Keresés

Részletes keresés

Nane72 Creative Commons License 2021.05.23 -1 0 2913

Túl tárgyaltuk!!

Előzmény: Törölt nick (2907)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.23 -1 5 2912

Azért holnap tényleg játszania kellene a fiataloknak is, mert ugye a kevés emberből álló rotaciónk a sérülések miatt(Keller sarka, Beni dereka stb

) még kevesebb, nem fogjuk bírni erővel az a plusz 5 perc pihi is sokat számíthat. HAJRÁ FALCO! 

zizou0005 Creative Commons License 2021.05.23 -2 7 2911

Semmivel sem rosszabb mint a Potocnik ;)

Bárki lesz a bajnok, az megérdemli, de ezt nem a 2 edző közötti különbség fogja eldönteni.

Előzmény: moldi56 (2908)
fibonacci011235 Creative Commons License 2021.05.23 -4 1 2910

Úristen! Volt ket egylabdas meccsunk. Mondjuk a masodik meg igy is parades volt. Azert nem kellene nagykepuskodni meg szakmazni, mert te paros labbal rugtad volna ki Warnert, ugyhogy kicsit szerenyebben.

litván80 Creative Commons License 2021.05.23 -1 1 2909

És hogyha megfordítja a Falco a párharcot akkor ahhoz Okornnak semmi köze nem lesz? Ne ünnepeljünk már előre, olyan közel van már. Ne ilyennel basszuk el.....

moldi56 Creative Commons License 2021.05.23 -12 1 2908

A két edző közti különbség lesz döntő Zizou.Okorn egy borzadály.

Előzmény: zizou0005 (2903)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.23 -1 5 2907

Viszont volt Malasevics és Airington... Engedjuk el tenyleg nem a seruleseken múlik bármi lesz, csak sztetek kb Vojvoda Toth Ádám és 3 légiós az ifi csapat volt, de 3 légiós és 4 válogatott meg kiemelkedő csapat akine veretlenül kellett volna bajnokságot nyerni;-)

Ott lett elbaszva nalunk valóban hogy nem hittuk el Filipovity kulfoldi tavozasat... Volt vezetonk aki hangoztatta hogy úgysem lesz belole semmi mert Zozo meg Beni minden evben ezt csinalja és sosincs belole semmi...

Mindegy holnapra kapjuk össze magunkat es mi itthon úgysem vágunk hálót.

Elnezest hogy felhoztam a sérülteket. Nézzünk elore!

Előzmény: Nane72 (2896)
_Espada Creative Commons License 2021.05.23 -1 3 2906

Köszi, így tényleg az szűrhető le a nyilatkozatból :)

Előzmény: Langels (2905)
Langels Creative Commons License 2021.05.23 -1 3 2905

Én a cikkből úgy értelmeztem, hogy a BL-ről beszét Gyuri bá.  "Nemzetközi szinten az is előfordulhat, hogy a FIBA ad nekünk egy szabadkártyát. De ott van az EC is, nekünk eszünkbe sem jutott, az ULEB keresett meg minket, és abban maradtunk, a következő évben visszatérünk a dologra."

Előzmény: _Espada (2904)
_Espada Creative Commons License 2021.05.23 0 0 2904

Szabadkártyát nem az ULEBtől fogunk kapni? (Eurocup)

Előzmény: Langels (2900)
zizou0005 Creative Commons License 2021.05.23 0 2 2903

Ez a beszéd, így gondolom én is!

Előzmény: Törölt nick (2899)
zizou0005 Creative Commons License 2021.05.23 -2 7 2902

Biztosan velem van a gond, de engem személy szerint aztán rohadtul nem érdekel, hogy más csapatok szurkolói mit szólnak az eredményeinkhez, az elvárásainkhoz, hogy szerintük mi gáz és mi nem :)

Külső körülmények mindig voltak és lesznek is, ezekre kár fogni mindenféle kudarcot.

Mert nekem a 2.hely kudarc ... lenne, ha másodikak lennénk.

De meg fogjuk nyerni a bajnokságot ;)

falco Man Creative Commons License 2021.05.23 -1 6 2901

Milosevic már rég itt volt, mikor Markó eligazolt. Bruinsma jött helyette, aki sokkal jobb játékos. Legalább a kronológia legyen rendben, ne írjunk butaságokat.

Előzmény: Nane72 (2898)
Langels Creative Commons License 2021.05.23 -1 2 2900

Köszi.. most már nagyon szégyenlem magam, hogy 2 éve nyertünk. 

