Ez is történelmi esemény volt ma, ilyen bűn rossz játékkal kikapni egy ilyen szolid Kielcétől, az eszem megáll. Itt valami komolyabb változások kellenek, fásult a gárda, tologatják a labdát, nem lőnek, szélső üresen megkapja, erre nem megy be vele, Mocsai nem kér időt egy féidpn át bűn rossz játék mellett... Folytattuk az Izland és Szlovénia elleni szégyen sorozatot klub szinten.
Kicsit lemaradt a topik, pedig elég történelmi eredmények születtek. A Szeged verte a Veszprémet, ami mindkét csapatnak jót tett, én még örültem is neki, elvégre a szívem kicsit Szegedhez is húz. A Szeged önbizalmat nyert, a Veszprém meg kapott egy nagyon jókor érkező ébresztőt. Az eredmények nem maradtak el! Veszprém győzelem Berlinben, egy nagyon szép meccsen meggyőző teljesítménnyel (Terzic!, Vujin, Csárli, Mirko...), és ma meg a Szeged verte egy gyönyörű csatában a nagy nevekkel felvonuló Montpellier-t! Szép volt fiúk. A Veszprém győzelmét még felnagyítja a 2:14-es kiállítási arány. Kellett a kiváló kapusteljesítmény. A Szegedben egészen kiváló játékosokat láthattunk ma, Sulc, Lékai, Buday, Ancsin és a kapusok. Szép meccs volt, nagy skalpot gyűjtöttek a Tisza partiak. Jó látni két ilyen magyar csapatot.
9 fát nem gondoltam volna. Elég vacak képet néztem (életlen), de nem láttam a 2. félidőben egyik Iváncsikot sem (össz. 3-at lőttek). Nélkülük nem megelepő a 9 fa, meg hogy állandóan csak az ellenfél tudott gyors leindításokból gólt lőni, a rengeteg eladott labdáról, kapkodásról ne is beszéljünk. Nem volt kiemelkedő játékosunk, aki vitte volna a szekeret. A 40 éves Csárlitól ezt nem várhatjuk, pedig ő ma is megpróbálta. A bírók nem nekünk fújtak, a meccs előtt nem kaptunk edzés lehetőséget a meccs helyszínén (!!!), de sajnos az ellenfél egy számmal nagyobb csapat nálunk, el kell ismerni, nagy nevekből áll, sok pénz .... súlyos vereség.
Mit gondolsz, miért tettem oda a mosolyt. Bár inkább tragikus ez a rohadt júpiszi, de hol van itt egy normális szolgáltató? Na nem akarok off-olni. Az általad linkelt szájton szted jön a meccs majd?
Az a felháborító, hogy eladták a jogot egy olyan tvnek kizárólagosan, aminek kicsi a nézettsége. Kíváncsi vagyok, a helyi TV adja-e ma. Ha már a helyi adóFTjainkból támogatja a város a csapatot, tán annyit megérdemelnénk, hogy láthassuk.
Készítettünk egy tippfelületet baráti társaságok részére; lehet tippelni a Kézilabda BL eseményeire is. Ha érdekel titeket, nézzétek meg: www.klikk-tipp.hu
Az alább linkelt cikkből részlet (Vujinról szól az a rész): "A meccs lefújása után sokáig fogta a fejét, nem értette a vereséget, érezte a kihagyott lehetőséget, Eklemoviccsal össze is vitatkozott."