Keresés

Részletes keresés

Jay-X Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1111

Ma pedig mindent bele!

Előzmény: Jay-X (1108)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1110

Az lesz, rajtunk nem múlik, megyek. Kereplő és 60 centis duda, meg a torkom és a kezem, ott leszünk, hajtjuk a srácokat, no meg az ellenfelet megőrjítjük :) Igen éles derbi lesz, annyi biztos. Az eredményre nem mernék fogadni. Ha a Berlin óta látott játék megy most is, akkor nem megyünk tovább. De tán nem, és akkor remélhetőleg sikerül!

Hajrá Veszprém! Építők!!!

Előzmény: Árral szemben (1109)
Árral szemben Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1109

Gyerekek, sajna nincs jegyem a mai napra, de bíztassátok a srácokat az utolós percig, és együtt sikerülni fog. Ne legyen a mostanában megszokott hurrogás, ha esetleg 2-3 megmozdulás nem sikerül. Ha megtesznek mindent a srácok, küzdenek, harcolnak,akkor legyen az eredmény bármi. TAPSOLJÁTOK MEG ŐKET!!!

HAJRÁ VESZPRÉM!

Jay-X Creative Commons License 2012.03.24 0 0 1108

A Körmend-Falco meccsen a két tábor elénekelte a Himnuszt és szolidaritási transzparensek is voltak.

Bamberg Creative Commons License 2012.03.22 0 0 1107

Hírek - KözleményA Klub tájékoztatása az EHF által indított jogi eljárásról!
Az MKB Veszprém KC Elnöksége alábbiakról tájékoztatja Tisztelt Szurkolóit: Az EHF jogi eljárást indított az MKB Veszprém KC-vel szemben az EHF Jogi Szabályzatában foglaltak megszegése miatt. Az eljárás indoka: az EHF szabályzata - amint arra korábban több ízben, sajnos eredménytelenül a Klub hivatalos honlapján és szurkolói kerekasztal megbeszéléseken felhívtuk az Önök figyelmét - tiltja klub-rendezvényeken a nemzeti himnusz elénekelését, ezt csak válogatott mérkőzéseken engedi meg. További problémaként merült fel, hogy az EHF Szabályzata szigorú, gyakorlatilag másodpercekre kiterjedő időbeosztásban szabályozza a mérkőzések előtti ceremónia időrendjét, ennek betartása a himnusz-éneklés miatt nem volt lehetséges. Az ügyben az EHF illetékes Bírósága jár el. Az MKB Veszprém beterjesztette védekezését, az eljárás folyamatban van, és a lehetséges büntetés több millió forintig terjedhet. Fentiek alapján kérjük Tisztelt Szurkolóinkat, hogy az MKB Veszprém KC érdekeit megértve, a Klubot segítve a vasárnapi, Leon elleni mérkőzésen, csakúgy, mint a későbbi nemzetközi klubtalálkozókon a magyar nemzeti himnuszt semmiképpen ne énekeljék. Közleményünkben – amelyet a helyi sajtóban is közzéteszünk – erre hívjuk fel figyelmüket. Köszönettelaz MKB Veszprém Elnöksége 

Veszpremi Creative Commons License 2012.03.20 0 0 1106

Amit az utolsó 20 percben +4 után a csapat alakított, az nagyon felejtős, onnan mindenki csődöt jelentett, ez nem megengedhető a visszavágón, óriási rövidzárlat volt. Az emberfogással semmit sem tudtunk kezdeni, lenulláztak bennünket, Császárt is sajnos, aki odáig szinte egymaga húzta a szekeret. Ha ez itthon megismétlődik, akkor kuka.

Előzmény: Veszpremi (1105)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.19 0 0 1105

Ahogy mondod. Ritka nagy szakadék a felsorolt 2 garnitúra között, ezt nehéz megérteni, hogy lehetnek ennyire eltérő formában az egyes játékosok, ráadásul hosszú távon! Ha pl. a León visszavágón Csaszi és Vujin közül az egyik rossz napot fog ki, vagy csak mindketten közepeset, akkor nem tudom, ki fogja húzni a szekeret.

