Bocs', de nem király. Ok, fiatal srác, de hallottam itthon hasonló korúaktól fényévekkel jobbat. Nemrég volt alant a sokkal fiatalabb gyerkőc akitől Tony Monaco hanyatt esett :-)
Sok harmóniát nem hallott meg. Jellemző a 10bék kigyomlálása, hetessel pótlása a basszusnak a harmóniákból való kivétele hogy csak a legdurvábbakat említsem.
a válasz: is-is. Leszedtem az eredeti szólót egy nappal a buli előtt, szóval megtanulni már nem volt időm, csak kielemeztem, és hasonló figurákat játszottam. De ez nyilvánvaló, ha meghallgatod az eredetit :)
Építő jellegű kritika: Gratulálok! Folytasd ugyanúgy, ahogy eddig :) Eszméletlen jól hozod a basszust bal kézzel! Kíváncsi vagyok, leszedted az eredetit, vagy saját?
Ja, és láttam a diplomamunkád is (Fogar megmutatta) ahhoz is gratulálok, nagyon szép munka :)
Én csak notebookon tudtam a videorészletbe belehallgatni (nézni). Szerintem szenzációs! Gratulálok!
Egy kis OFF!
Nem tud vki Yamaha electone HX-1-hez szervízkönyvet szerezni? A neten egy linket láttam csak, az is működésképtelen. Pont a mintavett church és organ hangjai szállottak el, amiért szerettem. Az FM hangok és az Advanced mintavett hangok, meg minden tök jó. Help!
Köszönöm szépen. Barátnőm jóvoltából itt van a "lényegi rész". Építő kritikákat szívesen fogadok. http://www.youtube.com/watch?v=zTC9kOZVwNA más (csak kicsit): szeretnék megtanulni pedálozni, ehhez kellene egy pedálsor+kontakt sor b3-c3-a100-hoz valósi. Akinek bármilye van ezekből, vagy szerezni tud, kérem értesítsen.
Gratulálok LittleBig-nek a diplomahangversenyhez! Több produkcióban is hallhattuk, és az egész koncert színvonalas volt! Mégegyszer gratula! Üdv:Attila
és eppen veletlen ez az otvenes evek beli hanglemez Lp a Jumpin' Jackie kaphato is a Victor Audio lemezboltban, mar egy eve! Erdekes, milyen ritkasag es Tehtube kollegan kivul senki nem ismeri, es vidzi el...pedig nem draga!!!:-)
A DB-3-at inkább softosabb, jazzesebb zenékre javasolnám. Oda sokkal jobb. Rockra a Roland VK-7 a nyerő. Még a VK8-at is leveri. Effektek, torzítók agresszívebb hang. De ezeket már nagyon soxor leírtam, érdemes visszaolvasni. Üdv, Zs.
Sziasztok ! Viscount DB-3-hoz mit szóltok ? 180-at megérne ? Inkább rockos vonulatra kellene, tudom a Roland Vk-7 lenne az ideális, de arra sajnos most nics pénz. Ez is határeset...
Sziasztok! Nem tudtok véletlenül eladó crossover kábelt Leslie 16-hoz? Van egy öreg Fender Vibratone-om, ugyanaz majdnem, mint a Leslie 16. Tudom használni sima hangszórókábellel is, de mikor meghallottam, hogy szól a crossoverrel, eldöntöttem, hogy szerzek egyet valahonnan. Örülnék, ha segítenétek. Amúgy gitárra használom és iszonyat jól szól! Köszi
Gyakorlatilag a 145 így 142-es lett. Nemcsoda hogy ismerős, hátulról mindegyik egyforma :-)
Számottevő a különbség az asszimmetrikus 147 és a szimmetrikus 122 erősítő közt. Rendes A0-28-as előfokú orgonával aki 147-et használ és nem szimmetrizáltatja, sokat veszít. Ráadásul nem kell különböző esetlen vasdobozokkal se bajlódni, elég a hatos kábellel összekötni és kész.
Itt egy másik kép is az összeállításról. Jobboldalt a "delejes" kék pilot.
Szintén 1. osztályú zene volt. Prog.rock az USA-ból. Barátságosak, közvetlenek, és 150%-kal játszanak... :)
Szinte ELP-s orgonagyilkolásokon át az énekes/billentyűs/dobos/gitáros multihangszeres frontemberig mindent láthattunk. Nagy élmény volt. Ryo koncert közben is odahajolt és szólt egy-két szót, előtte a hajó orron beszélgettem vele 5-6 mondatot, de hamar összehaverkodtunk... Ez is hihetetlen... :)