Keresés

Részletes keresés

Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.07 -1 4 2490

Ezek valóban nem túl biztató hírek a csapat szempontjából. Viszont én továbbra ís bízok benne, hogy Gyuri bácsi csak úgy mint negyven éven keresztül, úgy most is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a csapat az élmezőnyben tudjon maradni. A Fidesz a tavaly előtti választásnál is kiverte a biztosítékot a Falco-sál égető Büki Zoltán jelölésével, de ezzel szerintem végleg elállította mag mellől a Falco szurkolókat. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.07 -1 1 2489

Nem hinném, hogy érdekük lenne segíteni a Falcot, hiszen egy csapat sikerei a városvezetés népszerűségét is növelik. Amúgy a két elődöntő ilyen szempontból szöges ellentéte egymásnak.

Előzmény: falco Man (2481)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.07 -2 3 2488

El lehet engedni a BL-t, de azzal jár, hogy bajnoki cím sincsen. Lehet, hogy csak Lublin-féle szerep várna ránk, de akkor sem szabad nemet mondani rá, nem szerencsés kikerülni abból a közegből, ahol már ismerik a csapat nevét.

Előzmény: _Espada (2487)
_Espada Creative Commons License 2021.05.07 -2 0 2487

Várható volt.

Ezt az egy évet ki kell vekkelni valahogy,megtartani a magyarokat, légiósok meg mennyiségben-minőségben lesznek olyanok, amilyenek.

Ezért engedtem volna el előzetesen a BL-t is, ez ebben formában, ennyi meccsel,utazással, pénznyelő.

Falco Szurkolo Creative Commons License 2021.05.07 0 3 2486

Hát igen ez szimplán politika, az ellenzéki városokat így büntetik ......

Azért azt ne felejtsük el, hogy Debrecenben van a "diplomata" Dzsuzsák, gondolom ebből neki is jut majd szépen .....

Előzmény: falco Man (2481)
falco Man Creative Commons License 2021.05.07 -1 2 2485

Ez sajnos teljesen igaz, amit a Falconak szántak pénzt, most működésre kell majd fordítani, legalábbis egy részét biztosan. Aztán kepesek azt mondani, hogy nem pártpolitika alapján osztják a támogatást.

Előzmény: Godemperor (2483)
OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.05.07 0 2 2484

Nekem is ez a véleményem, a többit pedig csak remélem, látva az elköteleződést a csapatunk iránt. 

Előzmény: Godemperor (2483)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.07 -1 3 2483

Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy ez közvetve sem érinti a Falcót? Privát véleményem meg az, hogy ez a kicsinyes bosszúhadjárat ami most folyik felháborító. 

Előzmény: OnlyYouFKC (2482)
OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.05.07 -1 2 2482

Részletesen kifejtik (ugytudjuk) mire ment volna a kompenzáció, amiben nem szerepelt a csapat. Így az sem érintette volna pozitívabban, remélhetőleg ez sem érinti negatívabban.

Előzmény: falco Man (2479)
falco Man Creative Commons License 2021.05.06 0 4 2481

Azért én titkon bizok benne, ha a várost nem is, de legalább a Falco csapatát meg segítik, mint kiemelt sportcsapat. Persze naiv vagyok, mert nálunk szinte csak a foci létezik, de hátha felkeltettük a Fidesz figyelmet. 

Persze biztosat meg nem tudunk, de egy borzasztó anyagi helyzetbe kerülő város sportcsapatai nem igazán szoktak kiemelkedő szezonokat futni. Közben pedig Debrecen közel 3 milliárd forintot kapott. Nehéz szavakat találni.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.05.06 -2 5 2480

"Méltatlan és igazságtalan. De nem fogjuk a sebeinket nyalogatni, biztosítjuk a város működőképességét saját erőből. A Fidesz feladta Szombathelyt. Mi megtartjuk! Éljen Szombathely!"

Nemény András

Előzmény: falco Man (2479)
falco Man Creative Commons License 2021.05.06 -5 2 2479

Sajnos ma nagyon rossz hírek születtek nekünk, Falco szurkolóknak. Az állam a kért támogatásból ami 2 milliárd 8 millió volt egy forintot nem ad Szombathely városának, első körben, szabad felhasználásra. Így biztossá vált, hogy több rendezvény például a Savaria Karnevál is el fog maradni. Persze cim kézbe érkezhet meg pénz, egy adott dologra, tevékenységre, de ennek nincs nagy esélye. 

Bízzunk a legjobbakban, reménykedjünk, de szerintem ezt mindenki tudja, hogy bizony jövőre a Falco más célokért fog küzdeni, mint az előző években. 