Előzmény: Árral szemben (1104)
Árral szemben Creative Commons License 2012.03.19 0 0 1104

Ha Csaszi, Fazekas, Vujin és Perez mellé fel tudna VÉGRE nőni a botrányos formában kézilabdázó Ilyés-Terzic-Sulic-Alilovic kvartett, akkor itthon gólokkal lehetne ütni őket.

Előzmény: Veszpremi (1103)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.18 0 0 1103

Legyen igazad! Én majd most nézem az ehftv-n a meccset utólag. Azért az gyanús, hogy megint nagy vezetést sikerül eladnunk. Ilyen itthon is megtörténhet sajnos. Minden meccsen történik valami, amitől őszül az ember haja.

Előzmény: Árral szemben (1101)
nicko Creative Commons License 2012.03.17 0 0 1102

25-21 után (ami csodálatos volt) egy "sikeres" 3-10-es eredménnyel sikeresen elkúrták ma...ennyire nem tud Mocsai mit kezdeni egy 3-2-1 védekezés ellen?

Előzmény: Árral szemben (1101)
Árral szemben Creative Commons License 2012.03.17 0 0 1101

Ma viszont jól játszottunk. Nagy kár, hogy Mirko és Ilyés kritikán aluli színvonalon játszik hetek óta és a bírók is rendesen megfújták a hazai pályát. Verhető a León, hazai pályán ezt lazán be kell darálni

Előzmény: Veszpremi (1100)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.10 0 0 1100

Sajonos igen. Levonhatjuk a következtetést, a csapat a Berlin óta óriási csalódást okoz meccsről-meccsre még a győztes meccseken is, ez a Leon ellen semmire sem lesz elegendő. Csodák meg nincsenek, a kéziben legalábbis ezen a színvonalon nincsenek. Én előre gratulálok az FTC-Plernek, szépen játszottak a bírók ellenében is.

Előzmény: Törölt nick (1099)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.10 0 0 1098

Nem, az tuti. Ráadásul a bírók is nekünk fújnak, vagy fogalmazzunk úgy, hogy a Fradi ellen. Borzalmas a csapat.

Előzmény: Törölt nick (1097)
v431018 Creative Commons License 2012.03.04 0 0 1096

Mondasz valamit. Megértem már Epítők , Bramac, Fotex, MKB.

Előzmény: Veszpremi (1095)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.04 0 0 1095

Kicsit várnék vele, hátha időszerűtlenné válik az MKB jelző. Eldől hamarosan.

Előzmény: v431018 (1094)
v431018 Creative Commons License 2012.03.04 0 0 1094

Sziasztok!

Ajánlok egy topik képet.

Veszpremi Creative Commons License 2012.03.03 0 0 1092

Én ma a Mercedes-t hallottam, mint lehetséges főszponzort.

A mai, Szeged elleni mutatvány engem nem győzött meg igazából semmiről sem, ez egy kötelező gyakorlat volt, megcsináltuk (2. fi. elveszítve 2 fával), Vujin jól játszott végre, Császár is hozta a szokásost, Sulic is végre, amíg ki nem szórták, de pl. Ilyés változatlanul nem találja a formáját, Laluska csinálja a fölösleges blőd szabálytalanságokat, és a 2. félidőben ahogy Sulc egymaga átlődözte a védelmünket, az nem megengedhető egy komolyabb meccsen. Az 1. fi.-ben jól védekeztünk, de aztán fegyelmezetlenebb volt a játékunk, a Szeged 3 gólra feljött. A Szegedben nekem Sulc, Ancsin és Prodanovics (főleg 1. fi.) tetszett, Lékai is kezd visszajönni, rá szükség lesz válogatott szinten is. Szembetűnő, hogy mennyire nehezen akarta Mocsai beküldeni a cseréket, pedig ilyen-, kicsit nehezebb meccseken bátrabban kéne játszatni Vilovskit, Timuzsint, Nándit, hogy bevethetők legyenek nagy ellenfelek ellen is.

Előzmény: Törölt nick (1091)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.02 0 0 1090

Az volt a mélypont, szörnyű volt, sokkolta a játékosok szabotázsa a közönséget. A Madrid ellen volt erő a közönségben, de voltak időszakok, amikor félő volt, hogy a közönségnek is elege lesz az alibiből. Hamaorosan eljutunk oda, hogy egyik meccsen kitör a botrány és a közönség "párnákat" dobál a pályára, mint sumó meccseken, csak épp nem a pozitív hangulat miatt. Lehet már érdekes hangokat hallani a közönség soraiban.

