Tényleg jó a Kispest-honlap, remélem, ha már nem ti kaptátok meg, akkor azért a miénk is jó lesz, s nem valami uram-bátyám viszony révén jutott a különben bizonyára nem túl zsíros üzlethez egy sarlatán!
Emiatt nem kell magyarázkodni, drukkolj csak teljes nyugalommal mindkét csapatnak! Középiskolás koromban sokat jártam Fradi-meccsre, mert a legtöbb barátom az FTC-nek szurkolt, és ugyan jól éreztem magam a meccseken (ez kb. a '80-as évek közepe illetve vége környékén volt), de valahogy egy klubnak való drukkolás egyfajta életfelfogást, életszemléletet is jelent, s ilyen téren én akkor sem éreztem magamhoz közelinek a Ferencvárost, azóta pedig még annál is kevésbé. Pedig 1994-től 2002-ig még a IX. kerületben is laktam.
Remélem, ősszel esetleg össze tudunk futni néhány meccsen!
Bizony hogy készül, számomra sajnos. A mi cégünk is megpályázta a Rákóczi hivatalos oldalának elkészítését, szerintem nagyon kedvező árajánlatot tettünk, és hát a Budapest Honvéd Online, amit működtetek sem tűnt rossz referenciának. Pár hétig hitegettek, aztán kiadták másnak. Valami volánról beszéltek.
Egyébként már elindították az axelero-nál a rakoczifc.hu domain regisztrációját, ha jól láttam.
Persze azért bepróbálkoztunk a Pápai Thermálnál is. :)
Sajnos én életkoromnál fogva eddig nem élhettem át (5 éves voltam a legutóbbi élvonal során, szüleim ugyan vittek minden meccsre, még idegenbe is, ahogy mondják, de én nem sokra emlékszem...), hogy aktív élvonalbeli szurkolója legyek a Rákóczinak, és édesapám révén, aki óriási Fradi szurkoló volt én is az lettem, ennek ellenére mindig kijártam Rákóczi meccsekre is, eddig is, és ezután is, akárcsak a Fradi meccsekre, amelyekre ugyanúgy járok majd ezután is, amikor időm engedi elutazni. Szerencsére Prukner Lacit én régóta jól ismerem személyesen is, így amióta pályaedzőként és majd vezetőedzőként van a csapatnál azóta sokkal jobban tudok szurkolni a csapatnak is. Régen persze ebből a "kettősségből" soha nem volt problémám, mert nem volt olyan pont amikor "ütközhetne" a két csapat. A legutóbbi MK meccs, amikor volt Rákóczi-Fradi, nos igen, arra nem mentem el :) Éppen ezek miatt... Ez van, én nem tudok megváltozni. Szurkolok és ha kell védem a Rákóczit és érdekeit, de ugyanez igaz a Fradira is. Nem akarok választani és valószínűleg nem is fogok.
Szerintem Lecso11-hez is intézhetsz egy hasonló kérdést, az MTK-t a megfelelő csapattal helyettesítve... Gondolom a sok év élvonalnélkülisége más hozzánk hasonló helyzetben lévő városokban is kitermelt olyan helyi futballdrukkereket, akik a helyi csapat helyett inkább egy stabil első osztályú klubot választottak. Bár más okok is lehetnek emögött, hiszen én sem voltam sose kaposvári, mégis a Rákóczit választottam, s nem éppen ilyen okból!
Ja azt nem tudtam, hogy a grundról kéredzkedett a csapathoz. Ahhoz képest tényleg jó volt szombaton. Prukner játszatta is vasárnap, de akkor már állítólag gyenge volt. Szerdán edzőmeccs Zalaegerszegen, lehet tovább csiszolni a taktikát.
Megnéztem a stadionban a füvet és nagyon jól néz ki!!!
Ha jól is játszott a nigériai, azért kicsit komikusak a körülmények, ahogy idekerült hozzánk. Eddig abban a hiszemben voltam, hogy tudatos csapatépítést folytatunk...
A tornán amúgy egész jól szerepeltünk, bár az eredmények nyilván másodlagosak. Az azért presztízsokokból nagyon örömteli, hogy a pécsieket legyőztük.
www.nb1.hu
Kaposvár, július 10., 15.50 A rutinos védő csak egy évben gondolkodik.
