"Már csak azt nem tudjuk, kik azok, akiknek szerinte (Vujin szerint) nem az élete a kézilabda?"
Nekem egy tippem, van: Eklemovics. Ő régóta nem úgy húz, ahogy elvárható lenne, sőt volt egy igen gyalázatos mutatványa a válogatotban is. Akkor azt hallottam róla, hogy mert alig kapnak pár tíz euro napidíjat, nem volt motivált. Az ilyen embernek nincs helye a nemzeti válogatottban.
Értem. Meglepő. Köszi, ha pontosan tudod majd idézni. Az az igazság, egyesekkel nagyon elszállt a hajó (nem is jó a kifejezés), van egy olyan sejtésem. Csak azt nem értem, hogy ezt Hajnal Csabáék miért nem torolják meg, ilyen szinten ez nem elfogadható. Vujin tanár úr szerintem sosem tartozott a renitensek közé, ő nem olyan, s a játékán is látszik. Persze van, hogy neki sem megy úgy, de ő is ember. Hiányozni fog nagyon.
Jellemző kép: a nyápic Garcia sorra dobja a gólokat könnyedén, mi meg a kevés hetest is kihagyjuk. Kár ezért a félidőért, de hát Mocsai is mondta, kis előny kéne az 1. félidőben, majd arra rátenni. De mégsem ezt csináltuk.
Egy kört mehettünk volna még, utána estünk volna ki. Tartok tőle, hogy ez az év után jó ideig a közelébe nem kerülünk a BL legjobb 4 csapatának:( Kár érte, egyszer összejöhetett volna:(