Keresés

Részletes keresés

_chillout_ Creative Commons License 2019.11.16 0 1 65748

A modi nem a levéltitok megsértése miatt, hanem a moderációs szabályzat megsértése miatt (irl adatok kiadása) törölte a hozzászólást.

Előzmény: japipapi (65747)
japipapi Creative Commons License 2019.11.16 -2 2 65747

Túl vagyunk a témán.  Én a nevezett hszt. ,jogsértést fedeztem fel. Azután a modi is. 

Egyszer pont ilyet követtem el, ki is tiltottak egy jó időre. Éppen ezért hívtam fel syssy48 figyelmét, kérje a törlést. A többit tudod. A modi ítélete többnyire hétszentség. Hogy másnak olvasata más? Hogy a feltett név, email cím hamis, vagy sem ebben az esetben teljesen közömbös. Az viszont szerintem az email címe biztos, mert különben syssy emailt, mert csak regisztrált emaillal lehet emailra küldeni, a szolgáltató szerverén megtalálható. 

Végül is syssy egy dádával megúszta, szerencsére.

Előzmény: GeriSoft07 (65746)
GeriSoft07 Creative Commons License 2019.11.16 -1 0 65746

emlékeim szerint álnéven és semmitmondó emailcímmel írt, de nem mentettem le.

Viszont egy James Bond (menomano1923@gmail.com) az nem egy személy, akinek vannak személyiségi jogai. szerintem. Akár kamu is lehet, amit én találtam ki odaírva, és véletlen egyezés ha valakinek ez a címe.

Előzmény: teerted (65744)
syssy48 Creative Commons License 2019.11.15 0 1 65745

Ugyanaz a személy. Az adatai itt a fórumon is nyilvánosak.

Előzmény: teerted (65744)
teerted Creative Commons License 2019.11.15 -3 1 65744

Ennek az esetnek nem ismerem a részleteit. Akinek a levelét Fenyvesiccel bemásoltuk, az azonosítható, élő személy: Gáspár Roland, a Rain International MLM-huszárja. :D

Előzmény: GeriSoft07 (65743)
GeriSoft07 Creative Commons License 2019.11.15 0 1 65743

szerintem nem történt levéltitok sértés, mivel egy álnéven író kamuszemély nem minősülhet feladóként jogtulajdonosnak. Ez jogilag egy fiktív levél is lehet, hiszen nem azonosítható az írója

teerted Creative Commons License 2019.11.15 -3 1 65742

A 2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről.
"224. § (1) Aki

a) másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét megsemmisíti, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, illetve

b) *  elektronikus hírközlő hálózat - ideértve az információs rendszert is - útján másnak továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő."

A címzett nem másnak szóló közlés tartalmát ismeri meg.

Előzmény: japipapi (65741)
japipapi Creative Commons License 2019.11.15 0 4 65741

Nem.

Valóban két fél, a küldő és a címzett. A harmadik fél, - az itteni közreadás - a harmdik fél. Klasszikus levéltitok sértés. Az a levél a levél író tulajdona és nem a cimzetté, így harmadig félnek csak a tulajdonos engedéllyel teheti. Minden más esetben megvalósul a levél titok megsértése. Ha, a levél író személyi adatai ki van takarva, harmadik fél is beletekinthet. Én így tudom, szerintem nem változott.

Előzmény: teerted (65740)
teerted Creative Commons License 2019.11.15 -5 2 65740

A levéltitok megsértése csak akkor valósul meg, ha két fél levelezésébe egy harmadik fél néz bele illetéktelenül. Ha nekem levelet ír egy sárkányfű-árus, és ezt a levelet én itt nyilvánosságra hozom,  az nem minősül a levéltitok megsértésének. James Bond (alias Gazsi, Gáspár Roland) MLM-huszár egyik levelét én is nyilvánosságra hoztam, és ugyanezt tette néhai Fenyvesic barátom is. Ez a szerencsétlen fel is volt háborodva rendesen. Ha levéltitok megsértéséről lett volna szó, akkor már egészen biztosan feljelentett volna valahol.

Előzmény: japipapi (65733)
syssy48 Creative Commons License 2019.11.14 0 0 65739

Persze, tudom és köszönöm!

Előzmény: japipapi (65738)
japipapi Creative Commons License 2019.11.14 0 3 65738

Értem, de hidd el bár milyen a jó szándékod, féltettetelek, hogy rosszul jössz ki a dologból. Szerencsére modink megértő volt. 

Egyébként valamikor nekem is ír emailt hullarabló, de rövid úton eligazítottam. Becsébe is vagyok, mint Tibi vagy Teerted kolléga. 

