Melyik vasárnap, Drágaszágom, melyiken? Mondd meg nekünk, kici hobbit, mossssszt!!! Vagy Drágaszág szorícca el kici ujjackádban a vérkeringészt, hogy szoha de szoha ne tuggy már cicát szímogatni vele, GOLLAM.
Bakter, kicsi a világ. Olvastad már a Solar Scream emiljeit ma? Tegnap kivel borozgattam? Kiderült, hogy akinek a cicáját simogattad, nem más, mint egy
black-metálos cimbi, és évfolyamtársam :)
Olvastam is a kézjegyeteket a falán + elvittem neki a CD-teket.
Jókis kattanás vót, mikor kérdezte, nem ismerem-e a Solar Scream-et.
Mondtam neki, hogy dehogynem, sőt két haverodnak én cereztem a jegyeket
Katatoniára.
Ja, nem 'tom, szereted-e a Vintersorgot, de kölcsönkaptam tőle az új albumát,
Újjáalakult a LEUKÉMIA az egyik kedvenc Magyar zenekarom.Nagyon király hír.
Emellett Meshuggah koncert, új 'shuggah lemez, új TOOL lemez, új Audioslave lemez, új Deftones lemez, új Angertea lemez...Hát kell ennél több.Jó év lesz ez zenei szempontból.
Egyedül azt sajnálom, hogy feloszlott a Sub Rosa. Nagy kár értük.
Jó volt Szegeden, ha taliztatok volna velünk, akkor nem lennétek ilyen mélabúsak. Én pl. hajnal fél négykor egy egyetemista lány lakásában landoltam, aki svédül suttogta fülembe, hogy "szeretkezz velem a pokol kapujában!", miközben szólt a Borknagar. És még a cicáját is hagyta, hogy megsimogassam. Dorombolt. Forrón.
Holnap pizza. Jön kuttya meg Dzsótti. Hétre megyek. Fácán aszonta még meggondolja, tehát valszeg nem jön és asszonnyal néz majd valami nyugdíjasműsort a tévében. Akar valaki a feleségem lenni?