Ma lesz qrvajó meccs: Csehek a szlovákokkal. Eddig még egyszer sem nyertek a szlovákok a csehek ellen tétmeccsen, mindig készülnek ezerrel a "testvérekre".
Hogy az a jó édes anyukája ennek a finn válogatottnak!!! Egy góllal győzni!!! KIAKASZTÓ!!! FUJA!!! :-(((
Pedig én már elképzeltem, hogy a németekkel játszanak a svédek... :-(((
Na, az oroszok sem lesznek annyira nehéz ellenfelek, legalábbis remélem!
HAJRÁ, SVÉDORSZÁG!!!
Az NS-ben benne vannak a mérkőzések kezdési időpontjai, ha érdekel benneteket... :-)) Íme:
A negyeddöntő (május 10.) párosítása: Csehország-Szlovákia (16.00), Finnország-Németország (16.00), Svédország-Oroszország (20.00), Kanada-Egyesült Államok (20.00)
Ma sikerült elcsípnem a Német-Orosz (1-3) meccset a Sat1-en. A meccs nem volt rossz, de a közvetítés igen! Nem bírom, ha egy harmadot legalább ötször (lehet, hogy több is volt) szakítanak meg reklámok miatt!
csak hogy itt az amcsi kosárcsapattal próbáltál párhuzamosítani, ami ott egy csapatot jelent csak, itt azért több van, és jóval kiélezettebb. Szerintem akkor is ugyanaz lenne, mint most, maximum magasabb szinten.
Az előző Olimpia azért választ adott egy-két dologra. A kanadaiak és az amcsik ebben a sportban nincsenek a világ előtt. Ugye akkor cseh-orosz döntő volt, és a csehek akkor usán és kanadán keresztül jutottak a döntőbe.
Jövőre Salt Lake city-ben persze lehet másképp lesz. Egy netes felmérés szerint a kanadaiaknak adják a legtöbb esélyt, de nem sokkal többen szavaztak rájuk, mint a csehekre.
Természetesen a befértek szót úgy akartam értelmezni, hogy ha jöhettek volna(vagyis engednék őket).
Arra azért kiváncsi lennék(bár megtudni soha nem fogom), hogy ha az NHL legjavából összeválogatott társulatot egy hónapig engednék összeszokni is mi sülne ki belőle?Tudnának eggyütt dolgozni és olyanok lennének mint a kosárlabdában USA főlénye, vagy pedig nem jönnének ki egymással és csak hoznák az "átlagot"?!
Köszi szépen! Aha, értem, én is ilyesféle okokat képzeltem el...de akkor halasszák el a VB-t! Bár, mondjuk szerintem az is röhej, hogy májusban játszanak jégkorong-VB-t! Ki hallott már ilyet...na, mindegy.
Az általad elődöntőbe várt csapatokkal egyetértek!!! :-)))
HAJRÁ, SVÉDEK!!!
ez a "befértek" szó nem túl pontos, ők befértek volna... Bár hamarosan egyikőjük ott lesz :)) Najó, nem hiszem, hogy egy ilyen második kör után bármelyiknek lenne kedve vb-n szórakozni. Amugy meg azthiszem, hogy az NHL előbb volt, mint a hoki vb. Viszont Olimpia alatt szünetel az NHL, bár az általában regular alatt van, szóval kisebb a kockázat, mind sérülés , mind fáradás alatt.
Nézzétek meg az usa rostert, van néhány NHL-es de mondjuk Canadánál csak NHL játékosok vannak. Érdekes, és mint látjuk, jelent is valamit...
Szia Juda
Készségesen elmondom miért van egy időben, de az okokat én sem tudom megmagyarázni.Az NHL vezetői akik a pénzt adják nem engedik, hogy szüneteljen addig a játék ameddig a világbajnokság tart.Talán azt nem akarják, hogy a vb-n lesérüljenek a játékosok és amikor a folytatásra kerüljön a sor az ő bajnokságukban ne játszanak.
Tibi
Igazad van, hogy minden csapatból nagyon sok profi hiányzik.Egyedül az USA-t nem értem meg akinek szinte korlátlan profi játékos állhatna rendelkezésére, hogy állhat ki ilyen gyenge csapattal.
Felállitottam magam számára, hogy melyik 4 csapat kerül be az elődöntőkbe.
Ha valaki nagyon nem bukik nagyot, vagy valamelyik csapat nem fejlődik nagyot akkor Kanada-Cseh-Finn-Svéd négyes lesz az élen.
Légyszí! Világosítsatok már föl, hogy miért kell egyidőben rendezni az NHL-döntőt és a VB-t??? Ez nekem nagggyon magas!!! Van erre valami kézenfekvő magyarázat???
Éppen most sasoltam meg a Csehek összeállítását és véleményem szerint hiányzik tőlük két kulcsjátékos is.Például a kapubol Hasek(iszonyatosan jól véd) és a gólzsák Jagr.Szerintem ha mindketten befértek volna a csapatba megint ők lennének az esélyesek a vb-re.Azért örülök, hogy nem igy van:)