Keresés

Részletes keresés

zsebdömper Creative Commons License 2009.03.13 0 0 783
Hová lettek a képeim??? :-O
Előzmény: zsebdömper (779)
Fatboy Slim Creative Commons License 2009.03.12 0 0 782
zsebdömper Creative Commons License 2009.03.10 0 0 779
r.tonyo Creative Commons License 2009.03.09 0 0 777
volt már?

"A következő szezontól az eddigi 32 helyett 24 csapat szerepelhet majd a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában és az elődöntőt, valamint a finálét egy négyes torna keretében rendezhetik meg - erről állapodott meg egymással a 16 középdöntős klub 14 képviselője hétfőn, a negyeddöntő bécsi sorsolásán. Az ötlet már korábban napvilágot látott, de most az érdekeltek hivatalosan is rábólintottak. A végső döntést az európai szövetség végrehajtó bizottsága hozza meg március végi, moszkvai ülésén."
r.tonyo Creative Commons License 2009.03.09 0 0 776
az az igazság, hogy a kézilabda BL nem égető szüksége van a teltházas német meccsekre, és a nagy spanyol piacra. Más kérdés, hogy megt lehetett volna maradni a hagyományos rendszernél, ahol csak a bajnokok indulnak minden országból, a csoportkör lement ősszel, tavasszal pedig hagyományos kuparendszer.
Így többet foglakozik vele a média, több országba jut el, de nekem a régi jobban tetszett. Ja és így pl a Szeged soha nem indulhatna a BLben :)
Előzmény: Törölt nick (774)
r.tonyo Creative Commons License 2009.03.09 0 0 773
Úgy van, mint a fociban, az erős nemzetek ennyi helyet kaptak. a spanyoloktól is ennyi csapat volt: a barcelona, a Leon, Portland és a ciudad real
Előzmény: legyenugy (772)
legyenugy Creative Commons License 2009.03.09 0 0 772
A címvédő Ciudad Real lesz az MKB Veszprém ellenfele a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében - derült ki a bécsi sorsoláson. Mivel a Veszprém megnyerte csoportját, ezért a visszavágót otthon rendezi.

A 2006-os KEK-győztes Medvegyi Csehov a Rhein-Neckar Löwennel, a négyszeres BL-döntős HC Zagreb a THW Kiellel, a Flensburg-Handewitt pedig a Hamburggal vív a nyolc között. Az első mérkőzéseket március 25. és 29., a visszavágókat április 1. és 5. között kell megrendezni.

A BL-negyeddöntő párosítása:
Ciudad Real (spanyol)-MKB VESZPRÉM
Medvegyi Csehov (orosz)-Rhein-Neckar Löwen (német)
HC Zagreb (horvát)-THW Kiel (német)
Flensburg-Handewitt (német)-HSV Hamburg (német)

Már többször is akartam kérdezni, amit nem értek, hogy mi a fenét keres az a sok Német csapat a Bajnokok ligájában?
Fatboy Slim Creative Commons License 2009.03.09 0 0 771
szép volt szombaton, fiúk!
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 769
...vagy a Zagreb...;)
Csak a spanyolokat nee...
Előzmény: Törölt nick (767)
legyenugy Creative Commons License 2009.03.08 0 0 768
Friss hír, most tudtam meg.

A csoportgyőzelem következtében a magyar csapatnak a negyeddöntőben csoport második riválisa lesz, és a visszavágót rendezheti majd hazai környezetben.

A negyeddöntő sorsolása hétfőn 18:30-kor lesz Bécsben. Az első mérkőzéseket március 25. és 29., a visszavágókat április 1. és 5. között kell megrendezni..
legyenugy Creative Commons License 2009.03.08 0 0 766
Holnap lesznek a sorsolások, igaz?

