamint a gps . Már százszor szedtem ki a cd.-tárta és raktam vissza , egy napot szólt majd másnap indításkor a hangszóróban egy tompa durranás volt és azóta megint nem szól . Már gondoltam a kis erősítőre is a cd-tár tetején .
Működnie kellene, a mienkben a gps cucc (csomagtartóban akku mellett) le is van húzva a rendszerről, mert ha rajta van akkor csak onnan tud órát szinkronizálnia, ha széthúzod akkor meg a rádió-ról. Egyébként sincs lényege Magyar térkép nincs. :(