Ha pedig összehasonlítjuk a kapusteljesítményeket, a Barca hálóőre tényleg jó volt, de általában átlövéseket kellett fognia, Peric meg folyamatosan kiszolgáltatott helyzetbe lett hozva.
Egy csomó dolgot nem értek. Összeszarja magát a csapat, de nincs időkérés. Sulictól kezdve Vujinig az egész banda csődöt mondott, mintha ma lenne először labda a kezükben. Én nem értem. Csúnya vereség, sok eladott ill. fölöslegesen eldobott labda. Peric nélkül ez egy 15-ös lett volna! A francia meccs óta ez a csapat szét van esve.
Szánalmas volt a második félidő. Mióta nem dobtak gólt? Megint be voltak szarva, szégyelljék magukat. Kivéve Peric-t, sajnálom, hogy ilyen csapattársai vannak.
Nézem. Kár a most kapott 3 gólért f.idő előtt, kopaszság, sajnos... De nem rossz eddig, Perics és Sulic a legjobb, ill. tán Császár is. Meg a többiek. Vujin kérdőjeles megint.
Azért ezt újra és újra felháborítónak tartom, hogy nem láthatom a meccset. Undorító ez a kizárólagosság árulása. Csak a lóvé a fontos, az, hogy ki látja, ki nem láthatja, ezredrendű kérdéssé vált. Szar az egész.
engem is hívott az UPC ügyfélszolgálta, hogy van egy special offer for me, és ki ne hagyjam, mert többet nem ajánlják fel. Én meg elmondtam neki, hogy nem akarok újabb 2 éves hűséget vállalni náluk, mert szegényesnek találom a sportkínálatukat. Erre az volt a válasza, hogy de hát ott az Extrém Sport Channel is:) ja hogy az engem nem érdekel, ez meg őt nem érdekelte.
Viszont hiba nem volt a szolgáltatásukba, ez egy piros pont nekik.
Kiakasztó, hogy tényleg megvették a jogot, és alig fogja pár tízezer ember látni!
OFF.
És ez tányéron jön majd?
Nekem sajna sok bajom van a júpíszível, nagyon sok(k). Éveken át a jurót pl. nagy kiesésekkel adták nálunk, nézett az ember valamit, oszt közben elment az adás akár órákra. Most voltak napok(!), hogy nem volt internetem, meg a szomszédban sem. Minap hívott (3x is) a marketinges, hogy lejár a szerződésem (mondom, nem hinném, mert 100 éve vagyok náluk) és meg kéne beszélnünk. Mondom, jó hogy hív, mert épp elég bajom van a szolgáltatásukkal, legyenek szívesek először helyreállítani, oszt majd beszélgethetünk. Erre még egyszer hívott nem a megbeszélt időpontban, akkor elhajtottam, majd már nem hívott. Kíváncsi leszek a számlájukra!
szolgáltatót váltok. UPC ről Digire, más lehetőségem nincs.
Semmi bajom nem volt az UPC-vel, 6 éve vagyok náluk, telefon+internet+TV, de egyikkel sem volt semmi gond egyszer sem. Csak az a gondom, hogy van a sport1,2,M és ahol unalomig simétlik a spanyol és a magyar meg a holland bajnokikat, nagyritkán tenisz illetve még pókereznek és boxolnak. Na e két utóbbi egyáltalán nem érdekel.
A Diginél viszont ott van a Digisport csatorna, és kicsit tisztességtelenül megszerezték az angol, az olasz és a francia bajnokság meccseit a BL-t és most a kézi BL-t is. Miközben tudják, hogy nem jutnak el a lakosság megfelelő %-ához.
Tányért teszel fel? Ugyanígy nagyon elegem van a szolgáltatókból. Nagy választék sajnos nincs, rosszabb és még rosszabb között lehet választani. Pár dolog miatt ragaszkodik az ember egyikhez, v. másikhoz. Kézi BL ügyben nekem marad az Aréna vagy az EHFTV.
ha minden igaz, áprilistól nekem lesz, ehhez szolgáltatót kell váltani
Egyébként tele van a tököm az agresszív digivel és a fafejú UPC-vel is, de ki vagyok éhezve az angol és az olasz focira, és a kézi BL volt az utolsó csepp a pohárban
Ma taktikailag is fölénk kerültek a franciák, akiknek a játékát én nagyon nem szeretem. Most néztem ismétleésben részeket és azt látni, hogy a labdás embert szinte állandóan megtámadták, megfogták, lefogták. A bírók meg ezt úgy látszik, a mai kézilabdában simán tűrik. Szerintem ez jóval túl volt a szabályosság keretein, ilyen mennyiségben biztos. Gyakorlatilag fölőröltek bennünket, elég undorító taktika volt. Amit Karabaticsnak simán megengedtek, azért nálunk 2 percet adtak, nem velünk voltak, az is biztos. Miért kell egy meccsen az erősebb csapatot bíróilag is támogatni? No most már mindegy, várjuk a holnapi sorsolást.