Én mindenképpen! Főleg, hogy ujabban rábuktam a Lateralusra, és valahogy nem tudok belőle kikászálódni, olyan mélyre visz a cucc...Ez má nem is zene, ez valami tudat alatt lejátszódo film. Na mind1! A lényeg:
Szerintem a szerzvezők, szeretnek olyan bandákba fektetni a koncertek terén, akiknél a különböző adatok szerint( lemezeladás, ismertség, stb...) 100%, hogy nem lesz veszteséges a dolog! Ez lehet, hogy más országokban így van a Tool-nál, de itt?,!!....Röhelyes de szerintem minden a klippektől függ. Ha egy becsúszik, amit nyomnak még a béndzsa vivák is ( pl:Perfect Circle) akkor szabad a pálya...
ego éppen azon agyaltam, hogyan lehetséges az, hogy mennek Bécsbe, Prágába, + még húszmillió országba, és mi, magyarok, miért vagyunk leszarva? ha kiderült, hogy a mai fiatalok nem csak a (homo)kozsót meg a többi teheccséges zenésztársát kedveli, hanem van ízlése, és esze, hogy normális koncertekre járjon.. nos, nem értem, hogy ide miért nem tud jönni a tool? nekem ez olyan kurva magas, de azt nem hiszem, hogy "nem érné meg a szervezőknek"!!!
szerintem, ha visszajöttem bécsből (jepp, már csak 2 7!!!) most már tényleg megalakítom a Tool Szeparatista Egyesületet. ki csatlakozik?
"A Nine Inch Nails frontembere Trent Reznor és a Tool/A Perfect Circle énekese Maynar James Keenan jelenleg együtt dolgoznak egy stúdióban, valószínűleg Reznor ’Galandféreg’ projektén, amelyben a szintén NIN-es Charlie Clouser és Danny Lohner is közreműködik. A pletykák szerint még ebben az évben várható a debütáló album a Nothing Records kiadásában."
Jó lenne pedig hamarosan megzsírozni az ügyet, mint mondtam, vezetésbe is betársulhatok símán. Azért lenne jó néhány héten belül lefixálni, mert ha nem bírsz vinni, akkor más megoldást kell találni.
krist: Holnap nem jó, mert pénteken zéházom dulván, de ha szombaton kocsmáztok valahol, akkor adj infot és odamehetek, ha tudok (bár aznap szülinapi bebarszásra vagyok hivatalos.)
Andrássy út 16-18 fele lehet kapni jegyet Bécsbe.
Sokba kerül, majdnem 2k HUFt rátesznek kezelési költségként (8370 HUF a jegy), de legalább van. Ma vettem meg.
Én már be vagyok elvileg asszem Kisgonoszhoz társulva, legalábbis jeleztem, hogy oda szeretnék betársulni, remélem még áll a javaslat.
Én mennék, az útlevelem már be van adva, addig tutira meg is kapom (legallábbis remélem). Jegyem az még nincs, de kéne. Csak vonattal nem igazán fűlne a fogam az úthoz. Ótó kéne minimum.
ki akar menni a koncertre maj.16-an Becsbe? 27 euro a jegy, ami kb 6500 Ft. nem allunk ossze tobben, esetleg nincs osszealloban vmi csapat ahova be lehet meg szallni?
Hű az istenit, de rég jártam erre. Alig tudtam kitalálni a jelzavam :) Olyan hihetetlenül értelmetlen hogy ezen biztos sokat dolgoztak :) Ráadásul az isttennek se találom hol lehet megváltoztatni :)
Egy pár szót az Undertow -ra is vesztegethetnénk. Szerintem az is kibbaszottul bejövős tud lenni. Már rég Aenimaniás voltam mikor beszereztem, de alíg bírtam megálni hogy ne kezdjek extázisban vonaglani meg bólogatni a buszmegállóban :)
És a répás duma a végére valami iszonyú jó.
Talán az összes klipp közül a Sober a legjobb.
Hát szóval tényleg kibbaszott zseniális minden amit csinálnak.
Hú ez már nagyon kikivánkozott mondhatnám itt is csak itt senkit nem érdekel Mondjuk lehet hogy titeket se, de rajtatok legalább nem látszik :)
Ja és örömmel látom, hogy van itt SOAD rajongó rajtam kívül is :))
Elmentem az oeticketre, de képtelen vagyok regizni magam - eléggé csúnyán beszélem a német nyelvet.
Olyan szívesen megállapodnék Valakivel, hogy megveszi nekem a jegyet, én meg kifizetem.
Akár úgy hogy 50 % előtte, 50 % ha megvan a jegy, vagy utána, vagy valahogy segítsetek már megoldani, mert nem vagyok képes egyedül.
Köszi:
ZZZZZ
Ui: Akarjon már valaki Valaki lenni!!!!:((((((((