Előzmény: syssy48 (65734)
syssy48 Creative Commons License 2019.11.14 0 0 65737

Nagyon szépen köszönöm!

Előzmény: Csincka (65735)
Csincka Creative Commons License 2019.11.14 0 3 65736

Még valami: legközelebb a SOS modisban jelezz, itt:

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9122986&la=152760079

További jó fórumozást minden topiklakónak!

Csincka Creative Commons License 2019.11.14 0 3 65735

Most szólt kolléga, hogy súlyosan vétettél a szabályok ellen.

Többet elő ne forduljon!

Semmilyen cél nem szentesíti az ilyen eszközöket.

syssy48 Creative Commons License 2019.11.14 0 1 65734

Igen, most már gyógyul szerencsére.

Ami azt illeti, nem azért töröltettem, mert levéltitok megsértése, mert ez zaklatás esetén nem áll fenn (nem ez volt az egyetlen levele, és az utolsóban szinte megfenyegetett), hanem azért, mert már mindenki látta, akinek látnia kellett szerintem és nem akarom, hogy ez folytatódjon. Ennyi bőven elég volt belőle.

Előzmény: japipapi (65733)
japipapi Creative Commons License 2019.11.14 -2 2 65733

Kedves syssy, hidd el, most már férjed nyugodt lehet, a vészen túl van, most már a lassú felépülésen van a sor. Fontos a mozgás és a lehetőleg legnagyobb nyugalom. 

Viszont a sz@rházi sárkányfüves sajnos teheti az árusítás büntetlenül. Javaslom az azt hszt sürgősen kérd törölni, meg a rohadék veled szemben eljárhat levéltitok megsértése miatt! Siess, a modi biztosan törli kérdésedre.

Előzmény: syssy48 (65731)
japipapi Creative Commons License 2019.11.14 0 0 65732

Ennek igazán örülök. Esetleg, ha kapcsoltba kerülsz ismét Latenssel, sziveskedj átadni üdvözletem, szurkolok sikeres kűzdelméért.

Előzmény: seabound01 (65729)
syssy48 Creative Commons License 2019.11.14 -1 1 65731

Szerencsére "csak" a jobb oldala lett gyengébb, de a kezdeti tehetetlenségen segített, hogy nem hagytam beletörődni, rendszeresen tornáztattam, és most már ha nem is tökéletesen, de tudja használni a jobb kezét, és a lábát is csak kicsit húzza. Persze nem én csináltam a "csodát", csak nem hagytam, hogy a kétségbeesés győzzön, a többit a természet, meg a kapott gyógyszerek megtették.:) Egyébként ő is szeret és tud is enni, pedig nem kövér:) Sokat számít!!

Előzmény: japipapi (65728)
seabound01 Creative Commons License 2019.11.14 -1 7 65729

Sziasztok én váltottam vele pár levelet és felhatalmazott, hogy a fórumtársakkal megosszam, azóta volt egy tüdő és egy mellékvese műtéte, jelenleg jól van és az utolsó CT kontroll szerint is minden rendben van vele, még egy darabig kemót kap, de úgy tűnik, sikerült egy újabb csatát megnyernie, jelenleg daganatmentes.

Előzmény: FLA (65726)
japipapi Creative Commons License 2019.11.14 -5 3 65728

Nem tudom írtam e, 1984. év végén engem is letámadott a stroke. Rendesen kiütött. Szerencsére soha sem voltam semmire allergiás. Gyógyszereim voltak évekig, évtizedekig a Cavinton, Corfarid és az Astrix. Azután önhatalmúlag abba hagytam (akkor volt az embertelen válásom /2003./ )  Ma már (jó pár éve)  csak az Aspirin protect a gyogyóm. Rákomra(?) pedig semmit.

Szóval mindkét rohadékot valahogy legyúrtam - eddig. 

A srtoke rokkantá tett, a rák is átszabta az életem, de akkor is én akarok győzni! - persze, csak belátható emberi idő faktorban. 

Próbálj holnap kevéssé izgulni, s eredményetekre bontok egy virtuális pezsgőt majd. 🤝

Előzmény: syssy48 (65725)
japipapi Creative Commons License 2019.11.14 -9 4 65727

Látom, kaptál egy mínuszt, rád plusszolok, hogy kihozzam nullára! 😂😂😂 

Előzmény: teerted (65724)
FLA Creative Commons License 2019.11.14 0 2 65726

Szia! Elnézést, hogy erre még nem válaszoltam, de átgondolkodtam ezt... Feltehetően a lelkiállapota is közrejátszott abban, hogy itt hagyta a fórumot, most az mindegy, mi volt a konkrét utolsó csepp neki. Nem tudom biztosra, hogy az ő helyében ilyenkor én hogyan fogadnék egy olyan kívülálló érdeklődését, mint amilyen én vagyok, e bizonytalanság miatt végül visszakoztam. De nagyon remélem és kívánom neki én is, hogy ne legyen igaza arról, hogy csak kevés ideje maradt volna.

