Keresés

Részletes keresés

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2540

Gratulálok a srácoknak! Zsinórban negyedik bajnoki döntőnk.

És most hajrá Debrecen!

hali79 Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2539

Grat az egész csapatnak!!

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2538

Igen, erre gondoltam én is.

Kovács Benedekkel mi van?

Előzmény: Vulcan0 (2537)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.10 0 3 2537

Ez a második negyed lényegesen jobban nézett ki mimt az első. Így tovább. Doktort pedig ennél a pár mádopercnél többer is játszathatná Okorn. Ha bevállal 10 percet meg 1-2 faultot már az nagyon nagy segítség lenne. 

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.10 0 4 2536

Megint a legutóbbi. Odaát a Kerpel kölkök gyűjtik a faultokat, nálunk a kulcsemberek. Nem értem Gaspert. Magasposzton elfogyunk, ott ki fognak nyírni minket. Mikor ült a Dickey, simán játszhattuk volna a négy kisembert.

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2535

Eddig elég szolidan adjuk elő... Remélem javulunk mert 5.meccs után döntőzni elég meredek. Húzzunk bele fiúk!!!! 

matt999 Creative Commons License 2021.05.10 0 4 2534

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Tök jó szempontokat hoztatok be! A lényeg eddig működik a rendszer (de egy kicsit ez nekem fura)! Legyen Zoli a magyar Ginóbili! Amúgy a mai meccsen nagyon fontos lenne nyerni. Remélem korrekt bíráskodás mellett szorosan, de nyerünk! Hajrá fiúk!!!

Pick and Roll Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2533

Szerintem idén már nem. De ahogy más is írta, nem igazán fontos, hogy ki van a kezdőben, az számít inkább, hogy ki hány percet játszik, illetve hogy ki fejezi be a meccset, amikor szoros az állás például. Mondjuk az szerintem is furcsa, hogy a csapat legjobb játékosa, meg esetleg a bajnokság legjobbja is csak csereként lép pályára mindig.

Vagy ez Zoli kifejezett kérése, vagy fizikailag nem képes ennél több percet játszani, így meg érdemesebb csereként használni. De ezt ugye nem kérdezi meg senki tőle, meg egyébként is lehet csak olyan választ kapnánk, hogy neki mindegy, annyit játszik, amennyit kap.

Előzmény: matt999 (2518)
Donc1c Creative Commons License 2021.05.09 0 7 2532

De minden évben azt mondják az "okosok", hogy ilyen gyenge csoportokból szégyen, hogy nem mentünk tovább:)

Előzmény: Vulcan0 (2531)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.09 0 9 2531

Csak úgy megjegyezném, hogy az idén a Casademont Zaragoza lett a BL bronzérmese, akiknek mi vettük el a csoportkörös veretlenségét. A Burgos pedig megvédte a címét és első helyen zárt. 

hali79 Creative Commons License 2021.05.09 -1 1 2530

Így igaz!

Benit nagyon jó lenne megtartani,akár úgy is hogy kevesebb légiósunk lesz..vagy mondjuk fél ével később hozunk csak egyet és a fél éven megtakarított összeggel talán ,ha kell  rá lehet tenni Beni fizetésére(úgy mondom hogy fogalmam sincsen most mennyi)

Szilit is jó lenne megtartani és akkor három jó légiós is bőven elég lenne.(most is annyink van csak)

Az u23-as fiataloknak még nagyobb szerepük lesz jövőre.

Oda jó lenne valakit szerezni Kovács Benedek és Dancsecs mellé.

Deac-Somogyi,Szolnok-Tawio+Pallai,Alba-Lukács-Balsay,Körmend-Takács K.

Ők szerintem itt jobban állnak jelenleg.

Találhatnánk valami tehetséget valahol ha az ifiben nálunk most éppen nincsen senki(nem tudom,nem ismerem ki lehetne jó).

Előzmény: splity24 (2529)
splity24 Creative Commons License 2021.05.09 -1 6 2529

A jovo evi csapatra egy kicsit raterve barmennyi penz is lesz Benit akkor is itt kell tartani! Nala nincs alibi meccs es tudja mit jelent felvenni a Falco mezt! Inkabb legyen kevesebb legios de a sajat neveleseink ernek a legtobbet! Beni-Zozo-Akos tengely jo alap lehet es ha Szili se kivankozik kulfoldre akkor jovore is lehetnek ermes remenyeink.

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.08 -2 5 2528

Milyen szar lehet most a szerencsétlen nyomorultnak :-)

Előzmény: Withoutshadow (2526)
zizou0005 Creative Commons License 2021.05.08 -1 6 2527

2 ilyen kimagasló tudású, saját nevelésű játékos együtt egy csapatban 20-30-50 évente fordul elő.

Pontos számot azért nem tudok, mert ilyen még nem volt ... és még mindig milyen fiatalok!

Withoutshadow Creative Commons License 2021.05.08 0 7 2526

Ez a fjoda teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal mióta nem terem nekik babér a Falco ellen.

