Gratulálok a csapatnak én is! Az első perctől fogva érződött a feszültség a játékosokon, azért ez a "kupavesztes" dolog is rányomhatta a bélyegét a teljesítményre. De az foglalkoztat legkévésbé, hogy látványos volt-e a meccs, erre már senki nem fog emlékezni. Beni nyilatkozatában minden benne volt az idei szezonunkkal kapcsolatban, ennek tekintetében különösen értékes az első kupagyőzelem.
Tanulsága is volt a meccsnek bőven, ezt a stáb a play-off előtt remélhetőleg elemezni fogja, főleg a már-már visszatérő jelenségre gondolok, hogy nagyobb előnyt adunk le - korábban pont Debrecenben volt ilyen. Örülök, hogy ezt most sikerült visszahozni, volt tartása a csapatnak. A kulcsjátékosok közül nem mindenki nyújtott jó teljesítményt tegnap, de jött 1-1 jó megoldás szinte mindenkitől, ami nagyon kellett a végső győzelemhez. Zozónak igaza van, ez tényleg csapatdiadal volt.
Szintén egyetértek a lenti véleménnyel, hogy az igazán fontos a bajnoki cím, ez alapján érhető el a BL indulás is, ami a csapatépítés szempontjából kulcsfontosságú, azt gondolom. Gyuri bá nyilatkozata reménytkeltő, hogy már építik a jövő évi csapatot is. Valamelyikőtök írta korábban, hogy a kupagyőzelem terhet is vehet le a csapatról és nem lesz talán görcsösség a rájátszásban. Én nagyon bízom ebben, jó lenne egy klubtörténelmi all-in. Az első és szerintem egyáltalán nem könnyű lépés ehhez szombaton a Körmend elleni meccs lesz, de nincs kétségem afelől, hogy Gasper és Milos alaposan felkészítik a csapatot.
A 6 elveszített kupadöntőből 5-nek voltam személyesen is részese a lelátón, így azért valamilyen szinten kárpótol végre a tegnapi győzelem. Tényleg nagyon örülök, de a bajnoki cím azért sokkal jobban izgat :) Ha mindenki egészséges marad, akkor nincs az az isten, aki azt elvegye előlünk! Előre a bajnoki címért!
Sziasztok! Mindig csak olvasom a fórumot, hozzászólni sosem szoktam.. de a tegnapi után...? Hihetetlen. 2008 óta követem a csapatot és járok meccsekre, amikor van rá lehetőségem. És most végre meg van.. Bár én is kihordtam pár szívrohamot tegnap este, de végre sikerült elhozni a Kupát! Szeretnék gratulálni mindenkinek, Gyuri Bának, a technikai stábnak, az edzőknek és minden játékosnak ehhez a teljesítményhez! (Remélem a pozitív dolgokat olvassák néha a fórumon :) ) Nagy örömöt szereztek most mindannyiunknak, az egész városnak! Csak így tovább!!!
A Hali csarnokban ilyenekről álmodtunk és viccelődtunj vele:-) Egyedül a Korac kupat nem nyertük meg az akkori célok kozul... Grat Fiuk és köszönöm. Ezek a sracok ahogy küzdöttek... Leadtunk 19 pontot, ezt keves csapat nyeri meg utana. A 2 fiunk meg lassan szobrot érdemel
Szóval ilyen érzés kupagyőztes csapat szurkolójának lenni... Rohadt jó. Még így is, hogy tévé előtt kaptam három szívrohamot és nem a helyszínen forrt össze csapat és szurkolótábora egy boldog masszában. :)
Emlékeim szerint én az ezüstév előtti évben voltam először Falco meccsen, nyolc évesen, így nagyjából végigkövettem már az összes elvesztett kupadöntőt, életem nagy része ráment, ugye... :D De MEGVAN, most VÉGRE MEGVAN!
Jó ez.
Imádok most mindenkit. :)))
Jó bulizást a csapatnak, aztán jöhet a playoff, remélem a szomszédok megkapják a szokásos háromnullt. :)
Kupagyőztes !!!!!!!! Gratulálok a csapatnak, nagyon egyben vagyunk. Ehhez a mai győzelemhez mindenki kellett, remelem Ezekutan senkit nem kellene szidni.