"Ronnie szerintem a legzseniálisabb játékos," nem elfogultasgbol mondom de majd akkor nézzél vissza hendry meccseket. de ezt most hadjuk... nekem nem az a bajom , hogy igy játszik ,mert kedvelem O Sullivan-t hanem az , hogy ha kikap akkor még az ellenfélnek kell elnézést kérnie, hogy boccs hogy rossz formában voltál. én erről beszélek. valakit nem lehet azzal védeni mert valami problémája van. mindenkinek van baja és nem vetted észre , hogy mindent """""""""kitalál"""""""" , hogy beteg fáj a háta pl peking be nem ment el (jó megértem lehet tényleg fájthatott a háta ) DE Mark J Williams és fájos kézzel elment játszani ,és O Sullivan-nak nem ez volt az első... és az utolsó sem..........
Sullivan egyszerűen beteg, így kell tekinteni rá. Nem vagyok pszichiáter, tehát nem tudom pontosan diagnosztizálni a kórképét, de látható, hogy valamilyen komoly lelki betegségben szenved.
Nem azért nem nyújt többet adott esetben, mert nincs benne alázat a játék, a játékostársak vagy a nézők iránt; sem nem azért mert nincs "kedve" játszani, hanem azért, mert képtelen többre.
Egy valamilyen fóbiában vagy mániában szenvedőnek, vagy egy depressziósnak is hiába magyarázod észérvekkel, hogy nem kell félnie, illetve ezt vagy azt tennie, a logikus magyarázatod mitsem ér, mert ezek a lelki bajok így nem oldhatók meg. Ronnie-nak hosszú évekig kellene terápiára járnia, hogy valamilyen előrelépés történjen nála, s akkor alapjaiban megváltozna nemcsak az élethez, de a játékhoz való viszonya is. Én legalábbis így látom.
Ettől függetlenül egyértelmű, ahogy Viva la diva is írta, Fu jobb volt, s bár Ronnie-nak szurkoltam, tulajdonképpen örülök, hiszen Fu még sosem nyert tornát, s neki ez nyilván sokkal nagyobb élmény volt, mint Ronnie-nak begyűjtenie az x-edik győzelmét.
Ronnie szerintem a legzseniálisabb játékos, aki azonban sosem lesz a "legeredményesebb" is egyben.
Gaaboor igazad van ! én nem értem a snookert és O Sullivan- t sem én ilyen vagyok de nem akarok veszekedni. CSAK az eredményeket nem lehet megmagyarázni , csak azzal lehet megmagyarázni, hogy nincs kedve játszani.,, ami ugye a legtermészetesebb dolog.!!
Mondhat mindenki amit akar! én tisztelem a O Sullivan-t de komolyan kezdek kételkedni abban , hogy nem is zseni ,csak egy egyszerű mondjuk Tom Ford , játékos....... az nem lehet kifogás a kurucz részéről sem meg más részéről sem, hogy nincs kedve játszani..ez most már nagyon idegesit. semmivel sem tud többet lehet hogy hülyén hangzik de ez nem lehet kifogás ,hogy "nincs kedvem játszani " akkor leszarom a játékot és kifogásokat találok rá , hogy miért nem NYERTEM meg a tornát... ez már kezd idegesiteni. vannak tőle nagyobb játékosok is (Hendry.,Davis) akik soha nem engednek meg maguknak ilyen dolgokat. több ALÁZAT KELL O Sullivan.!!!!!!! ha igy folytatja meglátjátok , hogy pár év mulva egy szürke egér lessz a snooker világában. pedig én lennék a világ legboldogabb embere , ha igy lenne!
Összegezve, a 2004/2005-ös évadban - mikor 8 ranking és 2 nem ranking (Masters, Premier League) tornát rendeztek - Ronnie megnyert három ranking és két nem ranking tornát. Összesítve tehát a tíz tornából ötöt.
Totesport Grand Prix (2004) Welsh Open (2005) Fáilte Ireland Irish Masters (2005)
Grand Prix: O'Sullivan vs McCulloch 9-5 British Open: Higgins vs Maguire 9-6 UK Championship: Maguire vs Gray 10-1 Welsh Open: O'Sullivan vs Hendry 9-8 Malta Cup: Hendry vs Dott 9-7 Masters: O'Sullivan vs Higgins 10-9 Irish Masters: O'Sullivan vs Stevens 10-8 China Open: Ding vs Hendry 9-5 World Championship: Murphy vs Stevens 18-16 Premier League: O'Sullivan vs Williams 6-0
Most nincs elottem a teljes eves stat igy az aranyokat nem tudom, de 1990-91-ben Hendry 5 ranking versenyt zsebelt be es a Masterst is. 1990-ben 36 meccsen nem talalt legyozore zsinorban 10 honapos idoszakban.
Egyelore nem ugy tunik, hogy ezt a kozeljovoben barki meg tudna ismetelni.
Igen, én azt írtam, hogy hétből ötöt, bár tény, nem néztem utána, csak az emlékeimre hagyatkoztam - ezek szerint rosszul.
Különben pusztán csak annyit szerettem volna kihangsúlyozni, hogy feltűnően sokat nyert meg, és én nem is emlékszem senki másra, aki hasonló eredményt ért volna el.
Azt gondolom, ha valaki megnyeri pl. a Masterst, akkor azt az eredményei közé lehet számítani, függetlenül attól, hogy ez nem pontszerző verseny, amit egyébként nem is írtam.