az a baj a kézivel, ha SK vagy Sport1-nél a jogok az van amit írsz..először nagyon lelkesek alapszakaszban 3 meccs elejéig utána leszarják.
Ha meg a diginél a jog aki foglalkozik is vele külön BL műsorban a reggeli startban is hetente 1-2 nap amíg van kupa érdekeltség, rájuk meg köpnek akiknek nincs, hogy szemét mocskos román banda az MKSZ amíg fideszes vezeti ott tat be ahol tud a csatornának.
nekem jan1-ig volt mindenem. digi 1-2, sport1-2, sportklub, eurosport1-2.
sajnos mar digim nincs, mivel a szolgaltatom kihatralt. viszont rendelek a kovetkezo szezonra egy tanyert. addig kocsma v net.
sport klub meg a kezikozvetites amugy bekaphatja szinten. kethetente adnak egy meccset. gyort csak ha a fradival jatszik. multkori is vmi szar foci magazin ment (felreertes ne essek, szeretem a futball-t, de a sportklub eteren nevetseges) es egy meccset sem adtak, pedig volt egy-ket erdekes. szoval ennyit errol.
Ismerek igen sok embert, akiknek sem pénze, sem lehetősége nincs kimenni a meccsekre és nagy rajongói a csapatnak, de csak az újságból értesülnek az eredményeikről. Én ezt az állapotot felháborítónak tartom!
Ferrari nem kell nekik? Írj a cégnek, tényleg felháborító
tavaly váltottam DIGI TV re és mérlegeltem, hogy bukom a Sportklubot, vele az olasz bajnokságot és a kézi nb1-et, cserébe kapom az angolt és a kézi BL-t. Úgy döntöttem, hogy váltok.
Nekem újra csak az a régi kérdésem van: mikor fogja Veszprém város lakossága a Veszprémi TV-ben látni annak a csapatnak a mérkőzéseit, amelyiknek a költségvetéséhez jelentős összeggel hozzájárul?! Ismerek igen sok embert, akiknek sem pénze, sem lehetősége nincs kimenni a meccsekre és nagy rajongói a csapatnak, de csak az újságból értesülnek az eredményeikről. Én ezt az állapotot felháborítónak tartom! Hozzáteszem, én sem fogok digitv előfizetéssel rendelkezni (simán megtehetném), mint ahogy szlovák rendszámú autót sem fogok sohasem vezetni, az embernek kell tartásának lenni!
Az MKB Veszprém - Kiel kézilabda mérkőzésre keresek 2db jegyet (a lehető legjobb helyre), valamint a Győr - Valcea kézilabda mérkőzésre szintén a lehető legjobb helyre. Ajánlatokat a +36 70 451 7342 várom...
Tudtok valami linket ahol lehet nézni a kézilabda bl meccseket azoknak akiknek nincs digisportjuk? Olvastam a ns-ben,hogy állítólag van/lesz megállapodás az EHF-fel,hogy lehessen a meccseket nézni.Ez megtörtént? Ha nem, akkor hol lehet nézni az interneten?
Helyi lapunk a Veszprémi 7nap is foglalkozik egy cikkben az általam is észrevételezett kérdéssel: az illető az EHF honlapján megnézte a meccset és "szépen" lehet hallani a B.közép ócsárlásait, "Húzd ki a beled", "B+ az a...d, b+ jól". Erre tényleg semmi szükség sincs, békén kéne hagyni az ellenfél játékosait, a bírókat, csodálkozom azon, hogy a csapatvezetés, a szpíker nem hívta még fel a figyelmüket arra, hogy ezt ne csinálják. Erre semmilyen sporteseményen sincs szükség, evvel lejáratják magukat, a veszprémi közönséget is, tessék ezt abbahagyni!
OK, én értelek, ez is egy vélemény, meg az enyém is. Viszont érdemes a teljes közönség-produkciót nézni, és nem kiragadni egy dolgot, nevezetesen a dudát. De hátha majd valaki nem veszprémi is még véleményt mond a dudáinkról :) (én egyébként kereplőt is viszek, meg egy nem közönséges dudát, de ettől még be szoktam rendesen rekedni is :) )