Keresés

Részletes keresés

mrzool Creative Commons License 2001.09.30 0 0 3929
Broken Bow-t. (Tényleg miért ez a címe?

Ha jol emlexem, ott zuhant le a klingon az elejen...

Előzmény: TtK (3926)
Vegetable Creative Commons License 2001.09.30 0 0 3928
Szerintem a másik topi jó ötlet... Jelezd itt linkkel a helyét, aki menni akar, menjen... Én nem megyek :o)
Előzmény: TtK (3926)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.09.30 0 0 3927
Nos találtam néhány FTP címet, a probléma csak az, hogy mindenütt a vcd verzió van, ami ugyebár 920 MB. Mivel mrzool fölajánlotta, hogy ugyanez a verzió tőle is letölthető, javaslom, hogy akit érdekel az vegye föl vele a kapcsolatot. Nyilván magyar FTP-ről úgyis gyorsabban lejön, mint bármilyen külföldiről.
TtK Creative Commons License 2001.09.30 0 0 3926
Sikerült megnézni a Broken Bow-t. (Tényleg miért ez a címe? Ez valami angol közmondás?) Elsőre tetszett. Jobb volt mint vártam. Azért hiba is van benne bőven. Megvitassuk itt, vagy nyissunk egy topicot neki? (Tekintve, hogy minden erősen spoiler lenne. A free-TV premier várhatóan egy év múlva lesz a Sat1-en (eddig legalábbis így volt), magyarul pedig hogy mikor lesz látható, az erősen kérdéses)
csikla Creative Commons License 2001.09.29 0 0 3925
Sziasztok,új vagyok, üdv mindenkinek.
A star trek-es fórumon azt írta valaki, hogy a tv2 adni fogja a mozifilmeket. Itt a Kánaán!!
Tud valaki valami konkrétabban erről ? ( a hivatkozott srác szerint a Csillagösvény és a Khan haragja biztos lesz ).
vega Creative Commons License 2001.09.28 0 0 3924
Hmm. Winn-hez igen kegyes a szinkron. Az ember még mindig szivesen kirugdosná az els? légzsilipen, de fele annyira sem arrogáns és sunyi ez a hang, mint az eredeti.
;)
pikszi Creative Commons License 2001.09.28 0 0 3923
A USS Enterprise (repülőgép hordozó...) egyre többet szerepel mostanában...
http://index.hu/politika/kulfold/usaterror/arzenal/cvn65/
mrzool Creative Commons License 2001.09.28 0 0 3922
Mindenkinek, aki tolem tolti az Enterprise pilotot: mostantol nem fog menni a gepem, vasarnap este ujra leszek!
BeePee_3 Creative Commons License 2001.09.28 0 0 3921
Legújabb fejlemény:

Publikus http siteon is megtaláltam az első részt. Pillanatyilag 55 MB-os avi, remélem ez nem végleges verzió, hanem csak éppen most töltik föl. Elérhető FTP továbbra sincs, legalábbis olyan, amin DivX-es verzió van.

BeePee_3 Creative Commons License 2001.09.28 0 0 3920
Na kérem akkor a fejlemények Enterprise ügyben:

Van már magyar FTP cím, ugyebár ezt mrzool is írta, de az a verzió majdnem egy giga (kicsomagolva), szóval ha valakinek korlátozva van a havi letöltés, akkor nem biztos, hogy előnyös.

Másik megoldás: www.kazaa.com, ott lehet találni kisebb méretű verziót is. Ez egy napster klón, viszonylag gyors, de esetenként várni kell.

Vóbert Creative Commons License 2001.09.28 0 0 3919
Tudjátok azért érdekes volt látni, amint Kira átváltozik a megtorlóból a megbocsátóvá. Karakterfejlődés szempontjából biztosan nagyon fontos rész volt Kira szempontjából, de szerintem most igencsak Kirára összpontosítanak Nem?
TtK Creative Commons License 2001.09.28 0 0 3918
A tegnapi részben meg azt mondták a Gul-ra, hogy gól :(((
Szeretnek játszani???
Old Nick Creative Commons License 2001.09.28 0 0 3917
Hi !

Szerintem Kira -> B'ellana a szereplők evolúciója ! A különbség annyi, hogy Kira fegyelmezettebb, nem jár el a keze !

Nick

Előzmény: TtK (3880)
delphijos Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3916
Bár egy kicsit morózus voltam a Voyager furcsa leállítása miatt (men is igazán a lállítás hanem a mód bosszantott) de a mai DS9 rész már nagyon jó volt, azt veszem észre hogy kezdek igazat adni a DS9 "szakértöknek" hogy jó kis sorozat ez is. Bár a kedvencem akkor is a TNG marad.(Egyelöre)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3915
Nyilván MPEG verzió. Ennyire azért nem vagyok rá kíváncsi, hogy ekkorában töltsem le... :)
mrzool Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3914
A gepemen mar fenn van a pilot, akinek szelessavu netje van, irjon, es toltheti... 920 mega
TtK Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3913
És rólam se... Thx in advance.
Előzmény: BeePee_3 (3910)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3912

Seven of Nine, második rész...

