Keresés

Részletes keresés

Muntanitz Creative Commons License 2004.07.16 0 0 542
Tényleg jó a Kispest-honlap, remélem, ha már nem ti kaptátok meg, akkor azért a miénk is jó lesz, s nem valami uram-bátyám viszony révén jutott a különben bizonyára nem túl zsíros üzlethez egy sarlatán!
Előzmény: Giorgetto (540)
Muntanitz Creative Commons License 2004.07.16 0 0 541

Emiatt nem kell magyarázkodni, drukkolj csak teljes nyugalommal mindkét csapatnak! Középiskolás koromban sokat jártam Fradi-meccsre, mert a legtöbb barátom az FTC-nek szurkolt, és ugyan jól éreztem magam a meccseken (ez kb. a '80-as évek közepe illetve vége környékén volt), de valahogy egy klubnak való drukkolás egyfajta életfelfogást, életszemléletet is jelent, s ilyen téren én akkor sem éreztem magamhoz közelinek a Ferencvárost, azóta pedig még annál is kevésbé. Pedig 1994-től 2002-ig még a IX. kerületben is laktam.

Remélem, ősszel esetleg össze tudunk futni néhány meccsen!

Üdv,

Mun

Előzmény: Lecso11 (539)
Giorgetto Creative Commons License 2004.07.16 0 0 540

Bizony hogy készül, számomra sajnos. A mi cégünk is megpályázta a Rákóczi hivatalos oldalának elkészítését, szerintem nagyon kedvező árajánlatot tettünk, és hát a Budapest Honvéd Online, amit működtetek sem tűnt rossz referenciának. Pár hétig hitegettek, aztán kiadták másnak. Valami volánról beszéltek.

Egyébként már elindították az axelero-nál a rakoczifc.hu domain regisztrációját, ha jól láttam.

Persze azért bepróbálkoztunk a Pápai Thermálnál is. :)

Előzmény: Lecso11 (527)
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 539
Sajnos én életkoromnál fogva eddig nem élhettem át (5 éves voltam a legutóbbi élvonal során, szüleim ugyan vittek minden meccsre, még idegenbe is, ahogy mondják, de én nem sokra emlékszem...), hogy aktív élvonalbeli szurkolója legyek a Rákóczinak, és édesapám révén, aki óriási Fradi szurkoló volt én is az lettem, ennek ellenére mindig kijártam Rákóczi meccsekre is, eddig is, és ezután is, akárcsak a Fradi meccsekre, amelyekre ugyanúgy járok majd ezután is, amikor időm engedi elutazni. Szerencsére Prukner Lacit én régóta jól ismerem személyesen is, így amióta pályaedzőként és majd vezetőedzőként van a csapatnál azóta sokkal jobban tudok szurkolni a csapatnak is. Régen persze ebből a "kettősségből" soha nem volt problémám, mert nem volt olyan pont amikor "ütközhetne" a két csapat. A legutóbbi MK meccs, amikor volt Rákóczi-Fradi, nos igen, arra nem mentem el :) Éppen ezek miatt... Ez van, én nem tudok megváltozni. Szurkolok és ha kell védem a Rákóczit és érdekeit, de ugyanez igaz a Fradira is. Nem akarok választani és valószínűleg nem is fogok.
Előzmény: Muntanitz (538)
Muntanitz Creative Commons License 2004.07.15 0 0 538
Szerintem Lecso11-hez is intézhetsz egy hasonló kérdést, az MTK-t a megfelelő csapattal helyettesítve... Gondolom a sok év élvonalnélkülisége más hozzánk hasonló helyzetben lévő városokban is kitermelt olyan helyi futballdrukkereket, akik a helyi csapat helyett inkább egy stabil első osztályú klubot választottak. Bár más okok is lehetnek emögött, hiszen én sem voltam sose kaposvári, mégis a Rákóczit választottam, s nem éppen ilyen okból!   
Előzmény: kaposvari (537)
kaposvari Creative Commons License 2004.07.14 0 0 537
Kinek fogsz szurkolni a Rákóczi-MTK meccsen?:-))
Előzmény: Kék skorpió (536)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.07.14 0 0 536
A legtöbb játékossal sikerült megegyezni. Még 1-2 igazolás és biztos a bentmaradás. :-)))))))) HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!
Kék skorpió Creative Commons License 2004.07.14 0 0 535
ZTE-Kaposvár 2-2 Ez nem is olyan rossz eredmény. HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!
Asteriksz Creative Commons License 2004.07.14 0 0 534
köszi, közben én is megtaláltam a somogyiban, este hatkor lesz a meccs.
Előzmény: Muntanitz (533)
Muntanitz Creative Commons License 2004.07.13 0 0 533
Szombaton a Pécs ellen játszunk Nagyberkiben. De előtte még holnap Zalaegerszegen, bár az nem éppen a környék... 
Előzmény: Asteriksz (532)
Asteriksz Creative Commons License 2004.07.13 0 0 532
igen, csak maradjon is ilyen szép!