Egyébként tényleg csalódott leszek, ha idén nem nyerjük meg a bajnokságot, de nem azért mert esélyesek voltunk, vagy nem voltunk esélyesek, hanem azért mert mindenki nyerni akar. Bár még szerintem semmi sincs lejátszva, de ha esetleg buknánk a döntőt, akkor is az véleményem, hogy az idei egy relatíve sikeres év volt, jól játszottunk a BL-ben, végre megnyertük a kupát, ez egy bajnoki 2. hellyel együtt nem rossz teljesítmény. Mindig mindenben nem jöhet ki a lépés éveken keresztül.. Ha pedig bejön, amit Gyuri bá mondott és tényleg kapunk szabadkártyát a BL-ben, akkor a jövő évi csapat szempontjából ugyanolyan jó helyzetből indulunk, mint ebben a szezonban, ami nagyon fontos..
De ez persze a jövő zenéje, addig hátra még van - jó esetben - két nagyon fontos mérkőzés. Hajrá Falco!!!

Előzmény: Nane72 (2896)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.23 -1 8 2899

Hagyjátok már ezt a rohadt sérüléses dolgokat. Tök égő. Nem kellett volna kikapni Sopronban és Kaposváron, aztán nyerjük az alapszakaszt.

2 napja meg nem kellett volna falfehéren pályára lépni kb 5 embernek aztán akkor 2-1 ide.

Ennyi a történet. 

Most pedig olyan helyzetbe hozta magát a csapat, hogy meglehet mutatni 2/2-ben, hogy mennyire fasza csávók.

Nane72 Creative Commons License 2021.05.23 -5 1 2898

Szerintem a Falco gondjai ott kezdődtek, hogy nem akartátok komolyan venni Marko eligazolását. Amikor eligazolt akkor kezdődött a kapkodás Milisevic keigazolása. A másik gond, hogy Okorn meg se próbálta beépíteni a fiatalokat, egész évben azt magyarázta   hogy ez hülyeség. 7- 8 emberrel nem lehet lejátszani egy ilyen bajnokságot. A bajnokság végére kitalálta, hogy mind a 3 magas ember a pályán van, tovább fárasztva Őket.

Előzmény: falco Man (2897)
falco Man Creative Commons License 2021.05.23 0 6 2897

Ha nagyon akarok egy okot kiemelni ami szerintem a legnagyobb hiba és veszteség volt a szezonban az a Novgorod elleni idegenbeli merkozes. Egyrészt azt a meccset már rég le kellett volna játszani, másrészt pedig ha már elmentünk ősszel és elmaradt azert mert az oroszok bohócnak néztek minket, akkor addig kellett volna menni amíg nincs meg a 20-0 megallapitott eredmeny, ehhez ragaszkodni bármi áron.

Ebből persze az lett, hogy ki is kaptunk, ki is estunk és megsérült két hónapra Anderson. Ha nincs ez a mérkőzés lehet nem kell kihagynia két hónapot és vele megnyerjük az alapszakaszt. Nyilván ez csak egy a rengeteg felsorolt okból, de ha mindenképpen mondani kell egyet, akkor ez lenne az, ami a leginkább bajt okozott a csapatban. 

Azt se felejtsük el, hogy a Szolnok nemzetközi kupa szereplése ha jól emlekszek 5 napig tartott, egy buborékban. Ez is ugye ég és föld a mi esetünkhöz képest.

Nane72 Creative Commons License 2021.05.23 -3 0 2896

Elnézést, Benke se volt már amikor nyertetek Szolnokon. Ő is berakott a kupadöntőn a Falco ellen a közösbe 26 pontot.

Előzmény: Nane72 (2895)
Nane72 Creative Commons License 2021.05.23 -3 1 2895

Elnézést, azon a mérkőzésen "csak" a kupadöntőn 19 pontot dobott Rowsey hiányzott és mire elértünk az elődöntő első mérkőzésere csatlakozott hozzá Andric és Kovács is.

Picit homályosan látod a dolgokat, ha nálatok hiányzik valaki az tragédia, mérkőzést befolyásoló, még akkor is ha az egész évben egy kalap sz@r volt.

Előzmény: Törölt nick (2873)
- Marky - Creative Commons License 2021.05.23 -4 2 2894

Szerintem a LEHETŐSÉGEK alapján igenis a Falco (volt?) a bajnokság toronymagas esélyese. 

Ezzel kb a szomszéd topik nagyrésze egyet is értett a szezon elején, nem véletlenül.

