Ez a Kolding igen kellemetlen ellenfél, jól felkészültek belőlünk, félidőben 3 fa oda, ez nem lesz egyszerű mutatvány, mozgékony rafinált ellenfél ez és mi nem játszunk jól egyáltalán, sőt! (a Vujin távozás bejelentése is a héten megzavarhatta a fejeket)
Sok volt a kapufa az biztos. Szerintem most nagyon jó a Veszprém. Két ilyen élcsapatot megverni. Ez olyan mintha jönne a Barca meg az Inter és a Debrecen megverné őket, Viszont kíváncsi leszek hogy idegenben mi lesz.
Vujin tanár úr nagyot alkotott, kellett az ő kiváló teljesítménye, nélküle nyikorgott volna a szekér. Császárt kéne valahogy jobban beépíteni a csapatba, tőle én sokat várok.
fantasztikus meccs volt ez a szombati,bár a hamburg sztem nagyon jol játszott,simán leinditottak minket,a második félidö közepéig sztem nem is nagyon kellett felállt védelem ellen támadniuk..viszont utána:D vujin vezérletével bedaráltuk öket,nagy gyözelem volt ez..igazán nagy tét persze nem volt,ilyen helyzetben itthon bárkit meg tud verni a Veszprém,kiváncsi vagyok mi lesz a helyzet majd a kieséses rendzserben a nehéz ellenfelekkel szemben..Mocsai remek edzö nagyon szurkolok neki is
Én aszomdom, a bírók 50-50-et fújtak, nem ezen dőlt el a meccs, tévedtek mindkét oldalon jó kedvvel bőséggel. 4 gól hátránynál én elkönyveltem a ruhát és még kicsit örültem is neki 2 okból, kicsit kijózanítólag hatott volna végre egy vereség, no meg izgibb lett volna a folytatás. Máig nem értem, a kolbászgyár hogy bénázhatta ezt így el!
Azt, hogy kiket kellett volna kiállítani meg kiket nem azért erősen mehetne a vita! A szeged az elején szépen megkapja mind a 3 sárgáját a Veszprém meg egyből 2 perccel kezd. Nekem itt vált érdekessé a meccs. A másik az amit egyik oldalt sima szabálytalanság a másikon meg 2 perc. Továbbá Mocsai azért reklamált folyamatosan mert a középkezdéseknél a szegedi szélsők már 1-2 méteres előnnyel indultak amit a két játékvezető egyszer sem fújt vissza. A lényeg viszont tényleg az, hogy nem tudott élni az előnyével a szeged és amikor kellett akkor beindult a veszprémi gépezet
csak egy-két gondolat a játékvezetésről Perezt az első meccsen is ki kellett volna állítani piros lappal már az első félidőben,tegnap is voltak gusztustalan megmozdulásai - Zubai gólt dobott,csárli a hatos vonalánál ül a földön majd a visszafutó Zubait buktatja szándékosan,természetesen megtorlatlanul.Mocsai művész úr olyan hevesen reklamált,hogy már bent magyarázott a kékes testvérpárnak a szegedi kilences vonalon természetesen semmi.Ez ami néha már néha sok.De végül is mindegy.
Természetesen a Szeged balfaszsága is elvitathatatlan.A 3 as emberelőnyből 0 gól,4 el megyünk a vége előtt,veszprémi időkérés és utána a teljes blok,majd a végén hetes.Valahol megérdemeltük a sorsunkat.
Nem tudom, te melyik meccset nézted, de ma a Szegednek fújtak a bírók, az tuti. Egyébként én sportszerű vagyok, meg a szívem félig Szegedre is húz, és azt mondom, a játék képe alapján döntetlen lett volna az igazságos. No meg a sorsdöntő hetest a meccs játékosának nem kellett volna kihagynia.
Ja. Ilyen szinten megengedhetetlen ilyen mértékben nélkülözni a szélsőjátékot. Erre rá kell jönni a vezetőknek, mert így nem lehet előrelépni, meggyőződésem.
Egyetértek. Bár most Iváncsik Geri lőtt szélről pár gólt, de összességében abszolút nem használjuk ki őket. Mondjuk Tominak pl. nem is a felkanyarodásos lövés az erőssége, hanem inkább a leindítások, esetleg befutások.
Én már azt sem értettem, hogy mit akart evvel mondani. Ezen ment el a meccs. És hogy nincs szélsőjátékunk már x. meccsen, ez kabaré, holott van 3 jó szélsőnk. De labda nélkül nem tudnak gólt dobni, az tuti! Pedig szélen olcsó gólokat lehet lőni, középen sokkal fáradságosabb. Persze jobb csapat a Barca, de itthon csak meg kellett volna verni őket. A 2. félidőben nagyon kifújtunk, de még a közönség is.
Meccs előtt elmondta Mocsai, hogy a széleket megint hagyni fogják, és remélnek egy 50% körüli védési hatékonyságot a kapuban(mert Perke ugyebár ebben lenne kiemelkedő...). Hát várhatta, Juanín García és Tomás nem nagyon akartak hibázni...
Rossz volt nézni, hogy a 2 nyápic kicsi szélső bohócot csinált belőlünk 2 mecccsen is, de nem csak ezt volt rossz nézni, hanem most már sokadik meccse nem dobunk szélről gólt, egyszerűen nem játszák ki a bogyót a szélre! Erőlködünk és dobunk 30 feletti gólt egy ilyen erős Barcának középről, és kikapunk 2 nyikhaj gyerektől a szélről, ez vicc. Dávid és góliát, csak fordított értelemben, azaz dávidok a góliátok között. Én nem értem, hogy ezt senki sem veszi észre, Mocsaiék és Hajnal Csaba sem??? Mert ez meccsről meccsre ismétlődik, itt is írtam már.
Jogos. Óriási a különbség a két csapat költségvetése között. De itt még az is közrejátszott, hogy a keresztszalag-szakadás után visszatért Vujin csak egy félidőt bírt, ki tudja, ha nem sérül meg... De sajna sok a ha. Mindenesetre, ahogy írtam, jövőre ezen a téren is jobb lesz a helyzet pl. Laluska érkezésével.