Keresés

Részletes keresés

Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.05.19 -2 7 2737

Azért annak örülök, hogy a mi csapatunk kosárlabdázókból és nem harcosokból áll. Reménykedem, hogy Taiwo és harcostársai épségben hagynak minden játékosunkat. 

Real013 Creative Commons License 2021.05.19 -1 8 2736

Remélem Okorn tegnap óta azt szajkózza a srácoknak, hogy csak nyugalom, nincs pofázás, csak a játékra összpontosítsunk. Ha higgadtak maradunk, nyerünk. Mert annyival jobbak vagyunk...

Piszok nehéz lesz, és nagyon figyelni kell, mert a Cakarun eset miatti felháborodásra válaszul biztos vagyok benne, hogy figyelni fognak nagyon arra, hogy rendben legyen a fault arány, és könnyű síppal jöhetnek a technikaik is stb. 

Szóval NYUGALOM, de maximális összpontosítás. Ez lenne a lényeg szerintem.

HAJRÁ FALCO!

falco Man Creative Commons License 2021.05.19 0 9 2735

Hihetetlen ennyit kihozni ebből a Cakarun-Beni jelenetből. Egy szezonban szerintem átlagban 5-8 eset biztosan van, szinte teljesen hasonló is. Elmondom mit kellett volna csinálnia Cakarunnak, ha már ennyire férfiként akar kiállni magáért. Hatat fordít Beninek, felszívja magát, csinál egy 20 pontos 15 lepattanos mérkőzést, megnyeri a csapatának a találkozót és meccs után ünnepel az Olaj szurkolókkal. Így meg elkovette a szezon legnagyobb hülyeségét.

Közben pedig Kapitány és Papp vezet pénteken.  

Kommentszekció Creative Commons License 2021.05.19 -1 3 2734

Mondtam én hogy 3-1 lesz....

Welsi22 Creative Commons License 2021.05.19 -4 0 2733

Azért ne gondoljuk túl a dolgot. 

Nem tudom, hogy mi a pontos szabály (ha az órát nézi, nézhet-e faultot)

Itt pld Okorn kikérhette volna a visszanézést, de lehet, hogy ezekre sor sem kerül, mert előtte a Warner sztorinál Potochnik kikéri.

....

Ha nem jó Badzim tripláka, akkor meg hosszabbítás. Az sem 1:0

Előzmény: splity24 (2726)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.19 -1 10 2732

Mi ez a szánalmas vergődés, és mi nem tudjuk méltósággal viselni 😄😃

Most hol van Pór Petike nyilatkozata, örüljünk a meccsnek?

Másodedző egyből futott hisztizni facebookon egyet 😃 

Bohócok, megérdemli a csapat egymást

indulabusz Creative Commons License 2021.05.19 -1 8 2731

Mindenesetre remélem Okorn felkészíti a csapatot mindenre, szó szerint mindenre, mert azt hiszem olyan nyomás fog ránk nehezedni minden téren, ami nem mostanában volt jellemző. Hideg fejek és egy nagyon jó, gyilkos taktika kell erre az új helyzetre, mert a Szolnok most sebzett vad és úgy is fognak nekünk esni. A pályán is és a lelátón is. És nagy kérdés, ez milyen hatással lesz a játékvezetőkre.

Most nagyon ott kell lennünk főleg fejben, mert nekünk ez így elméletileg egy nagyon kedvező szituáció, de a gyakorlatban borzasztóan rosszul is elsülhet. 

Nagyon kíváncsi leszek, egyáltalán nem lehetetlen a feladat, de tényleg 100% kell mindenkitől. 

_Espada Creative Commons License 2021.05.19 -2 8 2730

Ha szombati meccsünk utáni nyilatkozatok szánalmasnak mínősítették páran, akkor másoknál ez mi?

Lassan úgy jön le az egész, ha megy a trash talk, tök normális a ketrecharc, mert úgy nevelték.

Jézusom..

Előzmény: splity24 (2729)
splity24 Creative Commons License 2021.05.19 -2 5 2729

Valoszinu h mivel beismerte bunet Cakarunk jon a kovetkez duma h egy igazi ferfi Beni meg nem. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.19 -2 5 2728

ezt mondja minden hulyegyerek aki balheba keveredik és lebukik... ezzel csak magát égette le megint, meg persze felspannolt mindenkit ahogy kell... 

