Kicsit lemaradt a topik, pedig elég történelmi eredmények születtek. A Szeged verte a Veszprémet, ami mindkét csapatnak jót tett, én még örültem is neki, elvégre a szívem kicsit Szegedhez is húz. A Szeged önbizalmat nyert, a Veszprém meg kapott egy nagyon jókor érkező ébresztőt. Az eredmények nem maradtak el! Veszprém győzelem Berlinben, egy nagyon szép meccsen meggyőző teljesítménnyel (Terzic!, Vujin, Csárli, Mirko...), és ma meg a Szeged verte egy gyönyörű csatában a nagy nevekkel felvonuló Montpellier-t! Szép volt fiúk. A Veszprém győzelmét még felnagyítja a 2:14-es kiállítási arány. Kellett a kiváló kapusteljesítmény. A Szegedben egészen kiváló játékosokat láthattunk ma, Sulc, Lékai, Buday, Ancsin és a kapusok. Szép meccs volt, nagy skalpot gyűjtöttek a Tisza partiak. Jó látni két ilyen magyar csapatot.
9 fát nem gondoltam volna. Elég vacak képet néztem (életlen), de nem láttam a 2. félidőben egyik Iváncsikot sem (össz. 3-at lőttek). Nélkülük nem megelepő a 9 fa, meg hogy állandóan csak az ellenfél tudott gyors leindításokból gólt lőni, a rengeteg eladott labdáról, kapkodásról ne is beszéljünk. Nem volt kiemelkedő játékosunk, aki vitte volna a szekeret. A 40 éves Csárlitól ezt nem várhatjuk, pedig ő ma is megpróbálta. A bírók nem nekünk fújtak, a meccs előtt nem kaptunk edzés lehetőséget a meccs helyszínén (!!!), de sajnos az ellenfél egy számmal nagyobb csapat nálunk, el kell ismerni, nagy nevekből áll, sok pénz .... súlyos vereség.
Mit gondolsz, miért tettem oda a mosolyt. Bár inkább tragikus ez a rohadt júpiszi, de hol van itt egy normális szolgáltató? Na nem akarok off-olni. Az általad linkelt szájton szted jön a meccs majd?
Az a felháborító, hogy eladták a jogot egy olyan tvnek kizárólagosan, aminek kicsi a nézettsége. Kíváncsi vagyok, a helyi TV adja-e ma. Ha már a helyi adóFTjainkból támogatja a város a csapatot, tán annyit megérdemelnénk, hogy láthassuk.
Készítettünk egy tippfelületet baráti társaságok részére; lehet tippelni a Kézilabda BL eseményeire is. Ha érdekel titeket, nézzétek meg: www.klikk-tipp.hu
Az alább linkelt cikkből részlet (Vujinról szól az a rész): "A meccs lefújása után sokáig fogta a fejét, nem értette a vereséget, érezte a kihagyott lehetőséget, Eklemoviccsal össze is vitatkozott."
"Már csak azt nem tudjuk, kik azok, akiknek szerinte (Vujin szerint) nem az élete a kézilabda?"
Nekem egy tippem, van: Eklemovics. Ő régóta nem úgy húz, ahogy elvárható lenne, sőt volt egy igen gyalázatos mutatványa a válogatotban is. Akkor azt hallottam róla, hogy mert alig kapnak pár tíz euro napidíjat, nem volt motivált. Az ilyen embernek nincs helye a nemzeti válogatottban.