Ja és persze gratula a Veszprémnek a csoport elsőségért :-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 765
Na, csoportelsok vagyunk...:)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2009.03.08 0 0 764

leon-flensburg 36-32, első a csapat.

hajrá veszprém!

legyenugy Creative Commons License 2009.03.08 0 0 763
köszönöm :)
Előzmény: Gozo (762)
Gozo Creative Commons License 2009.03.08 0 0 762
EHF TV-n megy de Firefoxnál csak megfelelő bővítménnyel. IE és Opera anélkül is lejátsza
Előzmény: legyenugy (761)
legyenugy Creative Commons License 2009.03.08 0 0 761
Hol lehet nézni itt a neten a
Spanyol Leon és a Német Flensburg mérkőzést?
Mert ezen a ehf tv semmi sem jön be! nálam legalábis nem!
Help!!!!!
mi61 Creative Commons License 2009.03.08 0 0 760

Ezek szerint ha te a francia csapatban játszottál volna, akkor csak ellötyögted volna ezt a meccset? Szerencse, hogy a többség nem ilyen mentalitással lép pályára. Profi sportolók, akiknek csak a győzelem számít. Inkább tisztelni kell ezért őket, mint nevettségesnek és szánalmasnak nevezni. Nem játszott jól a Veszprém, de minden tisztelet ezeknek a srácoknak, hogy eddig így bírták. Törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb jön egy ilyen meccs. Ennek most túl sok jelentősége nem volt, hisz már továbbjutottak.

Egyik kérdésedre a válasz: ha a németek nyernek, mindegy mennyivel, mert az egymás elleni eredmény számít, az pedig nekik kedvez, tehát ebben az esetben csak 2-ak vagyunk.

Előzmény: legyenugy (758)
Gozo Creative Commons License 2009.03.08 0 0 759
Szerintem meg igazi sportolók!
Gyorsan hozzáteszem, hogy természetesen a Veszprémnek szurkoltam.
Véleményem szerint sportszerűen és jól játszottak a franciák (nem úgy mint múlt héten a spanyolok)
Előzmény: legyenugy (758)
legyenugy Creative Commons License 2009.03.07 0 0 758
Igen sportoltam, és pont kézilabdáztam is!
Igen, én teljesen egyet értek a leírásoddal, csak hát tényleg nevetségesek voltak ahogy foggal körömmel harcoltak, mintha az életük függött volna rajta, és nevetségesek voltak a végén is mikor vége lett a meccsnek, úgy örültek mint az óvodás az új játéknak.
Szóval az én véleményem szerint nagyon szánalmasak voltak.
Előzmény: Gozo (757)
Gozo Creative Commons License 2009.03.07 0 0 757
Sportoltál valaha is?
Soha nem megy fel egy igazi sportoló úgy a pályára, hogy tökmindegy mi lesz az eredmény. No meg nevelési célzatból a francia edző egy-két sztárjátékosát otthon hagyta. A többiek értettek az üzenetből, no és akik a sztárok helyén játszottak élni akartak a lehetőséggel.
Előzmény: legyenugy (756)
legyenugy Creative Commons License 2009.03.07 0 0 756
Na de most már azt nem értem hogy a franciáknak minek kellett győzniük?

Hiszen semmi tétjük nem volt, csak nekünk a Veszprémnek!

