A tények nem viccesek. Ha valakitől elveszik a megszokott életét,az igenis eshet depresszióba, és utána halálba. És itt nagyon nem azokról beszélek,akik külföldre mennek nyaralni,meg sok pénzük van,hanem azokról akiknek voltak fix pontok az életében. Hogy csak a saját példám említsem. 1 jó sportmeccs,egy jó koncert(nem csak nagykoncert!),egy jó olvasó est,egy jó beszélgetés egy pohár bor mellett a barátokkal,szabadtéren,stb.) A többivel egyetértek.
Csak, mert a vendégkönyvben értetlenkednek Okorn 9-1-es nyilatkozata miatt. A legutóbbi 10 Falco-Körmend meccsből, 9-et a Falco nyert. Az első meccs ebből a tízből, a 2019.05.12.-i meccs volt. Ezt a Falco 94-70 re megnyerte. Ez egy meccs. Majd jött a döntős söprés. Ez így már négy meccs. Majd nyert a Körmend 2019-es idény alapszakaszában egy meccset. Ez így 4-1. Plusz mi nyertünk idén 5-öt. Így a legutóbbi 10 meccs állása 9-1 nekünk. Nem tudom sokaknak ebben mi olyan kurva bonyolult. Bocs, hogy ide írom, de a vendégkönybe nem óhajtok ez miatt regisztrálni.
Ne haragduj, csak egy kérdés feléd! Ha nem szeretnél nem kell válaszolni nem gond tényleg, nincs közöm hozzá! De ha mégis megosztod velün, akkor csak annyit, hogy miért hozod fel minden második vagy harmadik kommentedben az Édesapádat? Szép és tiszteletreméltó, hogy ilyen tisztelettel vagy róla, ez valahol alap(vagy annak kellene lennie!), de nekünk itt miért kell ennyit olvasni a családi dolgaitokról? Vagy van valami egyéb oka ennek? Még egyszer mondom, nem rossz szándékból kérdezem és nekem(meg szerintem más fórumozónak sincs köze hozzá), de ha már ennyit fel lett hozva a napokban gondoltam megkérdezem mi ennek az oka, mert tényleg nagyon sokszor hozod szóba és nem tudom ezt hova tenni, de szerintem sokunk van így ezzel!
Tipikus mellébeszélés! Tudod bennem emberedre akadtál, nincs nálam jobban kommunikáló, érvelő és a másikat "szétszedő" ember. Szóval, ha az MNK-n többször is megfutamodásról beszéltél másoknak, akkor alkalmas vagy arra, hogy te most ne tegyél így, és készen állsz arra, hogy megkeress?
Simán lehet, hogy a ciprusi valamit beszólt a meccs végén az öltözőfolyosón, vagy bármi más történés meccs alatt vagy utána. Ha meg csak szimplán nyilatkozta ezt az sem gond, kifejezhette vele a kenyéradóinak, hogy milyen jó munkát végez már egy jó ideje. Főleg, hogy tárgyalás alatt van a klubbal a hosszabbítást illetően. Ez üzlet. Ahogy az is, hogy a kosárportál ezt főcímnek hozta, ezzel hozzászólásokat generálva. Vagy van aki itt közületek támogatja őket pénzzel? Mert, ha nem, akkor hirdetésekből kell megélniük, ahhoz pedig magas látogatottságot kell felmutatni.
Csak annyi, hogy engem nyugodtan lehet minuszolni, de azokat a hozzászólásaimat, amiben Édesapámat megemlítem azokat nem! Főleg most nem! Írhatnám, hogy mennyi hülye van itt, akik nem tudták értelmezni a soraimat, de mivel ebben nem hiszek, ezért azt írom, hogy mennyi embertelen, érzéketlen ember van itt! Gratulálok nekik.
Szeretnék gratulálni a BB1-nek, akik Gasper nyilatkozatának egy részletét kontextusból kiemelve cikk címnek dobták be, hogy ezzel is keltsék a feszkót.
Miért, a következő meccsig minden nap éltetni kéne a csapatot? Nincs megtiltva senkinek sem, hogy írjon bármit a csapatról. Az viszont ne reklamáljon, aki elment valahova kirándulni délután, most felbukkan itt és elvárásokat fogalmaz meg. Nem megjegyzések kellenek, hanem irományok.
Mindenre úgy tanított, hogy ha olyan lennék az nagyon szimpatikus lenne sokaknak. De messze vagyok a hibátlantól. Viszont megfogadtam, hogy majd úgy fogok élni, ahogyan ő annak örülne , és sajnos ez nemsokára életbe is fog lépni.☹
Szerepelhet a csapat bármilyen eredményesen, lehetünk a legfontosabb szakaszában a bajnokságnak ... circo te mindig megtalálod a módját, hogy ez a fórum időről-időre rólad szóljon.
Édesapád (akit annyit magasztalsz és emlegetsz) megtaníthatott volna arra, hogy nem kell mindig mindenáron a középpontban lenned.
Gyere oda aztán meglátod. Úgyis neked nagy a szád mindig, hogy ha valakivel megbeszélnél egy találkozást, akkor az illető úgysem lenne ott. Akkor most itt a lehetőség.
Ne égesselek titeket?😁 Ez az év baklövése, gratulálok hozzá. Ezek szerint nem tudod ki vagyok, mert ekkora hülyeséget nem írnál. Na ennyit rólad. Remélem nem egy 53-54 körüli fazon vagy...