És a legszebb az egészben, hogy teljesen magabiztos a mondandójában. 

Egy ilyen fórum arra is jó, hogy rádöbbenjünk, miféle emberek is élnek közöttünk. 

Előzmény: zizou0005 (2509)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.08 0 3 2525

Én már tavaly is úgy éreztem, hogy tök mindegy, hogy épp jobban vagy rosszabbul ment a csapatnak, ha Zoli feljött a pályára akkor mindenki kicsit megnyugodott és összerántotta a csapatot. Idén már viszont Beni és Zoli is vezérei a csapatnak és a két legfontosabb oszlopa. Meg persze Zoli a legstabilabb játékosunk. Történhet akármi a meccsen, Zoli 15-20 pontja az menetrendszerűen érkezik. Ezért is volt szerintem a tavalyi év igazolása az egész mezőnyben, Zoli 3 éves szerződése. 

Ryland Creative Commons License 2021.05.08 0 4 2524

Ráadásul ha Zolinak bármilyen szinten is fontos lenne ez, az elmúlt 2 és fél évben biztos jelét adta volna. Van annyira elől szerintem a hierarchiában, hogy ha nem komfortos neki a betöltött szerepkör, akkor figyelembe veszik a kérését.

Előzmény: matt999 (2521)
fekete só Creative Commons License 2021.05.08 0 7 2523

Pont hogy akkor a legjobb Zoli amikor az ellenfél játékosai már egy kicsit fáradtabbak, összeszedtek egy-két faultot, vagy éppen bonus-ban van már mindkét csapat. Ezért van, hogy nem a negyedek elején szokott játszani, így a betöréseiből a jó büntetőzése miatt szinte mindig pontot tudunk szerezni. Ha pedig mi faultolunk nem kell egy labdabirtoklás alatt többször is védekeznie, mert a betörései elől veszi el az energiát. Aki régóta követi Zolit az pontosan tudja, hogy ez a 25 perc környéki játék a legideálisabb számára, e felett már nem tud annyira effektív lenni. Ha pedig a kezdőben lenne pont a játékának legnagyobb pozitívumainak kárára menne el a hasznos játékideje.

splity24 Creative Commons License 2021.05.08 -1 2 2522

A mostani modern es gyors kosarlabdaban sokat nem befolyasol. Ha le vannak osztva a jatekpercek akkor teljesen mindegy, hogy a padrol jossz be vagy a feldobaskor is a palyan vagy mar! De ez az en velemenyem elfogadom a tiedet is.

matt999 Creative Commons License 2021.05.08 -2 0 2521

Ezzel nem értek egyet. Nyilván lehet olyan csapat amiben igaz amit írsz, de szerintem komoly lélektani jelentősége van a kezdőnek: Egyrészt a csapat eleji kezdés sok mindent befolyásol, másrészt akik kezdő játékosok nekik is fontos lehet.

Előzmény: splity24 (2520)
splity24 Creative Commons License 2021.05.08 0 2 2520

Azert azt mar eszre kellett volna venni, hogy kosarlabdaban a kezdonek sok jelentosege nincs. Eloszlanak a jatekpercek es ha jo a rotacio akkor nagyjabol mindenki ugyan annyit jatszik. Ez nem olyan mint a foci, hogy van a legerosebb kezdo es a cserejatekosok!

Előzmény: matt999 (2518)
matt999 Creative Commons License 2021.05.08 0 1 2519

Egyébként természetesen gratula a csapatnak!

matt999 Creative Commons License 2021.05.08 0 0 2518

Szerintetek meg fogja lépni Okorn, hogy a kezdőnk a legerősebb ötösünk lesz? Ha igen mikor?

Legerősebb ötös alatt ezt értem: Váradi-Perl-Benke-Bruinsma-Keller.

Értem én, hogy Zozó olyan Ginobili féle hatodik ember lett, de szerintem ez túl nagy előny az ellenfeleknek, hogy a liga legjobb játékosa rendre csak a 6-7 percben lép a parkettra.

Tudom, hogy eddig működött, de azért nekem ez mégis csak fura.

Ti mit gondltok?

Ryland Creative Commons License 2021.05.08 0 2 2517

Viszont kedden kikaptunk, mert a Szeged jól levédte a pick&rollokat. Tegnap váltottunk, magasabb szerkezet, az összes missmatchre ment be a labda, amit vagy megoldott Bruinsma egy-egy-ben, vagy dupláztak, ment ki a labda, extra passzok, tripla. Igen, tegnap ezek nem Kyanre jöttek ki, de lett belőle csapatszinten 5-6 triplánk, Andersonnak meg egyébként 6 gólpassza. Szeged nem tudta lereagálni ezt a húzást: az első 5 percben minden behullott nekik emberről, addig vezettek. Onnantól viszont nem volt kérdés, folyamatosan léptünk el. Az utolsó negyedben, amikor már eldőlt, visszaálltunk alacsonyabb szerkezetre, egál is lett az utolsó negyed...