Előzmény: almirena (65683)
syssy48 Creative Commons License 2019.11.14 0 0 65725

Persze, pont ezt írtam, hogy még most is sok mindent kell magammal vinni, amit nem vittek fel. Csak egy "apró" példa. Férjem stroke-ot kapott, majd ennek a kezelésére gyógyszert. A gyógyszer szedését követően allergiás lett, az egész teste tele volt kiütéssel, kórházba került. (mai napig sem tudjuk, hogy mitől). A kórház után gyógyszer allergia tesztet végeztek nála. A teszt eredménye a mai napig nincs fent a rendszerben. Ha én nem viszem magammal ezeket a papírokat, hat órával a műtét előtt, akkor elvégeznek rajta egy nyaki stent beültetést, amibe az orvos szerint belehalt volna, mert olyan gyógyszert kapott volna műtét közben, amibe az allergia miatt nagy valószínűséggel belehal. Hát ezért szeretném, ha minden fent lenne azonnal a rendszerben. Arról az apróságról már csak mellékesen teszek megjegyzést, hogy az 5 gyógyszerből kettőt nem vizsgáltak, mert a klinikának nem állt rendelkezésére ilyen gyógyszer!!!!!!!!!!!!!!!! Mindkettő bármelyik patikában állandóan kapható!!!!!!! A másik három gyógyszerről 60%-os arányban tudták megállapítani, hogy allergiás rá, vagy nem, és a javaslat az volt, hogy mindig a kezelő orvos döntse el, használható e, vagy sem. ?!?!?!?! Véralvadás gátló, értágító, stb. alap gyógyszerek a stroke kezeléséhez. Ja és a gyógyszerallergia teszt eredményét hivatalosan a mai napig nem kaptuk meg.

Előzmény: teerted (65724)
teerted Creative Commons License 2019.11.13 -5 9 65724

Én azért javasom Neked, hogy amikor orvoshoz mész, vidd magaddal a papírjaidat, mert nem mindent töltenek fel az EESZT-be, és nem minden orvos tudja megnézni.

Előzmény: syssy48 (65709)
japipapi Creative Commons License 2019.11.13 0 1 65723

De jóóó!

Akkor most várjuk a Te eredményed.

Előzmény: syssy48 (65722)
syssy48 Creative Commons License 2019.11.13 -1 4 65722

Van ilyen:):):):)

Megjöttünk a kontrollról, férjemnél jelenleg minden tökéletes, csak még a cytológia eredményére kell várni.

Előzmény: japipapi (65721)
japipapi Creative Commons License 2019.11.13 -4 0 65721

😂😂 , de annak kicsi (vékony). 

Előzmény: syssy48 (65720)
syssy48 Creative Commons License 2019.11.12 -5 2 65720

Nevezd át debreceninek és tökéletes lesz:)  A virslihez túl sok a fűszerféle szerintem. Viszont kinézetre nagyon szuper.

Előzmény: japipapi (65718)
forgoszel Creative Commons License 2019.11.12 -3 2 65719

Szemre tetszetős! Majd írd meg mit szóltak a szomszédok :)

Előzmény: japipapi (65718)
japipapi Creative Commons License 2019.11.12 -5 8 65718

Nos, megtörtént a próba virsli készítés. Vettem darált húst, botmixerrel sikerült pépesíteni. A töltés is simán ment. A méretre csavarás viszont nehezen megy. Hiába tekertem háromszor is, nem marad meg, vissza áll. Kénytelen voltam kötni. Ez a bél olyan, mint a krinolin, főve roppanos. A fűszerezés (kapott recept szerint) nem nagyon tetszik. Ugyan ízét nem tudom, de illatra nem virsli illat. Igaz, disznó húsból készült, só, fehérbors, koriander, szerecsendió, gyömbér és paprika. Na, majd holnap megkóstoltatom a szomszédokkal, akkor tudok módosítani. Az állaga sem nagyon tetszik főve, keménynek tartom. Lehet a hús az oka, mert tálcás darált hús volt, abba viszont minden sz@rt beledarálnak. 

Nem adom fel, szerintem nyúlból jobb lesz.

Ilyen külleme. 1 kg.

Előzmény: syssy48 (65716)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!