Azok a franciák úgy örültek annak a gyenge egy gólos véletlen győzelemhez mintha a BEK döntőt nyerték volna meg!
Előzmény: Gozo (755)
Gozo Creative Commons License 2009.03.07 0 0 755
Szerintem a játékvezetőkkel semmi gond nem volt. Inkább enyhe hazait fújtak (lásd a passzív játék megítélését a két oldalon) A hetes a végén meg hetes volt, sőt Vili egy pirosat is kaphatott volna.
Törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb jön egy gyengébb meccse az MKB-nak. Túl vagyunk rajta, és reménykedjünk, hogy csak egy volt.
Előzmény: legyenugy (753)
legyenugy Creative Commons License 2009.03.07 0 0 754
Jajj... az előbb még azt kérdezni akartam hogy a holnapi vagyis vasárnap, mikor vagyis hány órakkor lesz a Spanyol Leon és a Német Flensburg mérkőzés?
A műhold csatornákon valamelyik német adó biztos közvetíti!!??
De jó lenne látni a meccset!
Előzmény: legyenugy (753)
legyenugy Creative Commons License 2009.03.07 0 0 753
Én 1 kicsit szomorú lettem hogy kikapott a Veszprém, valahogy olyan másképp játszottak mint ahogy meg szoktuk tőlük, olyan erőtlen volt a játékuk, pedig a franciák nem is voltak jobbak semmivel sem, a Veszprém gyenge volt ma nagyon, főleg támadásban, ja és a bírók is nagyon ellenünk fújtak, a sima győzelmet engedték ki a kezükből, a döntetlen reális lett volna, annak az időn túli hetesért nagy kár volt azzal 1 pontot meg tudtunk volna menteni!

Na és akkor innen hogyan is lesz csoport elsőbbség sorsa?
Mi a csoport állása? Hol találok erről bővebb infót?
A német Flensburg idegenben játszik a Spanyol Leon ellen! És ha német Flensburg nyer, akkor a gól különbség mennyi lehet ahhoz hogy Veszprém legyen a csoport első,
vagyis a németek mennyivel győzhetnek idegenben hogy a Veszprémiek maradjanak elsőnek?
Köszi a válaszokat.

Hajrá Veszprém!!!
Irisbus Creative Commons License 2009.03.06 0 0 752
Fatboy Slim Creative Commons License 2009.03.04 0 0 751
olvastam róla, és nem találok szavakat. csodálkozik, hogy állandóan fenyegetik? akkor, amikor égbekiáltó hazugságokat tol?
huhh most elmegyek mert kimoderálnának
Előzmény: GeorgeBJ (749)
Balotelli Creative Commons License 2009.03.04 0 0 750
DKSE-Airport Debrecen 27 - MKB Veszprém KC 33
GeorgeBJ Creative Commons License 2009.03.04 0 0 749
Mohácsi Viktóriának ment a levél.

http://en.wikipedia.org/wiki/Vikt%C3%B3ria_Moh%C3%A1csi
Előzmény: GeorgeBJ (748)
GeorgeBJ Creative Commons License 2009.03.04 0 0 748
A Magyar Televízió 2009. március 2.-án „A romaügy magyar ügy” címmel sugárzott műsorában a beszélgetés során Ön több ízben érintette a Cozma-gyilkosságot is.
A műsorban elhangzott nyelvtani és szakmai szempontból pongyola megfogalmazásokra nem kívánok kitérni: ez az Ön magánügye. Ön azonban tett olyan kijelentéseket is, amelyek végiggondolatlanok, megalapozatlanok, indokolatlanul és méltánytalanul torzítják a Veszprémben történteket. Ezeket nem szeretném szó nélkül hagyni.

Az első, minden szempontból kifogásolható állítás:

„…azért történt (a bűncselekmény), mert cigányozott Cozma feltehetőleg, vagy nem tudom, ott mi volt a motiváció, de ott egy diszkóverekedés történt…”

Ennek a mondatnak köze sincs a valósághoz. Ön – más helyzetekben - többször, több ízben kifogásolta, ha valakik hasonló esetekben bizonyíték nélkül tettek ilyen megállapításokat – az ön által „képviselni” kívántak hátrányára. Azt gondolom, meggyőződésen alapulónak ezt a megítélését csak akkor tekinthetem, ha azt önmagára vonatkoztatva is kötelezőnek tartja. Jelen esetben azonban ennek épp ellenkezője történt.

