Hoztam két képet:) Elanor és őrült nőcsapata jóvoltából, akiket már ritkán látogatok, mivel túlságosan megselbysedtek. Hjahh, a régi szép markwilliamses, matthews idők...
Neil (úgy tesz mintha) szunyál(na)
Aki látja ezt a képet vhol felirat nélkül, az küldje el nekem azonnal:DDD De legalább találó szöveg:)
Ez meg egy ráadás csoportkép, csak hogy megfeleljek a közízlésnek is;-P
És ma még jövök, mindenki legnagyobb örömére, John Parrottal!:)
ITT AZ ÉN JELÖLÉSEM, HOGY KINEK A PÁRTJÁT FOGOM A NORTHERN IRELAND TROPHY-N:
Ding Junhui vs (Joe Perry vs James Wattana) Stephen Maguire vs (Stuart Bingham vs David Gray) Stephen Lee vs (Ian McCulloch vs Alan McManus) Neil Robertson vs (Jamie Cope vs Lee Walker) Peter Ebdon vs (Marco Fu vs Adrian Gunnell) Steve Davis vs (Joe Swail vs Liu Song) Stephen Hendry vs (Matthew Stevens vs Martin Gould) - HARJÁ MATTHEW, HAJRÁ, HAJRÁ!!!! Shaun Murphy vs (Anthony Hamilton vs Michael Judge) Graeme Dott vs (Mark Allen vs Rod Lawler) Ryan Day vs (Dominic Dale vs Mike Dunn) DOMINIC! DOMINIC! DOMINIC! :-)))))) Mark Williams vs (Gerard Greene vs Liang Wenbo) Ken Doherty vs (Mark King vs John Parrott) Ronnie O'Sullivan vs (Michael Holt vs Tom Ford) THE HITMAN AND THE ROCKET!!!! Allister Carter vs (Nigel Bond vs David Gilbert) - ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! Mark Selby vs (Barry Hawkins vs Jamie Burnett) NYERD MEG MARK!!!! John Higgins vs (Dave Harold vs Fergal O'Brien) - itt senki! Higginst jelölném, ha nem verte volna meg Mark-ot a VB-n...
Mi pontosan a címe Ronnie könyvének, s lehet még kapni? Muszáj itt a fórumon megkérdeznem, sajna most időm nincs utána nézni ezekben a pillanatokban...
Huh... be kell vallanom (nem akarok tudatlannak tűnni emiatt) én ezeket nem tudtam, és nem is hittem volna, Ronnie O'Sullivannel kapcsolatban. Hogy ilyen családba született bele, stb. Ezeket nem gondoltam volna. A játéka valóban zseniális - már amikor tényleg 100 %-ig odakoncentrál -, s tényleg voltak valóban ügyei a snookerasztal mellett (ahogy együtt felelevenítettük, felsoroltuk ezeket), ezeket mind mind ismertem (kivétel, amiket Te meséltél). Tudtam a betegségéről is. De nem hittem volna, hogy apja gyilkosságért, anyja pedig adócsalásért ül(t).
Én annak idején az amazon.de-röl rendeltem, ott valószínüleg elérhetö (meg biztos máshol is a net-en). Nem volt túl drága sem, a bökkenö otthon esetleg a postaköltség lehet, én Németországban rendeltem, ahol ingyenesen szállították.
Ronnie-ügyben: aki még nem tette volna meg, érdemes a könyvét elolvasni. Sokat meg lehet róla tudni, és érteni, Ronnie kedvelök és nem kedvelök körében is igen pozitív volt annak idején a könyv fogadtatása. Tényleg beteg, elég súlyos depresszióban szenved, gyógyszert is szed rá, amivel egész jól egyensúlyban van, de azért mindig lehetnek kisiklások. Elég szörnyü dolgokon ment fiatal korában keresztül: van aki jobban tudja kezelni az ilyesmit, van aki kevésbé. Nagyon sok dologról, amit tett, ahogy viselkedett, elismeri ö is, hogy nem volt helyes. A könyv hangja öszintének, természetesnek tünik, nem mesterkéltnek. A nyelvezet elég egyszerü, angolul gyengén tudóknak sem kell megrettenniük( én is ilyen vagyok), könnyen érthetö. Sokan vagyunk úgy, hogy miatta szerettük meg egyáltalán a snooker-t, én kedvelem Ronnie-t az összes hülyeségével együtt, ezek a dolgok egyszerüen hozzá tartoznak.
Nem rossz sorsolás:D Csak ne kellene Hendry-nek mindig olyan emberrel játszani, akinek szintén szurkolok. Most kinek a pártját fogjam egy Hendry vs Matthew-n? ;-(
Na mindegy, ezek a preferenciáim:
Ding Junhui vs (Joe Perry vs James Wattana) Stephen Maguire vs (Stuart Bingham vs David Gray) Stephen Lee vs (Ian McCulloch vs Alan McManus) Neil Robertson vs (Jamie Cope vs Lee Walker) Peter Ebdon vs (Marco Fu vs Adrian Gunnell) - egy Ebdon-drukkerrel lakok együtt, nincs sok választásom:)))) Steve Davis vs (Joe Swail vs Liu Song) - bocs, a Davis-rajongóktól Stephen Hendry vs (Matthew Stevens vs Martin Gould) - oké, Gould ne jusson tovább. A két kedvencem meg... legalább minden pillanatát élvezni fogom:)))) Shaun Murphy vs (Anthony Hamilton vs Michael Judge) - pff... ebből nem lehet választani... mindessenki :P Graeme Dott vs (Mark Allen vs Rod Lawler) Ryan Day vs (Dominic Dale vs Mike Dunn) Mark Williams vs (Gerard Greene vs Liang Wenbo) Ken Doherty vs (Mark King vs John Parrott) Ronnie O'Sullivan vs (Michael Holt vs Tom Ford) - ebből sem:( szabad Tom Fordnak szurkolni? Allister Carter vs (Nigel Bond vs David Gilbert) - Aliiiiiii.... olyan rég láttam már játszani Mark Selby vs (Barry Hawkins vs Jamie Burnett) - na tessék, itt harmadik "nem akarom egyiket sem" páros. John Higgins vs (Dave Harold vs Fergal O'Brien) - hát ez kérdés nélkül Higgins.
Azért nem tenném meg ezeket az eredményeket fogadáson:D