Gratula a srácoknak! Kicsit érződőtt,hogy nem haraptunk annyira, fejben már Szegednél jártunk, nem volt feszes annyira a védekezés,de nem is kellett túlhajtani magunkat.
Remélem Szili sérülése nem komoly, és Lake sérült? Kevésbé izgulok ha Keller cseréje Barac, de rotációba jó Lake. Vagy sérült, vagy Okorn már nem számít rá ebben a szerkezetben, mert így müködünk olajozottan.
Zozóról:
Én is elolvastam a kommenteket, amiket ott írtak. Szóval csak festékből tud dobni. Meg hogy Voja jobb nála még mindig.
Ranglisták (alapszakasz):
Pont: 2.helyezett
Val: 4.helyezett
Voja ugyanitt 9.helyezett, illetve 27.
Legösszetettebb képet a Val adja, mert az nem csak pontokból áll, mivel ezek szerint Zozó csak abban jeleskedik :) Azért a 4.hely és a 27.hely között van némi különbség szerintem..
Imádom, jobb mint bármelyik kabaré amit leművelnek ismét!😂 Vergődnek, mint a partravetett halak, de tartsák meg jó szokásuk, mert addig biztosan mi vagyunk a nyeregben!😎
Hát persze! Január óta erre várok! Amióta lehetett oltásra jelentkezni, ezért tettem! Nem a betegségtől féltem soha, de persze jó, hogy elkerültem! Hanem a szabad életért, a meccsekért, az utazásért, az önfeledt szórakozásért! Kibírtam két tűszúrást, ha ezért tudok szabadon élni! Teljesen igazad van!
Ahogy látom ebben a témában is nekem lett igazam, látva a csapat teljesítményét. Szep győzelem volt a mai is, erős széria volt a részünkről, megyünk tovább!
Hányszor leírtam pl. hogy miért váltottam volna le az Andersont még a válogatott szünetben, csak te akkor is a saját berögződéseid szajkóztad a végtelenségig és nem vetted fel a másik nézőpont véleményeit! Na m1 igazából inkább hagylak, és örülök hogy idén is söpréssel léptünk át a szomszédokon!😉 A Szeged más dió lesz, de ki kell jönni a különbségeknek a javunkra!
Gratulálok a csapatnak ez a párharc sima volt. A rájátszás most kezdődik...Remélem Benke sérülése nem komoly!Lake miért nem játszik?!? Ma a mindigo-s közvetítés végre jó volt. Külön grat a kommentátornak!
Szerintem mindenki kibírja oszig tomegrendezveny nélkül - Ezt írod . Itthon rengeteg ember az élet hiánya miatt halt meg depresszióban csak szólok .... Ide taftoznak a tömegrendezvények is ....
Nem véletlen, hogy az a két ember írta eddig le, hogy nem örül az újbóli aktivitásomnak, akik egyszer sem próbáltak meg erveket, számokat, alátámasztásokat hozni az én sajat véleményem ellen. Tobbet nem kívánok hozzátenni, de a vasárnapi hosszú írásomiből egy nagy, tanulságos, építő jellegű beszélgetés alakult Ki, ami szerintem mindenkinek hasznos, informális olvasmány volt. Persze ok ketten nem tettek hozza semmit, az okokat mindenki döntse el maga. Lehetséges, hogy túl erős az igazságérzetem és nem engedek el hamar egy temat, de sosem úgy próbálok érvelni, hogy azzal mást alacsonyabban mutassak be, vagy a véleményét degradaljam.
Kerdesedre válaszolva szerintem semmilyen Tomegrendezveny ne legyen megszervezve, amíg a regisztralt beoltottak 80 százaléka második oltásátol nem telt el a 2 hét, amíg kialakul a teljes védettség. Mondok egy példát: Ha jövő szombaton elmész a mérkőzésre és megfertoz egy 16 éves, te valószínűleg komolyabb gond nélkül túl fogsz lépni rajta, de ugyanúgy hordozhatod. Ki hozod a stadionból és egy pékségben megfertőzöl 3 embert, akik meg valamilyen okból nem jutottak hozza az oltáshoz, ebből a 3 emberből 1 kórházba kerül egy pedig meg rosszabb, mivel peldaul krónikus beteg. Ez mind elkerülhető lett volna ha nincsenek nézők.
Ertem, hogy alacsonyabb a kockázat mint ősszel, de nem lenne sokkal jobb ha nem lenne kockázat ? Szerintem mindenki kibírja oszig tomegrendezveny nélkül, amire talán a többség regisztrál és megkapja az oltasait és utána indulhat minden szabadon. Ezen dolgok nélkül lehet élni és letezni, de például boltba, dolgozni muszáj menned. Kockázat így is lesz és van is, de az, hogy tömeges sportrendezveny, mozi vagy zárt térben esemény legyen az jelenlegi állapot szerint nonszensz dolog. Nem tudod kizárni magad teljesen belőle, de ezen dolgokkal sokat segíthetsz. De ahogy délelőtt is írtam, ez az állam feladata lenne.
Arrol nem is beszélve, hogy a meccsen lesz egy réteg, aki nem lesz be oltva és viheti bárhova a vírust. Plusz nincs bizonyítva minden oltásnál, hogy megelőzi a megfertozodest is. Ezeket egybe véve szerintem az en véleményen van a helyén, de mindenki annyi felelősséget vállal, amennyit gondol.
A facebookon hozzászoktam, hogy mindenki virológus, biológus, gyógyszerész és tudós ... látom ez itt is érvényben van 😄
Professzor urak ... szóljanak ha újra a friss kupagyőztes csapatunk lesz a téma, akik nem mellesleg ma újra söpréssel küldhetik nyaralni déli szomszédainkat 😉
Fertozni barki tud! Az is aki megkapta a masodik oltast. Csak a lefolyasa nem lesz olyan drasztikus ha elkapja. 18 evek alattiak mehetnek minden papir nelkul. De ahogy mondtam, mindenki eldonti sajat maga kivan e elni ezzel a lehetoseggel.