Azt, hogy ezeket a lehetőségeket nem igazán sikerült kihasználni,  - ahogy írod - az egyrészt szakmai hibák sorozata (ego / "másé-ne-legyen" igazolások: Milo, Keller; fiatalok ignorálása), másrészt a csapatot sújtó fizikai és lelki sérülések egymásutánisága okozta.

Illetve, amíg szombathelyi oldalon néhány húzúember a playoffra esett vissza (kivéve mondjuk Andersen), addig a Szolnok mostanra kezdett egyre inkább csapattá válni. Formaidőzítés, ami az edző feladata lenne, egyelőre nálam taktikában a szemüveges szaki vezet a döntőben.

Ha a Szolnok nem lesz bajnok, szakmailag szerintem az így is jóval kisebb "blama" lesz, mint fordítva.

Az alföldieket a szezon elején legtöbben nem is várták a TOP3-ba...

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.23 -3 6 2893

Na várj, most már döntse el mindenki hogy akkor most megnyerte a Váradi a geci huzasaval a bajnokságot vagy miatta bukunk el?

az a baj idejottok okoskodni aztán le se szarjatok azt hogy mit mondtatok két napja. Teljesen ellentetes véleményeket mondtok es ugyanígy kepviselitek őket...

Elmondta mindenki ezerszer hogy bárki nyeri megerdemli, gratulalni fogunk de az ellen azért hadd szoljak már hogy kb úgy állítja be itt mindenki mintha a looney toones lenne az ellenfel és szegyen hogy meccset nyertek

x éve hallgatjuk hogy csak azért lettunk bajnokok mert a szolnoki serulesek meg Delas. Kozben az a meccs amelyik eldöntötte sz elodonto palyaelőnyt be van linkelve hogy nem a Szolnok ifi ellen ment, a harmadik eldöntő meccs volt a Szolnok ifi ellen, ja meg Delas tudjuk

Most mi szoptunk és hosszutavon amúgy bajban is leszünk ha negy válogatott játékos lesz mert a mostani selejtező lebonyolítasi rendben lesz 2x3 hetünk minden évben amikor nem tudunk edzeni, ezek szikár tenyek, csalódás lesz ha nem leszünk bajnokok persze hogy az lesz de nem azért lesz csalódás mert mennyire kiemelkedtunk volna hanem mert úgy jatszunk egy labdás meccseket Szolnokon hogy nem jatszunk igazán jól, ezért tisztelet a Szolnoknak mert elbassza a jatekunk ahogy kell

Szoval ha bárki hajtja a hulyeseget legalább transzparensen tegye ne úgy hogy minden szegyen csak a 3-0 nem aztán 3-1 aztán Váradi megnyerte a döntőt a Falconak aztán Váradi miatt bukik a Falco... vagy csereljen nicket:-)

Jottok mondjatok az iget aztán a neten fenn van minden stat ha meg nem az igazatokat mutatja eltuntok...

Tanulsagos szezon lesz, biztosan jobban kell igazolnunk nem kapkodva jövőre ha tanulunk belole akkor sok szep év var rank még, ha most panikolunk el lehet b.szni az elmúlt pár evet is, ehhez kellenek okos, tökös vezetők most

Előzmény: Kommentszekció (2891)
Ryland Creative Commons License 2021.05.23 -2 4 2892

Azt látjuk, hogy piros-fekete szemüvegen keresztül akármit mond egy Falco szurkoló, az kurvagáz... :)

Amikor valaki leírja közülünk, hogy esélyesek vagyunk, akkor “ilyen kevésre még ekkora arca soha sem volt senkinek.”

Amikor leírják a fórumon többen, hogy ha a Szolnok nyer, bőven megérdemli a győzelmet, de sajnos a sérülések belejátszottak az oldalunkon, “előre megy a szerecsen mosdatás.”

Nehéz erre mit mondani, még tanuljuk, hogyan kell a győzelmet, meg a vereséget, meg a nemtudommit is méltósággal viselni...

Én azért büszke vagyok arra, hogy annak ellenére, hogy nálunk nincs tradíció, csak nagy arc, ötödik éve fixen minden döntőben ott vagyunk úgy, hogy a csapat két legfontosabb játékosa két hazai nevelésű, szombathelyi srác. Amióta magyar kosárlabdát követek, máshol ilyen nem volt, ez nekem elég!

Holnapra meg: innentől náluk az előny, az esély. Piszok nehéz ebből a szituációból visszajönni, de hiszek a srácokban!

