Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
olvastam, hogy mit írtál be a fórumba és hogy mit linkeltél. Talán nem szenteltél elegendő figyelmet az SOS Egészségügy topikleírásának. Abban ez olvasható:
Fórum ť SOS Fórumcsoport ť Egészségügyi fórumok Egészségügyi probléma van? Kérdezzen! Amennyiben szakember válaszol, akkor a nickje "dr..." a státusza pedig Ident. Egyéb indexdoktoros nickkel nem tanácsos ide írni. Én szóltam...
A lényeg ebben benne van, aki érti, érti.
Az egészségügyi fórumcsoport az alábbi fórumokat tartalmazza:
Addiktológia Allergológia Általános orvosi problémák Belgyógyászat Betegegyesületek Betegek egymás közt Bőrgyógyászat Egyéb egészségügyi kérdések Fogászat Fogyás - hízás Gasztroenterológia Gyógyszer Kardiológia Nőgyógyászat Onkológia Orr-fül-gégészet Ortopédia Pszichológia - pszichiátria - neurológia Rehabilitációs gondok Reumatológia Sebészet Szakápolás Szemészet Természetgyógyászat Urológia
Az SOS Egészségügyben a fórum szabályainál sokkal szigorúbb szabályok érvényesek. Az menjen be, akinek dolga van ott. Két fórum kivételével az hagyományos orvosláson kívül eső dolgokat nem toleráljuk. A két kivétel: a Természetgyógyászat és a Betegek egymás közt fórum. Ez a fórumcsoport 2005. áprilisa óta létezik ebben a formájában (egyes topikok sokkal régebbiek). A szabályok beváltak, az idő igazolta őket.
A reklámozókat a szabályzatunk alapján töröljük is tiltjuk.
Most kivételesen nagyon szelíden jelzem, hogy a te támogatni vágyásod egyrészt szimpla reklámozás volt, amiért önmagában is tiltjuk vagy töröljük a nicket, másrészt etikailag is minimum kétséges az itt általad vázolt szándékod.
Ha valakit az új tudományos eredmények érdeklik és megfelelő helyről, érdekelként a megfelelő módon belinkel egy szakcikket (azoknak az az érdekes tulajdonságuk, hogy nem tartalmaznak termékreklámot), és nem óhajt túlragozni a kérdést (ld. itt a Tudnivalók, Moderálás címszó alatt a tartalmi rombolás fogalmát), akkor szabadon teheti, de csak módjával. Ezeknek a szakcikkeknek az a bajuk, hogy nehezen érthetőek, interpretálhatóak, és főleg rendszerint nem passzolnak a konkrét beteg konkrét betegségéhez. A többiek, a kintről beesettekre, a gyógyítani akarókra vonatkozik a topikleírás.
Ezekbe a topikokba érintettek járnak, betegek és hozzátartozók. Ha tehát te belekezdesz valamilyen csodaszer reklámozásába, csalfa remények ébresztésébe, akkor bizton számíthatsz arra, hogy vagy én, vagy valamelyik kollégám meg fog jelenni, és nickestől, összhozzászólásostól ki fog törölni. Nekem nagyon sok munka volt a hétvégi menetben a te és a hozzád hasonló nickek hozzászólásainak egyenkénti törlése, de inkább befektettem ezt a sok munkát, hogy mindegyikőtök minden törölt hozzászólását a levelesládájába visszakaphassa.
Ha te meg szeretnéd váltani a világot, informálni akarsz, ám tegyed, de ne itt, mert itt e tevékenységed hamar múló lesz mint egy homok- vagy csokikép.
A kérésedet még akkor sem tudnánk teljesíteni, ha nem is lennének ilyenek az előzmények, a nickedet a rendszer már törölte, visszavonhatatlanul anonimizálódott.
A Leukémiával kapcsolatos fórumról törölték a hozzászólásaimat, aminek az okát nem teljesen értem. Nicknevem: lierre
Ezen az oldalon a leukémiával kapcsolatban próbálják egymást segíteni az emberek, mivel az orvostársadalomtól ezt nem kapják meg, várhatnak amíg szép lassan elfogy az idő és az életük:(
Olyan linkeket tettem fel, amelyek termékismertetőket tartalamaznak, különféle alternetív lehetőségekről. Egyikben sem vagyok anyagilag és erkölcsileg sem érintett. De hátha valakinek segít a gyógyulásban, reményt ad, ennek a betegségnek (Krónikus Limfoid Leukémia) jelenleg nincs ellenszere.
Ha hasonló cipőnek járnának - amit természetesen nem kívánok -, értenék miért próbálnak az emberek minden információhoz hozzájutni és milyen sokat segít mások tapsztalata, bíztatása. Nem tudom mi alapján törölték a hozzászólásomat, ezt kérem szépen, hogy indokolják meg, hogy - mivel továbbra is szeretnék a fórumon kapcsolatot tartani a többi sorstárssal- ezt úgy tegyem, hogy ne forduljon ez elő még egyszer.
Szeretném visszakérni az eredeti nickemet. Ez lehetséges?
Sajnos az "igazi" szó végéről lemaradt az i-betű és így elég furán néz ki a topik címe a hibával. Nem tudnád esetleg kijavítani a hibát? Csak egy i-betűt kéne oda odabiggyeszteni. Köszönöm előre is!
Ez nem volt más, csak reklám. A topikban például a (29698)-ban találsz valami minimális krtiériumot arra nézvést, hogy mit érdemes emlegetni. Megkérlek a jövőben ne próbálj meg nem megalapozott reményeket ébreszteni a rákbetegekben, és főleg ne próbálj meg nem bizonyított hatású terméket reklámozni.
Kedves Moderátor ! Szeretném kérni, hogy a Természetgyógyász részben az általam indított CERAGEM című topicot változtassátok meg: CERAGEM - ingyenes termomasszázs címűre. Az eddigi cím senkinek sem mond semmit, talán ezért sincs nagy látogatottsága.Így esetleg többen elolvassák és kedvet éreznek kipróbálni. Köszönettel: Diótörő
4929 és 4930 számú hozzászólásokkal mi volt a probléma? Mert két másik hozzászólásban tényleg rosszak voltak a linkek, de azoknak más volt a számuk. Ezekben meg semmi olyan nem volt, amiért indokolt lenne a törlés.
Sziasztok, en csak egy e-mailt masolnek be, ma kaptam:
Ne haragudj, hogy ismeretlenül zavarlak, az index fórumán, az egészségügyi topicokban vagyok hozzászóló és sajnos folyamatosan ki vagyok tiltva. Kérdésemre a moderátorok nem válaszolnak, hogy miért is tiltanak ki és miért törlik az összes hozzászólásomat. Csak annyit szeretnék kérni, hogy kérdezd meg te is, hátha neked válaszolnak. Sokat segítenél nekem is és másoknak is ezzel, köszönöm szépen előre is! üdvözlettel Medroler