Az elmúlt idényben Kaposváron szerepelt védő, Balassa Péter szerződése lejárt, ám az érintett felek a vártnál nehezebben jutnak egyezségre. Jó ideig úgy tűnt, hogy Balassa távozik az újonccsapattól, ám a siófoki torna idejére már jelentősen közeledtek az álláspontok egymáshoz.
- Elsősorban anyagi problémák merültek fel, de a vezetők azt is nehezen fogadták el, hogy én csak egy évre vagyok hajlandó hosszabbítani - mondta honlapunknak a játékos. - Szerintem viszont a mai magyar futballban nem lehet egy évnél hosszabb távon gondolkodni. Ha minden jól alakul, akkor keddig sikerül megállapodnunk, és még egy évet maradok a csapatnál.
HAJRÁKÓCZI!!!!
HAJRÁ MTK!!!!
Elég hangulattalan volt ez a tegnapi happening (ma biztos többen lesznek, de ma én nem tudok menni) viszont a csapat szerintem bíztatóan játszott. Következtetéseket még túl korai levonni, de a tavalyi ezüstérmes ellen se játszottunk alárendelt szerepet. A nigériai próbajátékosunkat szerintem le kellene igazolni (persze ha nem jön jobb), nagyon lelkes volt, egy-két ügyes megmozdulása is volt és az egyik gólt is ő fejelte.
Siófok, július 9., 17.20 Sokat szabálytalankodtak a játékosok
Nagy hőségben, kevés érdeklődő előtt kezdődött meg a Fonyód Sporthotel kupáért kiírt kétnapos viadal. A meccseket Siófokon rendezik, az első találkozót az újonc Kaposvár és az Újpest vívta.
A gyér érdeklődésen senki sem lepődött meg, csak a legelvakultabb szurkolók választották a tikkasztó hőségben való izzadást, mikor néhány méterre ott van a hűs Balaton.
A két csapat 45 perces összecsapását sok szabálytalanság, kocogós iram és néhány helyzet jellemezte, utóbbiból az újpestieknek volt valamivel több, ezért megérdemeltnek mondható a fővárosiak győzelme. A mérkőzés egyetlen gólját Simek Péter szerezte a 35. percben.
Kaposvári Rákóczi - Bp. Honvéd 2-1
Siófok, július 9., 20.30 Két kiállítást is hozott a 45 perc.
Az élvonal két újoncának összecsapása színvonalban alig múlta felül az eddigi meccseket, de nagy előnye volt, hogy három gól is esett a 45 perc alatt.
A mérkőzés elején egy nigériai próbajátékos (aki nem sokkal a meccs előtt csatlakozott a többiekhez, és a kaposvári vezetők Májk néven azonosítottak őt) szerzett vezetést, majd "féltávnál" Takács egyenlített. A kaposváriak nem nyugodtak bele a döntetlenbe, és Máté révén megszerezték a győztes gólt is, majd a találkozó vége felé elszabadultak az indulatok, Budovinszky és a nigériai gólszerző is piros lapot kapott.
Én holnap akartam menni az Újpest meg a Honvéd elleniekre, de közbejött más, így kihagyom, a szombatot még nem tudom, nem sok értelme van ezeknek a villámtornáknak szerintem, max. az új emberekre lennék kiváncsi - már ha lesznek :)
Jövő héten lesz az az MLSZ elnökségi ülés, amelyen végleges(?) döntést hoznak, hogy melyik csapatok nevezése fogadható el. Gondolom, azon még csak kijelölik a sorsolás időpontját (jó esetben!), tehát szerintem két héten belül még nemigen fogjuk tudni a menetrendet.
Hú, de haragszol a Somogyira:-) Amúgy tényleg nem volt komoly cikk a maiban a csapatról. De azért még mindig onnan jön a legtöbb infó, mivel nincs honlapunk. Bár talán most majd a Sport is többet fog foglalkozni velünk.
Ami a két új embert illeti, Ernővel van fenn interjú (igaz jó régi) az ftc.hu-n. Ja és tuti, hogy nem játszott még nálunk:-)
Tudja valaki, hogy mikor lesz sorsolás?
Ez a két kérdés foglalkoztat engem is régóta...
A bannereket nem tudom, a lángok vagy mi a franc állítólag azokat a topicokat jelöli, amelyek a legjobban "pörögnek"...
ON :)