Hi!
Remélem másnak is tetszik ez a jó Forma 1 manager progi.Amennyire én látom eléggé komplexre sikerült szerencsére! Szerintem +ér 1 fórumot itt az indexen. Szóval ha valakinek van már tapasztalata a progival kapcsolatban akkor nyugodtan írja meg, mert a manuál nélkül van egy-két sötét folt a managelést illetően.
Mondjuk 4 versenyt nyomtam le az első seson-ból, de már volt min bosszankodnom. Pl.: Kín keservesen kifejlesztették a tervezőim az aktív felfüggesztést.Na persze utánna van egy kis pipa amire ha ráklikkelünk a FIA ellenőrzi a terméket.
Gondoltam nosza rajta nézzék csak meg, elvégre ez az első fejlesztésembe csak nem kötnek már bele,különben sem lenne jó ha a versenyen zárnak ki miatta. Hát persze hogy közölték , felejtsem el ezt a kütyüt mert ez biza szabálytalan...
Ja és a 3. verseny után leigazolta a Minardi tőlem Hilt! Na mondom ok majd szerzek valami tökösebb legényt Ralf mellé a Jordan-be Hill helyett. Amig én alkudozok addig a minardi leigazolta ralfot is. :( Még szerencs ,hogy utána bosszuból megszereztem Frentzent és Baricellot. :)
Na és a végére egy kérdés, hátha tudja valaki mit jelent a pálya adatainál az aszfal hőmérséklete és szárazsága mellett a következő kifejezés: " Track Rubber line" ????
A verseny elején az értéke 0. Utánna 1 majd 2. Ilyenkor beszól a játék: Rubber low A 3-as értéknél "Rubber Ok" végül 4 és 5-nél "Rubber High". Lehet, hogy ez a pályára felhordott Gumi? És az az optimális ha már egy kicsi van belőle a pályán?
na egyenlőre ennyi...
Bye!