Ryland Creative Commons License 2021.05.06 0 4 2478

Én is erre számítok

Előzmény: Törölt nick (2477)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.06 0 7 2477

Szerintem nem marad a 7 fős rotáció, ki fog ez bővülni 9 főre minimális percekkel Doktornak és Kovácsnak, csak Okorn allin ment hétfőn, hogy megnyerje a meccset, nem jött be, így most szélesíti a rotációt a mostani meccsre és pihentebb leszünk Szegeden ahol megnyerjük a negyedik meccset.

Előzmény: falco Man (2476)
falco Man Creative Commons License 2021.05.06 0 2 2476

Jó meglátás, itt jön képbe a project big picture. Ha Anderson nem sérül meg és végig ő marad az első számú játékosunk úgy, mint ősszel, akkor valószínűleg úgy beszélnénk róla mint a Falco egyik legjobb légiósa. De ezzel párhuzamosan Beni pedig ugyanúgy maradt volna háttérben, kiegészítő ember. Ha tehát a jövőt nézem, a nagy képet, mint csapat a Falco így jobban járt, ez nem kérdés. Én nagyon örülök, hogy Beni eljutott erre a szintre, de ez Anderson sérülése nélkül esélytelen lett volna. Ha megnyerjük a bajnoksagot, az a lehető legjobb végszó lesz ebben a szezonban. Több ilyen remélhetőleg nem lesz és visszatérünk a megszokott a mederbe.

Godemperor: Sajnos Lake serulesevel várható volt a 7 emberes rotacio, egész szezonban csak kényszerből játszottak a fiatalok, várható volt, hogy Gasper nem fog hozzájuk nyúlni a legfontosabb időszakban. Nyilván megvan az oka, többet látja őket edzésen mint mi. Én azt gondolom, hogy a maradék maximum 8 meccsen már nem ez fog dönteni. Előbbre meg nehéz meg nézni.

Előzmény: Pick and Roll (2474)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.06 0 3 2475

Végig lehet játszani, ez egyértelmű. Az első bajnokcsapat is max 7 emberből állt, ha jól emlékszem. Csak ha így megszórják faultokkal a csapatot, mint most, akkor a meccs végére darabra elfogyunk.

Előzmény: falco Man (2471)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.05.06 0 4 2474

Ha normális mederben folyik a bajnokság, és megkapja végig az irányító szerepkört, akkor lehet hogy vezér tudott volna lenni, már kezdett alakulni a dolog, majd megsérült sajnos. A sérülése után pedig már átlagos légiós szerepkörben van, ami nem fekszik neki annyira, mert keveset van nála a labda. Persze ki is cserélhettük volna egy játékosra, aki meg jól tud gépiesen dobálni, de nem így történt. Okorn nem olyan nagy cserélgetős, mint tudjuk. És nyilván azt sem Anderson találta ki, hogy ő most nem irányít, hanem Okorn. És ahogy egyszer nyilatkozta, ő azt teszi, amit kérnek tőle. Azért néha láthatjuk, hogy 1-1 jó dobás után elkapja a lendület, és felpörgeti a következő támadást, esetleg egy gyorsindítás. Legalább most egészséges, és ő nem tűnik fáradtnak sosem. Meg nem önzősködik, egyénieskedik, pedig néha lehet, hogy jobban járnánk vele :)

Előzmény: hali79 (2454)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.05.06 0 1 2473

Nem találtam el, így is a Szolnok-DEAC lesz tévében, pedig nyert a Szeged.

Falco pedig 18 órától.

zizou0005 Creative Commons License 2021.05.05 0 3 2472

Végig lehet játszani 100 meccset is 7 emberrel, csak nem mindegy hogyan ...

Előzmény: falco Man (2471)
falco Man Creative Commons License 2021.05.05 0 4 2471

Csak az elődöntő óta játszunk 7 emberrel, a Körmend ellen Doktor

kapott általában 6-7 percet tehermentesíteni a 4 mezőnyjátékosunk.

Szerintem 10 meccset végig lehet játszani 7 emberrel, ugye ez a max mérkőzés szám, sajnos Lake sérülése ellen nem lehet mit tenni, de neki az iden amúgy sem jutott nagy szerep.

Szolnok pedig például rosszabbul nez ki a kibővült rotacioval, nem igazán volt sikeres eddig Gibson beepitese.

Előzmény: zizou0005 (2468)
blackandyellow Creative Commons License 2021.05.05 0 2 2470

Arra remélem tényleg nem számított senki, hogy most kezdi el pl. Kovácsot használni, miközben egész szezonban szart a fejére..? Nekünk is lehetne 9 fős rotációnk, de ezt választotta Okorn, kiderül ráfázunk-e. Hajrá Falco!

_Espada Creative Commons License 2021.05.05 0 2 2469

Főleg hogy a Debrecen és Szolnok is sokkal több embert forgat. (8, illetve 9.)

zizou0005 Creative Commons License 2021.05.05 -1 8 2468

Ez a 7 fős rotáció nekem nagyon nem tetszik.
Ki fogunk f@szulni ebben ...

