én azért értékelem sok egyéb mellett mert remek elméleti szakember, és sok elméleti szakemberrel ellentlétben gyakorlatban is bizonyít. Sőt, ő a gyakorlatot fordította le elméletre.
Jó beszélgetés volt. Mocsai nagyon érti a szakmát, azt egyre inkább látni. És mint ember is egyre többet bizonyít. És úgy látom, Hajnal Csabával jól tudnak együtt dolgozni, két igazi megszállott!
Kiro nem fog visszajönni, szerintem marad Zágrebben. Zágreb-nél anyagi gondokról beszélnek, de legjújabb hirek szerint találtak szponzorokat, s lehet még erősebb lesz a jövöévi csapatuk.
Illyés-t Terzic képes pótolni. Beállós kérdés az már nem egyszerü. Gál sajnos messze van a csúcsformától. Régen láttam már jól játszani. Sulic a Celjében nem rossz, biztos hasznos lesz majd.
Idei 17-es keret 14-esre lesz redukálva. A logika azt diktálja, hogy Pesic és Liszkai kölcsönbe fog távozni. Vilovszki szerintem nem marad.
Vujin visszavásárlására sem sok remény van. Gumi annyit kérhet amennyit nem szégyell.
Pedig milyen szép is lenne ha megtudná tartani az Mkb a kulcsjátékosait.
Lazarovra nem látok sok esélyt, pedig milyen jó lenne! szeretett itt játszani
Terzicről és Sulicról már hallottam, hogy lehet hogy jönnek. Sulic különben pont akkor szenvedett balesetet, amikor már a mi játékosunk volt, de nem lépett pályára, és felbontották a szerződését, ha jól emlékszem. Majdnem egy évig lábadozott, nem tudom milyen állapotban lehet. Vujin jó lenne, ha maradna. Vilovszkitól nem is lehetett elvárni hogy beváltsa a hozzáfűzött reményeket, hiszen semmilyen remény vagy elvárás nem volt az irányába, főleg az nem hogy Mariant pótolja. Azért lőtt fontos gólokat, de az látszik, hogy szoknia kell ezt a csapatot. Adnék neki időt. Ugyanez igaz Markovicsra, belőle lehet ugyanolyan képességű játékos, mint Vujin.
még annyit, hogy örülök annak, hogy a fradinak van kézilabda csapata és ahogy hallottam, fel fognak jutni az nb1-be. Meglepődtem mikor megtudtam, hogy léteznek és remélem, hogy tartós lesz, mert kell egy fővárosi bázis is. A Fradi erős húzónév a fiataloknak, magyar kézilabdának és az utánpótlásnak lesz ezzel jobb, mert a válogatottat nem lehet mindig honosításokkal erősíteni.
Ps: Azt nem mondom hogy szurkolni fogok nekik, azért mert....... csak:)
köszi a korrekt tájékoztatást és köszönjük a magyar kézilabdasportnak a sok sikert, amit elértetek
Egy valami böki a szememet így "külsősként": a topic jelszavát, vagy hogy is híjják, ami topik cím alatt van... szóval azt a helyetekben megváltoztatnám. Addig jó, hogy egy korszak lezárult...
én a 2. csoportkörös mezőnyt elnézegetve azt mondtam, hogy 3 csapat van, amely ellen a Veszprém esélytelen: Ciudad real, a Kiel, és a Hamburg. Ha így nézzük, akkor igenis le a kalappal a csapat előtt, mert a kinti meccs végeredménye tényleg külső tényezők miatt alakult úgy, ahogy. És itthon is megvolt az esély, ezért kicsi hiányérzetem van, de megfogadtam, hogy a tragédia után jöhet bármi, én elfogadom és megemelem a kalapomat.
Gulyás volt a karmester tényleg :))) Őrület volt amit Perez is alakított, pedig nem teenager már :) Végére ő is elfáradt, hibázott, de hát ez van. Én most azt mondom, hogy a bírók úgy ahogy jól fújtak, ennyi "tévedés" egy kézimeccsen benne van a kalapban. Ha kellett kiszórtak egyszerre 3 spanyolt is, nem lehet rájuk fogni most komolyabb részrehajlást szerintem. Kint voltak ismerőseim az első meccsen, azt mondták, ott a végén durván ellenünk fújtak 22:22 után. A helyszinen ilyesmit jobban látni. Összességében én azt mondom (ugye, nem vagyok elfogult, ld. a nickem), ez a spanyol csapat jobb a miénknél most, nagyon kontrollálták a meccset, 7 fánál is azonnal hogy tudták kontrol alá venni a meccset! 2 nagyon jó soruk van, nálunk ugye tudjuk..., sajnos nem egész a csapat evvel a felállással.
láttam az itthoni meccseteket, le a kalappal. de mi volt kint? tényleg elcsalták és ha igen, van jelentősége, vagy pedig összességében kijelenthető, hogy a jobbik csapat ment tovább?
Sziasztok!
Tiszta szívből gratulálok a Fiúknak! Kiváló meccset láthattunk, ezt a győzelmet megérdemeltem harcolták ki az igaz hitű, tiszta szívvel játszó sportolók!
Kint voltam, tényleg szép volt, egy ilyen erős ellenfél ellen ez a mai nagyon szép volt. És a közönség is fantasztikus volt, mint most már mindig :) Jó meccs volt.
Hát sajnálatos ezen távozások hire, mire összeállt volna ugye az "új" csapat minden téren, most lehet kezdeni előről az egészet,olvastam pár régebbi cikket hogy nem volt teljesen zökkenő mentes....és muszáj lesz hasonló szinvonalú játékosokat igazolni Veszprémbe, mert nehogy a csapat minőségi rovására menjen,
Nem lehet csupán 2-3 emberre alpozni egy csapatot, jó játékosok kellenek!
Pláne ha most valami jó kis helyezést érnének el a BL-ben,mondjuk dobogóra állnának,de meg is nyerhetik akár (igy legyen :D ) De akkor ezután a következő évadra egyszerűen nem lehet kiállni egy "gyengébb" csapattal.
Vujin maradni akart volna, de nagyon sok "bánatpénzt" kért a gumi. Montpellier elleni meccs előtt egyeztettek a menedzserek s akkor dőlt el, hát meg is látszott Marko teljesitményén.
Nagy kár M.Vujin(Gumi) és Illyés Feci(Lemgo) távozásukért :-( Nem értem őket miért mennek el, hiszen az egyik világ legjobb csapatában szerepelnek, és ha netán véletlenül sikerül a BL is megnyerni akkor már a világ legjobb csapata lesz, vajh akkor is el mennek? Veszprém vezetősége elég könnyelmű hogy ily kiváló játékosokat elengednek, őket nem lehet pótolni, nélkülük meg fog gyengülni a Veszprém csapata!