Nem követem nagyon a holland csapatot, de most kaptam el egy EHF posztot, ahol a lengyelek elleni utolsó mp-s góljukat mutatják. Parádés,technikailag is nehezen kivitelezhető kínai volt. Ebből ítélve sem lehet őket félvállról venni.
Négy olyan játékos van a felnőtt válogatottban, akinek a kiesését nem lehet minőségben pótolni: Mikler, Bánhidi, Máthé és Lékai. Máthé az EB rajtjáig szerintem rendben lesz, fog negatív tesztet produkálni..
Még a szilveszteri bulikák lesznek veszélyesek, mindenkit hazaengednek, és ki mennyire tud vigyázni, hol fog szilveszterezni, kinek mennyire lesz szerencséje, nem vagyok túl optimista.
Benne van az mksz kozelemenyben hogy negativ tesztek utan mar csatlakozhat is a tarsaihoz. Ennyire komoly mar a szigor. Abban bizhatunk hogy a tarsakkal meg nem talalkozott es hogy a tarsak a karacsonyi szieszta utan visszaterve negativak maradtak.
A kérdés, h mi a protokoll? Sztem már erősen csökkentették a szigort, lehet, ha tünetmentes, futhat, erősíthet, nem állnak le teljsesen és '10 percenként' ellenőrzik és az első negatívnál már engedik is vissza. Kérdés, h mi lenne a jó, ha itt még az elején végigsöpörne a bandán, és hátha megússzuk, v lesz ami lesz? Az biztos, h előbb-utóbb el kell gondolkozni azon, h meddig fog ez 'jelenteni vmit', ha vki pozitív...
"Pozitív lett Máthé Dominik koronavírus-tesztjeA hazai Eb-re készülő magyar férfi válogatott a karácsonyi ünnepeket követően folytatta a munkát Telkiben. A csapat tagjai közül a norvég klubjából hazatérő Máthé Dominik koronavírus-tesztje pozitív lett, így nem tudott csatlakozni az együtteshez. A játékos korábban felvette a COVID-elleni oltásokat, tünetmentes, panaszai nincsenek, így amennyiben későbbi tesztjei negatívak lesznek, Újév után csatlakozhat a nemzeti csapathoz."
Na akkor lehet reménykedni hogy minél hamarabb negatív tesztet produkáljon :/
A hollandokat sem kell lebecsulni, náluk is van jó pár bundas játékos, plusz ugye a PSG torpeje. Látni mondjuk nem nagyon láttam őket az utóbbi években, de volt par figyelemre méltó eredményük a selejtezoben (franciak ellen x talán?)
Izland ellen jók szoktunk lenni.
A portugáloknal jó sok a hiányzó, nekik szerintem részben a viszonylag bő keretben van az erősséguk, ami így mar nem biztos, hogy megall.
Mindhárom meccsen mi vagyunk az esélyesek, de 60%nal többet nem adnék magunknak. Szerintem ugyanugy elkepzelheto a 3/3, minthogy vmi hülye korbeveressel kiessunk. Tovabbjutas eseten, egy győzelem elvarhato, a felett nálam már bravúr.
Én igazából nem pont erre gondoltam és őszintén remélem, hogy egyrészt nem következik be az, amire gondoltam, másrészt remélem, hogy senkire nézve nem lesz semmilyen káros egészségügyi utóhatása annak, ha nem történik meg az, amire gondoltam.