Előzmény: Bandre (2888)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.05.23 -6 4 2891

A Falco volt a legnagyobb esélyese a bajnokságnak,de Váradi a buta húzásával most már a Szolnok a favorit.

falco Man Creative Commons License 2021.05.23 0 6 2890

Pont rossz emberbe álltál bele, ugyanis én tavaly folyamatosan hangoztattam, hogy egyáltalán nem lett volna biztos a bajnoki címünk, mivel a Körmend nagyon közel volt. Tavalyelőtt is őket tartottam esélyesnek mivel a hazai pálya előnye és Price Körmenden volt. Szóval az elfogultság ilyen szempontból messze van tőlem.

Azt is leírtam, hogyha a Szolnok nyeri a bajnokságot, el fogom ismerni, gratulalni fogok nekik és megérdemelten fogjak megnyerni. Mással engem hiába általánosítasz, nem tudok és akarok mások véleményére hatni, csak a saját nevemben tudok megszólalni.

Én biztosan nem mosdatok előre senkit, azt is leírtam, hogyha nem nyerünk bajnokságot akkor kell beszélni a hibákról, rossz döntésekről, mert bizony volt bőven mindkettő. Szóval most miről is beszélsz igazából ?

Mindenki a Falcot tartotta esélyesnek az egész bajnokság során, saját magunk is, de aközött, hogy esélyesek vagyunk a címekre valamint, hogy kötelező mindent megnyerni és mindenkit agyonverni óriási különbség van. Talán ezt kellene értelmezned.  

Végül pedig személy szerint maximalisan tiszteletben tartom, hogy két éve sok hianyzotok miatt söpörtünk ki titeket elsősorban, de nézd már meg az idei szezonunkat. Nem találsz benne két olyan hetet, hogy minden játékos egészséges, tudunk együtt készülni vagy éppen nem vagyunk karantenban. És akkor a személyes tragediakat nem is emlitettem. 

Kozben pedig onnan indult a szezon szeptemberben, hogy a kosárlabda életben tartása a fő célja a csapatoknak. Komolytalan az egész vita.

Langels Creative Commons License 2021.05.23 -1 3 2889

Ennyi. Én ezért nem fogok problémázni, ha kikapunk, gratulálok a győztesnek, ennyi. Ez az egész sérüléscirkusz csak azért van porondon, mert az ellenünk veszítő csapatok szerint majdhogynem vissza kellene adnunk a bajnoki címet, csak mert volt náluk sérült. Csak ugye ez vice versa.. Most meg nálunk van nem egy sérült. De én egyet értek ezzel, amelyik csapat megnyeri a döntőt az a bajnok és kész. De légyszíves, azt engedjétek már meg nekünk, hogy egymást közt megbeszélhessük a vereségünk okait. Köszi!

Egy lényeg, holnap hajrá Falco! Én bízom a srácokban, szerintem nem kell feladni ezt ilyen könnyen. Talán végre Anderson is megékezett. Két gyakorlatilag egál meccsen kaptunk ki Szolnokon.. Nehogy már feladjuk! Ha holnap összejön a győzelem, simán alakulhat úgy az utolsó meccsen, hogy nekünk jön ki a lépés, csak legyen tűz...

Bandre Creative Commons License 2021.05.23 -13 2 2888

:D Azért ezt már ne :D

Mindig vannak esélyesek, minden szezon előtt, ez az egyik fő játéka a fórumoknak, nem tudtad? De nem mindig az esélyes lesz a bajnok, szerencsére, mert különben a fórumok alapján előre ki lehetne osztani az érmeket és játszani sem kellene. Azt, hogy a Falco a legesélyesebb, az mindenki számára egyértelmű volt szezon előtt is, közben is. És lehet, hogy még most is.

Nem kell azon pörögni, hogy mennyi sérültetek van, mivel ti sem szoktatok túlságosan megértőek lenni más csapatok ilyen problémáival kapcsolatban. Érdekelt benneteket, hogy két éve a Szolnok milyen példátlan sérüléshullámmal küzdötte végig a szezont? Vagy az, hogy a Körmend elveszítette a kezdő centerét? Vagy a tavalyi szezonnal kapcsolatban hányan kijelentettétek, hogy elvettek tőletek egy bajnoki és/vagy kupagyőzelmet? Akkor ki lehetett előre jelenteni, hogy ti vagytok a legjobbak? Most nem? (A tavalyi egyébként egyáltalán nem lett volna lefutott, az a Körmend kurva jó volt és egyre jobb, kár, hogy pont a szombathelyi meccs előtt fújták le a szezont. És abban pedig egyetértek veletek, hogy korábban Delas-szal sem vertünk volna meg titeket a döntőben. - De ez is mind ESÉLYlatolgatás, ki tudja, mi lett volna?)