A bűncselekmény nyomozása során fel sem merült, hogy Marian Cozma „cigányozott” volna, vagy hogy „diszkóverekedésről” lett volna szó (bármit is jelent ez a szó az Ön értelmezésében, netán bármilyen „enyhítő körülményt” jelentene /nem jelent/ az elkövetők számára….ez szerecsenmosdatásnak is kevés.)
Többről is szó van azonban, mint a bizonyítékok hiányáról. Mi, akik a tragédiát belülről éltük-éljük át, jobban ismerjük az események hátterét, a helyszínen ott lévők elmondása alapján a kívülállóknál – így Önnél is - jóval pontosabban tudjuk, mi történt vagy nem történt aznap éjjel. Marian Cozma véletlenül sem cigányozott, társai sem. Nem volt szó semmiféle diszkóverekedésről: az áldozatok véletlenszerűen és vétlenül váltak áldozattá.
Ahogy Ön a műsorban helyesen megfogalmazta: valótlan kijelentéseket tenni súlyos dolog…
Az MKB Veszprém, szurkolói és maga a város mindent megtettek annak érdekében, hogy a tragédiát követő megemlékezések kapcsán semmiféle szervezett vagy tömeges rasszista megnyilvánulás ne kapjon helyet, indulatok ne szabadulhassanak el. Teljes sikerrel: a gyertyagyújtásokat, emlékmenetet, búcsúztatást kizárólag a gyász kísérte, méltó, indulatoktól mentes módon.
Mindezt természetesnek tartom. Határozott álláspontom szerint ugyanis egy tragédia kapcsán rasszista vagy egyéb indulatokat kelteni súlyosan elítélendő. Ez azonban minden irányból érvényes. Az Ön idézett kijelentését pedig legjobb indulattal is csak hangulatkeltésnek tudom látni, amivel szemben a tiltakozás ugyanúgy kötelező. Egy tragédia ürügyként való felhasználása ugyanis (akár politikai célra vagy előnyszerzésre, akár ideológiák alátámasztására, akár taktikai okból, akár pedig elfogultságból vagy vakhiten alapuló „meggyőződésből” történik…) mindig elvtelen, mindig etikátlan és mindig embertelen.

Ön a műsorban kijelentette a következőt is:
„ Az egyik diszkóverekedés, a másik egy ártatlan gyerek…”

Nem. Az egyik gyilkosság – és a másik is az. Az egyik ártatlant ért vétlenül – a másik is. Mindkettő ember volt. És embert ölni bűncselekmény. Csak így, egyszerűen. A torz különbségtétel (ha értem is az Ön indíttatását…) értékrelativizmusnál többet nem eredményez.

Az Ön minden alapot nélkülöző kijelentései súlyosan sértik Marian Cozma emlékét, és az ő elvesztését határtalan fájdalommal megélt, de ezt a fájdalmat emberfeletti méltósággal és humánummal viselő hozzátartozóinak érzéseit, súlyosan megsérült áldozattársait, barátait: a tragédia óta nagyon magas szintű morális tartásról bizonyságot tévő veszprémi játékosokat, és mindannyiunk gyászát is.
Nincs kétségem ügyvédként az iránt, hogy jogi eszközökkel kikényszeríthetnénk valamiféle bocsánatkérést az elhangzottak kapcsán. Ez azonban nem célunk ( morális értéke amúgy is csak annak lenne, ha ezt Ön saját elhatározásából tenné meg…). Azt ugyanakkor kötelezőnek tartottuk, hogy a valótlan állításokat a történteknek megfelelően kiigazítsuk – és egyúttal felhívjuk a torzításra és annak egyre gyakoribb veszélyére, magára a jelenségre azok figyelmét is, akik a műsort nézték vagy az abban elhangzottakról értesültek. Aligha vitás számomra, hogy ezzel – is - tartozunk Marian Cozmának.

Itt jelzem, hogy levelem az Egyesület hivatalos honlapjának fórumán is közzéteszem.

Magyarády Péter
(az MKB Veszprém KCV elnöke)
tyukszurkalo Creative Commons License 2009.03.04 0 0 747

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!