Én is adtam volna pár percet Kovács Beninek, de így is 30 perc körül játszottak a magas emberek és Szili, az még vállalható... Ez egy sakkjátszma, ahol most Gasper húzott egy váratlant, amit nem tudott meccsen belül lereagálni Szrecsko és a Szeged. Valóban az volt az ára, hogy ebben a rendszerben Kyan hátrébb lépett, de ha így nyerünk, engem nem zavar, és én tartom annyira intelligens játékosnak, hogy talán őt sem. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy Szegeden mit húz elő a kalapból Gasper, mindenesetre tényleg nagyon fontos lenne nyerni...

falco Man Creative Commons License 2021.05.08 -2 1 2516

Igen, tegnap Kovács Beni simán pályára kerülhetett volna több időre, Doktor szépen megoldotta egyébként a feladatát, de ez csak a Szeged fele csapatok ellen működik, ahol egy ember kezében összpontosul az irányítás.

En azt nem értettem a tegnapi meccsen, hogy egy hete teljesen másképp jatszottunk és abban a rendszerben Anderson is extra volt, mert az az ő játéka, legalábbis közel hasonló. Tegnap teljesen mást jatszottunk és használhatatlan volt, padrol beszállva amugy Is nagyritkán hozott jó teljesítményt. Miért kellett változtatni ? Igen, nyertünk, helyenként jól is jatszottunk, a 30 gólpassz szép teljesítmény, csak itt most nem ez a fontos. Jól működik a tegnap alkalmazott rendszerunk, de azt csak 6 ember tudja hatékonyan és jól játszani. De Gasper tegnap teljesen kivette Andersont a csapatból.  Szerintem itt az lenne a legfontosabb dolog, hogy mind a 7 játékosunk formába lenduljon és maximális teljesítményt tudjon nyújtani a döntő során. 

Meglatjuk majd persze a hétfői meccsen, de ha Anderson nem tudja hozni azt amit az első és a második mecccsen (ott ugye neki volt a legjobb +- mutatója az egész csapatból), akkor nem leszünk bajnokok palyahatranybol. De ez mindenkire igaz, egyszerűen úgy Érzem, hogy a Szolnok ellen tényleg mindenkitől a legjobbjára van szükség. Plane látva a játékvezetők hozzáállását.

Előzmény: hali79 (2514)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.08 0 1 2515

Ezt nem igazán értem, de nem is fontos asszem. Falukönyvet nem olvasok, ha esetleg ott lett volna valami...

Előzmény: Törölt nick (2512)
hali79 Creative Commons License 2021.05.08 -1 2 2514

Szia!

Az Anderson témát lezártam.egyetértek az írásoddal.

A hat ember kevésnek tűnik a 10-11 ember forgató és újra lendületbe jövő+nézők által támogatott Olaj ellen.(ha a Deac csodát tesz lehet ellenük is kevés)

Tényleg jó lenne lezárni hétfőn a párharcot.

Mondjuk én továbbra se értem hogy tegnap ott kínóztuk a három magas emberünket a második félidőben végig 15-20 pontos vezetésünk mellett,kockáztatva az esetleges sérülést is(lásd Keller esése a faultjánál)..ahelyett hogy adtunk volna 10-15 percet Kovács Benedeknek.

Sőt hogy a kis emberek(húzóemberek) pihentebbek legyenek Dancsecs is bejöhetett volba 2-2 percre vagy Andersont is játszathattuk volna tegnap még mondjuk +5-6 percet.

Nagyon elfárad így a hat emberünk..es egyértelmű volt a második félidő..egy-egy fiatal még bejöhetett volna pár perceket kapva.nincsen jelentősége mennyivel nyer egy csapat.

Hétfőn nyerjünk legalább 1 ponttal!

Hajrá Falco!

Előzmény: falco Man (2513)
falco Man Creative Commons License 2021.05.08 -1 3 2513

Govens pontosan ugyanilyen volt itt is, semmit sem valtozott. Csak most ez ellenfelkent borzasztóan idegesítő és komolytalan.

Sajnos igazad van, Anderson tegnap nagy nulla volt, ezzel az lesz a baj, hogy a Szolnok ellen 6 értékelhető teljesítménnyel nem fogsz győzni palyahátrányból. Jó lenne hétfőn lezárni az elődöntőt, mert nekünk fontosabb a pihenés. Bár ha a játékvezetői tevékenység ilyen marad ellenünk, akkor játszhatunk bárhogy a döntőben.

Előzmény: Godemperor (2508)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.08 -1 0 2512

A tegnapra vizionált jv-re gondoltam 

Előzmény: Godemperor (2511)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.08 0 2 2511

Tőlem lehet, én nem iszom. 😛

Amúgy ha jól emlékszem nem tiltott az alkoholfogyasztás. Sőt, mintha a csarnokban is árulnának...

Előzmény: Törölt nick (2510)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!