Ahhoz, hogy valaki nyerjen, másnak veszítenie kell. Nem a szezon előtti jóslások miatt, hanem a költségvetés, a keretek erőssége, a (szerintetek) sztáredző Okorn, és a mutatott játék miatt, igenis, kudarc lesz, ha nem húzzátok be a bajnoki címet. Mint ahogy - ha bekövetkezik - annak is fogjátok megélni. Ha már a Falco Magyarország egyik meghatározó csapata, akkor igenis, annak megfelelően a szurkolók is bírják elviselni az esélyesség terhét. Ezért is sokkal szimpatikusabb nekem pl. Zizou hozzáállása, és szerintem is, még mindig legalább 50% esélyetek van a végső győzelemre.

De ez a szerecsenmozsdatás előre, ez szerintem kurva gáz. (Főleg tőled, aki iszonyú elfogult szokott lenni a csapatával...)

Előzmény: falco Man (2885)
fibonacci011235 Creative Commons License 2021.05.23 -14 2 2887

Azeet meg, hogy sulykolod a hulyeseget nem valik valosagga.

Előzmény: Törölt nick (2884)
splity24 Creative Commons License 2021.05.23 -1 2 2886

Mar 3x elolvastam amit irtal de nem nagyon tudom ertelmezni. 

Irhattad volna... ezt komolyan gondolod? 

Vannak dolgok melyek utan megerti az ember mina kulonbseg nyugat es kelet kozott! Te ebben egy reklamarc vagy!

Előzmény: Welsi22 (2883)
falco Man Creative Commons License 2021.05.22 0 6 2885

Aki szerint egy ilyen szezon előtt van egyértelmű és toronymagas bajnok esélyes csapat, az egyszeruen nem ert a sporthoz. Az a vicces, hogy a szezon elején szinte minden csapat, kosárlabda vezető boldog volt azert, hogy egyáltalán lesz szezon, most meg ott tartunk, hogyha a Falco nem lesz bajnok akkor egy bohóc csapat.

Kozben az igazság az, hogy nálunk volt/van a legtöbb sérült az egész szezonban, 2 légióst cseréltünk, az első számúnak szánt játékosunk kidőlt 2 hónapra, előtte már több mérkőzést is kihagyott apróbbak  miatt és akkor a BL-rol ne is beszéljünk, utazások és ugye a felesleges Novgorod utani karantén. 

Lehetségés, hogy nem leszünk idén bajnokok, és ha így lesz a Szolnok maximálisan meg fogja érdemelni a győzelmet, ez nem vita tárgya. Ahogy az sem, hogy nálunk is voltak természetesen hibák, rossz döntések, amiket kell majd a szezon végén értékelni, fogunk is, de a fentebb leírtakat figyelembe véve kötelező a Falco bajnoki cím elgondolás nagy butaság.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 -2 9 2884

Bajnokság előtt így is volt de ki tudta hogy a Bundesliga játékos ekkora bust lesz ill a cserecenterunk visszafejlodik

a négy gyoztes meccsetek meg barmennyire hisztizel rajta tenyek, nSerult volt Bruinsma ha jól emlekszem majd megserult Anderson is aztán kaptatok a Subotic kamut

alapszakasz kamu sportszerutlen és ezzel meg nyertetek az alapszakaszt, a rajatszas első meccse ismert. Tegnapit nem vitatom egy percig sem.megnezve milyen hisztit toltatok a jogos Cakarun kiallitasnal sztem tudjuk mi lenne ha fordítottan alakulnak a dolgok a fujasban...

Egy ketes ítélet volt már a masodedzotok a facebookon sírt, az edzotok meccs kozben és után hisztizett

aztan beszélhetünk mi a komolytalan... továbbra is tartom ha megnyeritek teljesen jogosan és gratulálni fogok sőt meg is tapsolom a Szolnokot csak ez az elnyomott kiseger duma nem kell Serie A, Bajnokok ligájat megjart legiosokkal. Kurva jó csapatotok van Nektek is nekunk is ezert vagyunk mi ketten a dontoben. Ti eloadjatok kb hogy a Lakers játszik a vmi varosi csapattal.

kivanom legyen ötödik meccs ennek a szériának az kellene, csak hagyjatok abba a Titeket mindig bántanak a csúnya Falcosok dumát

Amugy a fentiek miatt nem ertem

hogy miért nem jatszunk meg keményebben ellenetek mert lathatoan minden nem befújt ütközést reklamáltok mi meg elmentunk jó fiúnak Szolnokra tegnap és lettunk szimpatikus balfaszok... ez egy háború úgy kellene vennunk

Előzmény: fibonacci011235 (2882)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!