mikor lesz a környéken edzőmeccs?
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.07.13 0 0 531
Ja, a füvet én is láttam. Az életben nem volt még ilyen zöld a Gödör.
Előzmény: kaposvari (530)
kaposvari Creative Commons License 2004.07.12 0 0 530
Ja azt nem tudtam, hogy a grundról kéredzkedett a csapathoz. Ahhoz képest tényleg jó volt szombaton. Prukner játszatta is vasárnap, de akkor már állítólag gyenge volt. Szerdán edzőmeccs Zalaegerszegen, lehet tovább csiszolni a taktikát. Megnéztem a stadionban a füvet és nagyon jól néz ki!!!
Előzmény: Muntanitz (529)
Muntanitz Creative Commons License 2004.07.12 0 0 529

Ha jól is játszott a nigériai, azért kicsit komikusak a körülmények, ahogy idekerült hozzánk. Eddig abban a hiszemben voltam, hogy tudatos csapatépítést folytatunk...

A tornán amúgy egész jól szerepeltünk, bár az eredmények nyilván másodlagosak. Az azért presztízsokokból nagyon örömteli, hogy a pécsieket legyőztük.

Előzmény: kaposvari (525)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.07.10 0 0 528
www.nb1.hu Kaposvár, július 10., 15.50 A rutinos védő csak egy évben gondolkodik. Az elmúlt idényben Kaposváron szerepelt védő, Balassa Péter szerződése lejárt, ám az érintett felek a vártnál nehezebben jutnak egyezségre. Jó ideig úgy tűnt, hogy Balassa távozik az újonccsapattól, ám a siófoki torna idejére már jelentősen közeledtek az álláspontok egymáshoz. - Elsősorban anyagi problémák merültek fel, de a vezetők azt is nehezen fogadták el, hogy én csak egy évre vagyok hajlandó hosszabbítani - mondta honlapunknak a játékos. - Szerintem viszont a mai magyar futballban nem lehet egy évnél hosszabb távon gondolkodni. Ha minden jól alakul, akkor keddig sikerül megállapodnunk, és még egy évet maradok a csapatnál. HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.10 0 0 527
Igen, MÉG tényleg nincs sajnos, de úgy tudom készül...
Előzmény: Giorgetto (526)
Giorgetto Creative Commons License 2004.07.10 0 0 526
Szerintem (még) nincs ilyen.
Előzmény: V.Smith (524)
kaposvari Creative Commons License 2004.07.10 0 0 525
Elég hangulattalan volt ez a tegnapi happening (ma biztos többen lesznek, de ma én nem tudok menni) viszont a csapat szerintem bíztatóan játszott. Következtetéseket még túl korai levonni, de a tavalyi ezüstérmes ellen se játszottunk alárendelt szerepet. A nigériai próbajátékosunkat szerintem le kellene igazolni (persze ha nem jön jobb), nagyon lelkes volt, egy-két ügyes megmozdulása is volt és az egyik gólt is ő fejelte.
V.Smith Creative Commons License 2004.07.09 0 0 524
Sziasztok! Légyszi írjatok vmi (kaposvári) csapattal vagy szurk. csoporttal kapcsolatos URL-t, mert én egyet sem találtam. Köszi
Előzmény: Lecso11 (523)
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 523
Kaposvári Rákóczi - Újpest FC 0-1

Siófok, július 9., 17.20 Sokat szabálytalankodtak a játékosok

Nagy hőségben, kevés érdeklődő előtt kezdődött meg a Fonyód Sporthotel kupáért kiírt kétnapos viadal. A meccseket Siófokon rendezik, az első találkozót az újonc Kaposvár és az Újpest vívta.
A gyér érdeklődésen senki sem lepődött meg, csak a legelvakultabb szurkolók választották a tikkasztó hőségben való izzadást, mikor néhány méterre ott van a hűs Balaton.
A két csapat 45 perces összecsapását sok szabálytalanság, kocogós iram és néhány helyzet jellemezte, utóbbiból az újpestieknek volt valamivel több, ezért megérdemeltnek mondható a fővárosiak győzelme. A mérkőzés egyetlen gólját Simek Péter szerezte a 35. percben.