Engem meg úgy neveltek ha valaki provokált akkor rohogjem ki mert pont visszafelé sül el a fegyvere

Előzmény: Nane72 (2725)
splity24 Creative Commons License 2021.05.19 -1 6 2727

Nagyon meghato sorok! Es azt is tanitottak hogy egybol fejeld le a masikat? 

Előzmény: Nane72 (2725)
splity24 Creative Commons License 2021.05.19 0 6 2726

Varadi azt kapta amit a szabaly ilyenkor eloir! Kapott egy tekot! Cakarun is meguszta volna annyival ha nincs az a fejelo mozdulat. 

Es ha mar nezed a Bostont akkor ott foleg megy a trash talk sokkal kemenyebben mint szereny kis bajnoksagunkban. 

Egyebkent ha mar nba gondolom szoktad nezni. Ha itt is olyan szabalyok lennenek akkor most elkepzelheto, hogy 2-0 nekunk mert a gyoztes kosaratokat nem adtak volna meg videozas utan es nem a madodpercek miatt. 

Neked is szep napot!

Előzmény: Welsi22 (2724)
Nane72 Creative Commons License 2021.05.19 -8 3 2725

Az incidensről csak annyit, hogy mindannyian emberek vagyunk, hibázunk, ahogy hibáztam én is, de engem úgy neveltek, hogy ha valaki direkt módon hergel, akkor férfiként álljak ki magamért, nézzek szembe a provokátorral, ne pedig dobáljam magam, hiszen az a klub, amelyiknek a mezét viselem, nem ezt érdemli.

Welsi22 Creative Commons License 2021.05.19 -7 0 2724

Látod így terjed a pletyka. Te leírod, hogy biztos megy a lobbi, a másik már tényként le fogja írni. Én példázl nem azt vitatom, hogy Csakit kiállították (a mozdulat, ami nem fejelés nálam) , hanem azt , hogy Váradi ennyivel megúszta. Úgy, hogy ez a folyamatos duma, provokáció szinte mindig megy. Szerintetek ez nem baj, szerintem igen. 

Szép napot splity, nézem a Boston.

Pénteken ne a jobbik nyerjen, hanem az Olaj

Előzmény: splity24 (2722)
splity24 Creative Commons License 2021.05.19 -2 4 2723

es meg annyit, hogy Potocniktol inkabb annyi kellett volna, hogy Cakarun butasagot csinalt nem pedig tovabb hulyiteni benneteket! 

splity24 Creative Commons License 2021.05.19 -1 6 2722

De hogy megnyugodjal, biztos megy mar a lobbi odafent az erdeketekben! Nem lepodnek meg ha valami megmagyarazhatatlan indokkal ott lehetne a palyan Cakarun. 

Es meg annyit... Egyszer probald ki hogyan lehet ugy hatraesni-hogy a labadat a foldon tartod. 

Előzmény: Welsi22 (2719)
PHX Valley Creative Commons License 2021.05.19 0 5 2721

Nem, nem! Valójában Gyuri bácsi fejelt. Én láttam, közel ültem. Nagy kópé ám az öreg!

Előzmény: frankdrebin1 (2720)
frankdrebin1 Creative Commons License 2021.05.19 0 8 2720

Szerintem ez egy fondorlatos összeesküvés lehet az olaj ellen, nem? Gyuri bá valahogy elintézte, hogy példátlan módon kiállítsanak egy játékost, aki lefejelte az ellenfelét (vagyis bocs, nem lefejelte, hanem a homlokát nagyon enyhén összekoccintotta az ellenféllel, mert biztos azt gondolta, hogy ez egyfajta pacsizás). Szerintem még felültettük Uri Gellert is a lelátóra aki telepatikusan mozgatta Cakarun fejét. 

Előzmény: Welsi22 (2716)
Welsi22 Creative Commons License 2021.05.19 -9 0 2719

A rúgásnal is a szándék a l3nyeg. Az egész provokáció ki volt tervelve. Kicsit vicces, hogy a szándékos megmozdulásnak a vége egy véletlen lábemelés.

Előzmény: splity24 (2718)
splity24 Creative Commons License 2021.05.19 -2 8 2718

Hol olvastad h teljes erovel lefejelte? A szandek a lenyeg de ezt ezek szerint nem birod megerteni. 

Senki nem mondta, hogy nem provokalta ki Beni! Ettol lett profi jatekos. Cakarun meg belefutott a kesbe... ennyi. Lapozhatunk?