Dob Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3911
Gratula.. majd ne feletkezz meg rólam..
Előzmény: BeePee_3 (3910)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3910
Na kérem. Jön szépen lefelé az Enterprise első része...
gambit Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3909
Ez a rész nem volt akármi. Komoly problémákat feszeget komolyan. Tisztára a hatása alá kerültem, az esti ismétlést tuti megnézem.

De Quark javithatatlan.
- Szörnyű lehetett az sok szenvedés, az a sok szomorúság. Vajon szeretnek játszani?

Előzmény: TtK (3908)
TtK Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3908
A mai és a tegnapi rész után már senki se mondhatja, hogy Kira nem mutatott semmit.

A Sat1-en ma volt a trilles rész (The Host). A DS9-féle trillekhez képest elég nagy a különbség. Mindenesetre jó, hogy Jadziának nincs a homlokán M-alakú rücsök. A pöttyök sokkal jobban állnak neki :))

USS Budapest: Named for the European city.
Jellemző, hogy az amiknak Budapest nem Magyaroraszág fővárosa, hanem egy európai város. Valszeg sokan így sem tudják merre keressék a térképen.

Dob Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3907
Annál azért kicsit szorosabb talán. A khitoméri egyezmény szerint segítséget nyuljtenek egymásnak több dologban, de ez főleg a federáció részéről jelent segítségnyújtást. De az USA-Orosz párhuzam nagyon találó, a TOS idején totál oroszok voltak a Klingonok. Sőt a ST6-ban a Praxis felrobbanása kisértetissen hasonlít a csernobili katasztrofához.
Előzmény: FLaci (3906)
FLaci Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3906
A Föderáció-Klingon viszony most (a DS9 elején) kb olyasmi mint az USA-Orosz viszony. Vége a hidegháborúnak és a kisebb összecsapásoknak is, de nem igazán komálják egymást... :-)
Előzmény: gambit (3903)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3905
Ne csüggedjetek, remélem estére lesz működő Enterprise FTP. Munkahelyen vagyok, próbálom azért keresni. A nemzetközi boardokon olvasott vélemények szerint a főcímzene pocsék, a sorozat fogadtatása többnyire pozitív. Viszonylag...
gambit Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3904
Hú!
Valamit elszúrtam.

Sorry

Előzmény: gambit (3903)
gambit Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3903
A Klingon Birodalom pontosan milyen kapcsolatban van most a Föderációval ( a XXIV. sz. második felére gondolok)? Még a TOS idején ellenségek voltak, de valamikor (fogalmam sincs mikor, talán az egyik mozifilmben?) Spock javaslatára kibékültek. De ez miből áll? A klingonok is beálltak a Föderációba, vagy csak katonai szövetségről van szó, esetleg perszonáluniót alakitottak?
Előzmény: Meglivorn (3901)
gambit Creative Commons License 2001.09.27 0 0 3902
A Klingon Birodalom pontosan milyen kapcsolatban van most a Föderációval ( a XXIV. sz. második felére gondolok)? Még a TOS idején ellenségek voltak, de valamikor (fogalmam sincs mikor, talán az egyik mozifilmben?) Spock javaslatára kibékültek. De ez miből áll? A klingonok és beálltak a Föderációba, vagy csak katonai szövetségről van szó, esetleg perszonáluniót alakitottak?
Előzmény: Meglivorn (3901)
Meglivorn Creative Commons License 2001.09.26 0 0 3901
Lenne egy nagyon nagy kérésem:
Ha van itt valaki, aki rendszeresen digitalizálja és CDre írja a DS9 részeket, és ezeket át tudná venni nekem, ha küldök CDt, nagyon kérem, hogy írjon nekem mailt...
Pretty pleaseeeeeeeeee...

Meglivorn Creative Commons License 2001.09.26 0 0 3900
Proton kapitanyt imadom... de azert nem illik 6 szeont osszehasonlitani 15 resszel...
Majd visszahalljatok ezeket meg az Our Man Bashir utan... ^_^
Kira: Te mit neztel idaig? Kira az egyik legkidolgozottabb jellem nem csak a sorozatban, de az egesz Trekben. Minden mondata, minden cselekedete baromi jellemzo, es a Progress vagy a Battle Lines nagyon jo karakter epizod. Ok, csutortokon meg jon egy nagyon durva (Duet), ami _szerintem_ talan a legjobb trek reszek egyike, de azert mar eddig is meg lehetett ismeni.

Egyszer valaki (nem en) ugy jellemezte a DS9et, mint az eros jellemek allomasat. Mindeki kidolgozott, kialakitott figura, senki sem semmilyen.
De az is igaz, hogy oda is kell figyelni ra, mert a jellem parbeszedekbol, es nem akciokbol derul ki, illetve nem langbetukkel jelenik meg hogy "KARAKTERJELENET!"

Mondom, a kritikusok varjanak, es ne hasonlitgassanak, mert ettol hol rohogok, hol ideges leszek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!