Tán kapunk némi magyarázatot a történtekre: http://www.vehir.hu/cikk/2012-02-29/segiteni_akarnak_az_mkb_veszpremen.html

Előzmény: Törölt nick (1089)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.02 0 0 1088

Hát igen! 2 éve közel telt ház. Holnap meglátjuk, majd mondom :)

Előzmény: Törölt nick (1086)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.01 0 0 1085

MKB Veszprém KC – Pick Szeged (férfi kézilabda NB I.) 2012. március 3. 12:45 Tisztelt Szurkolók!

Az MKB Veszprém KC - Pick Szeged mérkőzés időpontja a TV közvetítés miatt megváltozott.
Új időpont: 2012. március 3. szombat 12:45

A mérkőzést az RTL Klub élő, egyenes adásban közvetíti.

gerg0 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 1084

Pont vége, azaz Mocsai nyilatkozata miatt fontos. Mert ha kifelé szól csak a púder az egy dolog, de ha maga is elhiszi az komoly gond.

Előzmény: Veszpremi (1083)
Veszpremi Creative Commons License 2012.02.29 0 0 1083

Ilyent lehet írni, de minek? Bősze előtt ezt többen megírták már különböző helyeken, de szerintem most az a feladat, hogy előre nézzünk a következő feladat(ok) megoldásának irányába. Félre kell tenni a közelmúltat, és lehet úgy is értékelni, hogy megnézzük, miből gazdálkodik a Vp és miből az EU élvonalbeli klubok. Nehéz idők vannak, meg kell becsülni a keserves továbbjutást, egyszer nekünk is lehet szerencsénk egy ajándék meccs erejéig, ha már a sorsolásunk minden megagáz. Most is.

Előzmény: Knock in The Night (1082)
Knock in The Night Creative Commons License 2012.02.29 0 0 1082
Veszpremi Creative Commons License 2012.02.28 0 0 1080

Tényleg nagyon valószínűtlen egy ilyen pechszéria.

Ha a csapat összeszedi magát, akkor a Leont is veri, ha meg nem, akkor meg bárkitől kikap. Nándi is ilyesmit mondott a múltkor.

Nézzük a jó oldalát: nem lehet "olcsón" továbbjutni és szőnyeg alá söpörni a meglévő problémákat.

Viszont ha jól kikapunk, akkor meg lehet hivatkozni a rossz sorsolásra :)

Előzmény: Törölt nick (1079)
Veszpremi Creative Commons License 2012.02.28 0 0 1078

Szép feladat a következő: Leon!

Hogy lehet ekkora pechje egy csapatnak a sorsolással!? Titkon reméltem egy könnyebb sorsolást most, nem jött be.

Veszpremi Creative Commons License 2012.02.25 0 0 1077

Minden szavaddal egyetértek!

Előzmény: Törölt nick (1076)
Veszpremi Creative Commons License 2012.02.25 0 0 1075

Baromi meccs volt, a 2. félidő kb. 15. percétől az egész csarnok áll, persze én a B-középben végig. A hangom kissé elment :)

Az igazsághoz tartozik, hogy a Madrid kiengedetett az uccsó 15 percre, én úgy láttam, és nem akarok ünneprontó lenni. Persze a csapat nagyon akart és mindent megtett. Ma is monden hiba jól látható volt, Sulic egyszerűen 3 méterről sem tud gólt dobni, az átlövők egymásra nézve tanácstalanul passzolnak a fal előtt. A meccset Csárli hozta, az első lövése bement, innentől felszabadultan dobott, valamint Vilovszki csere negyon kellett és jó is volt. A másik meccs persze döntetlen lett, több, mint érdekes. A közönségünk óriási volt, főleg az utolsó fél félidőben.

Előzmény: johevi (1073)
kezil Creative Commons License 2012.02.25 0 0 1074

Mindegy! Egy ide!

Előzmény: johevi (1073)
johevi Creative Commons License 2012.02.25 0 0 1073

vezet a madrid, a másik mecsen meg gyanúsan ikszre játszanak...

Veszpremi Creative Commons License 2012.02.25 0 0 1072

Ma döntő meccs, lassan megyek :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!