Kommentszekció Creative Commons License 2021.05.05 -17 2 2467

Falcosok bíróznak.:D Nap vicce.:D

blackandyellow Creative Commons License 2021.05.05 0 0 2466

Viszont sokkal okosabb.

Előzmény: Törölt nick (2437)
falco Man Creative Commons License 2021.05.05 -1 1 2465

Ismét egy jó hozzászólás, annyival egészíteném ki, hogy anno Cizmic nyilatkozott erről, mégpedig a magasan kvalifikált délszláv játékosok, akik mondjuk egy BL menetelés során is extrák lehetnének, ok megfizethetetlenek egy magyar klub számára. Biztosan Gasper is többször nyúlt volna ehhez a vonalhoz, de ár/ertek arányban nekünk ez egyelőre elérhetetlen.

Előzmény: _Espada (2462)
falco Man Creative Commons License 2021.05.05 -2 1 2464

Válaszolok a center témára: És? Ez csapatjáték, teljesen mindegy, hogy 5 Sparos eladóval leszel bajnok vagy 5 NBA All Starral, a lényeg, hogy nyerj és kész. Az, hogy ki miatt, kinek mi a szerepe abszolut lényegtelen. Ha jól emlekszek azon a nyáron Szrecsko első húzása volt megtartani Ivánt és Szasat, sajnos borzasztó döntés volt. 

Irod, hogy egyeduralkodó volt itt és Szegeden, oké, de nem mentünk vele semmire. Írod, hogy más volt a szerepe nálunk és Fehérváron, oké, de akkor ez ugyanúgy igaz Andersonra. És akkor most várom a BL számokat. 

Viccet félretéve, Ryland leírt mindent, én tökéletesen egyetertek vele és ez az én álláspontom is. Fejezzük is be. 

Előzmény: hali79 (2460)
hali79 Creative Commons License 2021.05.05 0 0 2463

Oké.

Szerintem nem látja be hogy mellényúlás.

Ilyen százalékkal(nézd meg a kosárinfon a három és két pontos százalékokat) a fiatalok jobban dobnak.

Sokszor leírják itt ,hogy kevesebb lesz jövőre a pénz..akkor égessük el felesleges dolgokra idén.mert szerintem felesleges.

Befejeztem a kedvetekért.

Többet nem írók inkább ha már gond van a fejembe.

Hajrá Falco!

Előzmény: Ryland (2459)
_Espada Creative Commons License 2021.05.05 0 3 2462

Veled(tek) értek egyet.

Nekem például az szimpatikus Andersonnal kapcsolatosan, hogy végre akar, látni rajta a küzdeni akarást, nem beleszarik a meccsekbe, ami jellemzőbb volt. Tegnap nem jött össze neki, de akart.

Az is probléma nála, hogy nem ő irányít, és még Govens is fejjel nagyobb nála, mindezek mellett kitolódott kettes posztra, ahol sem magasságban, sem súlyban nem találja a helyét.

A labda nem nála van, az esetek nagy részében pedig csak úgy jön ki rá a dobás, hogy eldobja a triplát.

Elődöntő van, ez a keret, tényleg nem kell már játékosokba beleállni, ez talán jó tanulólecke volt nekünk is, hogy nem garancia egy játékos erősebb fizetése semmire sem. Sőt,néha visszájára sülhet el a dolog, pl ha vége a BLnek, egy Bundesliga utáni maradt magyar bajnokságot nehéz megszokni, pszichésen. Sajnos nem tartunk ott,hogy ez imponáló lehet, ki kell mondani, és ez is egy rizikófaktor.

Ezt kompenzálandóan én egy rookieban hiszek, jó nevű egyetemről, jó statisztikával, illetve komolyabb csapatnál olyan játékos, akinek a Falco a számára a kiteljesedés egy eszköze lehet. (Lásd Barac,Reddic első évében, második évben már bejött az, ami Andersonnál.) Ezt Circo kitünően felismerte,és én ezt az utat követném. Egy kitétellel: Ha nem amerikai játékossal tesszük ezt, ha nem délszlávval. Ott véleményem szerint nincs visszalépés, ők nem ismernek gyenge meccset, már csak a habitusukból ítélve sem.

Előzmény: Ryland (2459)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.05.05 0 2 2461

Azért a 20 perc az rengeteg lenne. Az azt jelentené, hogy minden magas 20 percet kapna például, azért az már úgy nem jó.

Kovácstól 8-10 perc elég lenne. Lehet hogy nem gondoljátok atletikusnak, de legalább nem spórol az energiájával védekezésben, és hosszú karjai vannak. Lake meg hiába atletikus, ha ezt nem használja ki.

Előzmény: Vulcan0 (2436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!