Dax veri Seven-t.
Foleg ezen oldal latta utan. A legalso kepen nez ki a legjobban. Van page2 is, az se semmi.
Bocs aki ismerte ezt, vagy latott mar sok kepet rola civilben, de nekem ezek voltak ez elsok.
És mia fenének adják ilyen későn? Nem érdekel senkit? Vagy csak arroganciából, hogy mivel a V3-nál olyan sikeres, akkor dobjunk be egyet ide is, de csak az unalmas főműsorok után?
Nem értem hogyan van ez.
Az újság a Csillagösvény (The Motion Picture) című filmet kódolja így. Ez az első mozifilm. Különben azt is írják, hogy 106 perc lesz, ami teljes képtelenség.
Kedves pepe_l! :o)
Ez a kultúra Star Trek topija... A másikkal gyakorlatilag egy időben nyilt, ezért oda nem irtunk... Ha a 35 év nevü nemtomki 0 hozzászólásos topijára gondoltál: a Magyar Star Trek klub összes rendezvényének programját elolvashatod itt, köztük a legutóbbi conét is :o) Ezen kivül mindegyik játéknak van topija a gamezban, és 1 B5-ST közös topi a törzsasztalon. Van még ujtopi kisérlet, de tulajdonképpen 2 fő topi van, a B5-ST a törzsasztalon, és ez a kulturában... A két topi nem fedi egymást, tehát nem értem, miért probléma?
Veg@nemértsemmit.mertálmosfáradt.hu :o)
Üdv fórumolvasók
Abból a pár ezer magyar trekkerből csak néhány jár rendszeresen a fórumokra.
Aztán abból is van három.
Nem akarom a star trek klubb forúmot reklámozni, de nem lenne egyszerűbb,egy fórumon gyülekezni?
ui: itt van egy megbizható cim a pilótához, én innen töltöttem le. 2x450MB kicsit nagy, de szép.
Ma egy munkatársammal arról beszélgettünk a DS9 kapcsán, hogy Quark mindig a vagyongyűjtés szabályait emlegeti. Valaki összegyűjtené nekem ezeket, akár itt a fórumon is, persze ha valamelyik nagyon spoiler akkor csak az eddig elhangzottakat.
Megnéztem a "tévesen letöltött" Endgame-et, és szerintem nem annyira rossz, mint ahogy itt páran állítják... Kicsit paradoxonos, de hát c'est la vie... :-))
Ha megvan valamelyikőtöknek az Enterprise, segítsen már megnézni, mert én letöltöttem a Kazaa-ról, csakhogy a jó cím mögött az Endgame volt, nem a pilot... :-(((
Na, a mai DS9 epizódban már próbálgatták a körmeiket a forgatókönyvírók. Mondjuk az események sebessége miatt panaszkodhatnak néhányan, de maga a sztori igen veretes, és ez csak jobb lesz a folytatásban...
Egyébként Quark megint hozta a formáját, nem csalódtam benne most sem. Különösen az igazságos osztogatás volt nagyon emberi... izé ferengi... :)
Az a resz konkretan nagyon eltalalt volt. Igazi resz gondolkodosabb embereknek.
"Tisztára a hatása alá kerültem, az esti ismétlést tuti megnézem."
En sem tudtam aznap este kiverni a fejembol... :)
A VOY-bol a Jetrel resz volt meg ilyen. Ezek a kedvenc reszeim a nem tul akciosak kozul.
Úgy látom, senki sem akarja megnyitni az Enterprise topikot, pedig itt rövidesen anyázás lesz a témában. Szóval, ide tessék írni Archer kapitánnyal és csapatával kapcsolatban.
Hétvégén sikerült megnéznem az első két részt. Hááát .... az új kapitány az elsőre teljesen unszimpatikus volt a viselkedésmódja miatt is, meg azért is, hogy mi volt a fő indok arra, hogy ő lett a kapitány. De a végére már ez kezdett bennem oszladozni. Jajj .... egyedül egyvalamit utálok benne: a kutyáját! Hát ez azért nem kellett volna! :) Picardnak igaz halai voltak :)))
Viszont tetszenek a kezelőszervek. A jó kis mechanikus kapcsolók, tolókarok.
És a doktor is nagyon ígéretes!
De hát a vulkáni csaj néha nagyon érzelmesnek hatott.
Láttam egy TAS részt, azthiszem az volt a címe, hogy Counterclock incident. Abban a részben tök más embereket lehetett megismerni "az első legénység"-ként :))
A Borken Bow egy többféleképpen is értelmezhető cím. Pl. Félbeszakadt búúú, tehát amikor a tehén épp bőgött, eltalálta egy fézer, és a búúú abbamaradt... :-))))
Csak úgy érdekességként: azt már tudjuk mi az a Deep Space 9, de vajon mi volt az előző 8?:)
A Naprendszer új családtagja - soha nem látott képek egy üstökös magjáról
2001.09.25. 21:47:55
Az amerikai Deep Space 1 űrszonda az eddigi legrészletesebb felvételeket készítette el egy üstökös magjáról.
Közép-európai idő szerint kedden 19 órakor vette kezdetét a kaliforniai Pasadenában az a sajtókonferencia, amelyen bemutatták a Naprendszer "új családtagját" a nagyközönségnek. A Halley-üstökös 1986-os megközelítésekor - amikor két japán, két orosz és egy európai szonda rohamozta meg a 76 évenként visszatérő égi vándort - remek fotók készültek, s egészen mostanáig ezek voltak a legjobb képek egy üstökös magjáról. Ma azonban nyilvánosságra hozták a Deep Space 1 felvételeit. Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, az űrszonda közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban hatolt be a Borelly-üstökös magját közvetlenül körülvevő ködös burokba, a kómába.
A cikk tovább folytatódik a http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20010925anaprendszer.html címen!
Megnéztem a Sztaki szótárát. (Előbb kellet volna és utána pofázni...) A bow jelent (többek közt) íjat; ez lehet a helynév (nyilván indián) eredete: Törött íj. Viszont jelent jármot/igát is, így a cím fordítása (ferdítése): Ledobott iga. Így már van értelme az egész filmre vonatkoztatva is.