Kaposvári Rákóczi - Bp. Honvéd 2-1

Siófok, július 9., 20.30 Két kiállítást is hozott a 45 perc.

Az élvonal két újoncának összecsapása színvonalban alig múlta felül az eddigi meccseket, de nagy előnye volt, hogy három gól is esett a 45 perc alatt.
A mérkőzés elején egy nigériai próbajátékos (aki nem sokkal a meccs előtt csatlakozott a többiekhez, és a kaposvári vezetők Májk néven azonosítottak őt) szerzett vezetést, majd "féltávnál" Takács egyenlített. A kaposváriak nem nyugodtak bele a döntetlenbe, és Máté révén megszerezték a győztes gólt is, majd a találkozó vége felé elszabadultak az indulatok, Budovinszky és a nigériai gólszerző is piros lapot kapott.

hmmm :)
Előzmény: Lecso11 (522)
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 522
Az első meccsen 1-0-ra kikaptunk az Újpesttől, a második meccsen pedig 2-1-re megvertük a Honvédot.
Asteriksz Creative Commons License 2004.07.08 0 0 521
Be is fejezték a gyöp terítését, most már csak a fenntartás és a szép gyökerek növesztése a dolog :)

mennyibe kerül majd az egyedülálló, csúcstechnológiás gyepszőnyeg fenntartása és karbantartása? vagy ez is csak az első pár fordulóig tart ki?

Balassa ott volt Berkiben, de nem játszott.
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.08 0 0 520
Én holnap akartam menni az Újpest meg a Honvéd elleniekre, de közbejött más, így kihagyom, a szombatot még nem tudom, nem sok értelme van ezeknek a villámtornáknak szerintem, max. az új emberekre lennék kiváncsi - már ha lesznek :)
Előzmény: Muntanitz (518)
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.08 0 0 519
Természetesen azokra az új emberekre kerestem rá, akik a Lelle ellen játszottak újként :)Róluk tud valaki valamit? Balassával mi van?

Remélem most már végre jó lesz az új gyep, és nem kell vele többet szenvedni...
Előzmény: Lecso11 (514)
Muntanitz Creative Commons License 2004.07.08 0 0 518

A Somogyi Hírlap szerint ráadásul az új gyepszőnyeg egy francia cég referenciamunkája egyben. Hát, remélem, kitesznek magukért!

Megy valaki erre a siófoki uli-buli tornára? Én sajnos aligha...

Előzmény: Asteriksz (517)
Asteriksz Creative Commons License 2004.07.07 0 0 517
sajnálom, hogy a Diósgyőr nem indulhat.

ma már rakták a füvet a gödörbeli pályára. a szép zöld gyep...
Muntanitz Creative Commons License 2004.07.07 0 0 516
Jövő héten lesz az az MLSZ elnökségi ülés, amelyen végleges(?) döntést hoznak, hogy melyik csapatok nevezése fogadható el. Gondolom, azon még csak kijelölik a sorsolás időpontját (jó esetben!), tehát szerintem két héten belül még nemigen fogjuk tudni a menetrendet.
Előzmény: kaposvari (515)
kaposvari Creative Commons License 2004.07.07 0 0 515
Hú, de haragszol a Somogyira:-) Amúgy tényleg nem volt komoly cikk a maiban a csapatról. De azért még mindig onnan jön a legtöbb infó, mivel nincs honlapunk. Bár talán most majd a Sport is többet fog foglalkozni velünk. Ami a két új embert illeti, Ernővel van fenn interjú (igaz jó régi) az ftc.hu-n. Ja és tuti, hogy nem játszott még nálunk:-) Tudja valaki, hogy mikor lesz sorsolás?
Előzmény: Fhater28 (511)
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 514
Rákerestem az új emberekre a neten, de eddig nem bukkantam semmire róluk.
Előzmény: Kék skorpió (510)
Lecso11 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 513
Ez a két kérdés foglalkoztat engem is régóta...
A bannereket nem tudom, a lángok vagy mi a franc állítólag azokat a topicokat jelöli, amelyek a legjobban "pörögnek"...
ON :)
Előzmény: Wagner Lopez (512)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!