CrazyBasket Creative Commons License 2021.05.19 0 3 2717

Okés köszi!👌🏽😄

Welsi22 Creative Commons License 2021.05.19 -8 2 2716

Jó, akkor legyen minden úgy ahogy ti akarjátok.

Váradicaprió, nem provokál, nem szinészkedik, a lábát fel sem emeli. Cakarun teljes erőből lefejeli. Amíg nincs síp VáradiCaprió élet- halál között, maj felugrik, meggyógyul. És, hogy sz11-nek is igaza legyen, Szalay elintézte, hogy ne legyen eltiltás, most az Oscaron dolgozik, hogy megkapja VáradiCaprió. Mert mint látjuk Feri miatt idefújnak. 

Előzmény: splity24 (2714)
PHX Valley Creative Commons License 2021.05.19 0 8 2715

Arról nem beszélve, hogy Cakarun végigkönyökölte az alapszakaszt gyakorlatilag büntetlenül. Amikor meg mégis faultot kapott, folyamatosan reklamált. Több tévés meccset is láttam (azaz nem Falco elleni meccseket), ez a két momentum mindig tipikus volt.

Azokat megúszta, ezt most nem, IJB.

splity24 Creative Commons License 2021.05.19 -2 9 2714

sot, Cakur fejtartasa teljesen termeszetes. valoszinu elfekudte a nyakat az ejjel. 

Ennyire  nem lehettek elvakultak.

Egyebkent az alapszakasz elso meccsen Subotic 4 faultal letaglozta Benket. 5 pont volt akkor a kulonbseg. Benke sportszerutlen fault a kispadunk technikai. 5 pontot dobtatok abbol az akciobol igy lett kozte 10. eldolt a meccs. 

Rajatszas elso meccs Szolnokon. Warner letaglozza Benket. Badzim ellepi majd dob egy gyoztes kosarat. 

Tegnap Cakarun fejelo mozdulatot tesz Beni fele. Hozza is er a fejehez de mar csak a szandek is kiallitast er! 

Es akkor telesirjatok az orszagos sajtot... 

Korrekt! 

Előzmény: Welsi22 (2712)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.19 -1 4 2713

Figyelj egetted itt magad eleget már ne folytasd, mert kinos

elhiszem hogy el kellett volna hajolni Cakarun mozdulata elol meg odébb kellett volna állni, tudjuk

tegnap azt hajtottatok mindenhol (bohoc masodedzotok telesirta a facebookot is allitolag), hogy össze se ertek, ma már azt beszelitek hogy osszeertek de nem volt akkora fejes amekkorat Varadi esett, az előbb tokon rúgta most már lehet combon aztán rájössz hogy nem rúgta sehol, amikor feldobja magát akkor sem rúg fele semmit...

hivogassatok inkabb az elnök urat hátha eltörli az eltiltást... A kosarlabda esz játék is amiben csúnyán leszerepelt a csapatod Warnert és Badzimot kivéve...

Előzmény: Welsi22 (2712)
Welsi22 Creative Commons License 2021.05.19 -3 1 2712

Linkeljem be?

Nem láttad? Mi vagyok én informatikus? Többször láttam, megrúgja vagy mondhatjuk úgy, hogy alárúg. Lehet, hogy nem zacsin, lehet, hogy combon, de rúg. Szándékosan. Te most belinkelted. Ez nem azt mutatja, hogy lefejelte, hanem azt, hogy összeér a homlokuk. Igen Cakarun volt, aki hozzányomta és igen VáradiCaprió volt aki Kálmánt megszégyenítve jatsza el a sztorit.

Előzmény: splity24 (2711)
splity24 Creative Commons License 2021.05.19 -1 4 2711

OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.05.19 0 7 2710

Még szerencse, hogy nem egy kővel dobták tökön...  

Előzmény: Welsi22 (2707)
splity24 Creative Commons License 2021.05.19 -1 5 2709

linkeld be hol rugta zacsin... 

remelem ezt te sem gondolod komolyan. 

a kepen pedig ott az igazsag

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.19 -1 5 2708

Zacskon rúgja ja. Meg pár óra és eljutsz a lefejezesig is így tovább. tudom én hogy faj hogy be lett ültetve a hintaba Cakarun és nem fizikálisan lett leepitve a csapatod vezető és masodedzovel kezdve hanem fejben. 

Potocnik valahogy mindig elveszti Az eszet az Arenaban. Pár éve a Körmend elleni elodontoben akadt ki és csinalta a hisztit...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!