Keresés

Részletes keresés

mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2580

v a fene tudja hogy írják azt hogy törő

lassan teknősbéka állapotba vagyok

holnap meg megyek követ lapátozni

Előzmény: gb. (2576)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2579
na meg az hogy: holmi?
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2578

roadbreacker raillway 

:-)

nem saját találmány

na és a műhely és műtő? 

gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2577
Egy kis boric accid elaltatta oket,aztan betomtem a lyukat.
Előzmény: alomhajos (2573)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2576
Pioneertrain,vagy boy/girlscout train,most jol feladtad,vagy comunist youth train.haha
Előzmény: mindenszentek (2574)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2575

bocs nem értem

előbb kiengedte az összes hangyát osztán betömte, az nem lehet?

Előzmény: alomhajos (2573)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2574

mármint magyarul misztériummal:-) kérem

a misztériát is értem, főleg hogy az már majdnem olyan mint a hisztéria:-)

egyébként meg nem hívjuk annak!:-) maximum megérzésnek konkrétan

na az hogy van angolul hogy úttörővasút?

Előzmény: gb. (2571)
alomhajos Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2573

Szegény hangyák. Így kicseszni velük. :o)

áh.

Előzmény: gb. (2570)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2572

hm az én házam kőből van véletlenül sziklára épült és a ház urát péternek hívják:-)

na a hangyák maguktól ki be járnak

fúrtunk lyukat ide oda,,....de ez a hangyákat nem zavarta

van egy építőmérnök barátom aszongya lehet csinálni süket szobát....belegondolva....köszönöm nem óhajtok megőrülni...úgy hogy még fizessek is érte főleg nem

Előzmény: alomhajos (2569)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2571
Az elet tele van miszteriaval ,ha annak hivjuk.hahaha
Előzmény: mindenszentek (2568)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2570
kettos csoda tortent ,mert mar nincs lyuk.
Előzmény: alomhajos (2569)
alomhajos Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2569

"Tegnapelott este leultem meditalni a szobaba.Egyszercsak kezdtem hallani valami maszkalo hangokat a falba(itt nallunk fabol vannak a hazak).

Masnap furtam egy lukat a falba ,es jol hallottam mert egy csomo hangya kezdett kimaszni a lukbol."

Szerencsétlen hangyák előtte mit meditálhattak, hogy végre csoda történjen és lyuk szülessen a falba. :o)

áh.

Előzmény: gb. (2565)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2568

:-)

az hagyján de mit kaptam én közben a rák asc-mtől

annak köszönhetjük pl ezt a sort: nem kell kinevetni:-)

.-)

ha még emlékszel

szóval nem is értem, hogy hogy tudtam ilyen őszinte lenni, tekintettel arra, hogy egyáltalán nem szokásom

az ún nagy nyilvánosság előtt meg csak arról szeretek beszélni amihez biztosan értek...az meg nem sok

Előzmény: gb. (2567)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2567
>, ezt inkább nem veszem magamra

>egyebekben őszintén hálás vagyok hogy ennyit bíbelődsz velem

Csak azzal bibelodok aki megbecsuli.hahaha

Előzmény: mindenszentek (2566)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2566

hm

hát eddig arra gyúrtam, hogy kivonuljak a városból, hogy ki is "vonultam", igaz hogy anyagice jó kis kaland volt.-))

nem bántam meg

volt már itt akkora csend a konyhába, hogy "még" a lányom is "meghallotta", hogy szeretnék puszit, kaptam is

ugyanezt a macskámmal is eljátszottam:-))))))))) - mindkét esetben ön-tudatlanul -bár közben utóbbihoz beszéltem is:-)))))))))

most, hogy mondod volt már erre példa kb 20 éve is:-) bár homloklebenyre nem emlékszem

szerintem kicsit misztifikáltam ezt a meditáció dolgot

egyébként nagyon sokszor estem/esek abba a hibába hogy felülértékelem a dolgokat...mikor pl a matekot felülértékeltem magamhoz képest megszemüvegesedtem....aztán azóta is úgy maradtam:-) mondtam is orvosomnak és gyógyszerészemnek:-))) erősebbről szó sem lehet, mert pcihoszomatikusan vagyok szemüveges kérem,

aztán addig nyomtam magam még kaptam diplomát arról (is), hogy értem....szóval ez a tudás dolog az életem, sose értettem hogy másoknál ez esetleg! miért nincs így, bimbódzó toleranciámon.-)))) az asztrológia sokat segített, végre nem csak! tapasztalom, hogy nem  vagyunk egyformák, hanem meg is értettem

embereket is előszerettel felülértékelek...szokott is sértődés lenni belőle...:-)

bár mások téves értékelése szinte mindekinek jól megy, ezt inkább nem veszem magamra

egyebekben őszintén hálás vagyok hogy ennyit bíbelődsz velem

Előzmény: gb. (2564)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2565

Tegnapelott este leultem meditalni a szobaba.Egyszercsak kezdtem hallani valami maszkalo hangokat a falba(itt nallunk fabol vannak a hazak).

Masnap furtam egy lukat a falba ,es jol hallottam mert egy csomo hangya kezdett kimaszni a lukbol.

Szoval mindegy milyen nyugodt csendes helyen vagy;mindig valami zaj lesz korulotted,olyan hely nincs a foldon ,hogy ne legyen.

Előzmény: gb. (2564)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2564

Csend meditacio;

Keress egy nagyon forgalmas belvarosi utcat/teret.

Ulj le egy padra/vagy akar hova.

Kezd eszrevenni mi okozza a hangokat;autok,dudai,villamos,busz ,sikito gyerekek,stb.

Namost csukd be a szemed es probalj a homloklebenyre nezni(mentaly)es ugyanabban az idoben halgasd megint a zajokat/ameddig idod engedi5-15-30-60 percig.

Probald minden nap "halgatozni"ha lehet.

Egy ido utan ra fogsz jonni,hogy csend magaba nemletezik(csak a csendbeli megfigyelesed a zajoknak ,csak az letezik.

Előzmény: mindenszentek (2563)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2563

:-) tudom

summa summa amilyen hülye vagyok asszem frusztrál(t) hogy én hivatalosan nem meditálok mert azt hittem van vmi amit tudnak én pedig nem tudok

na ennyit arról milyen kis keresztet jelent ha vki agusztus közepétől szeptember nem tom meddig születik.-)))))))) bár az egyébként általában lenézett asztrológiával kb 3-4 hónapja foglalkozok amióta "véletlen" kezembe került 1 könyv amit előbb a rációm leszólt...majd miután elolvastam az éngem illető részt a szám tátva maradt

hát ööö jönni jön de a csendet szerintem nem TUDATOSAN teremtem előtte v mellette, hanem nem tom hogyan

na itt lehetne szerintem fejlődni

csendet teremtek tudatosan...az abban segít hogy ne szenvedjek  

Előzmény: gb. (2562)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2562

Intuicio es telepatia a csendbol fog jonni ,es nem forditva!!!

szoval ha a csend fog teged nyugodta tenni ,akkor 100%-os energiaval probald korulmenyeidet leegyszerusiteni annak eleresehez,mert ha nem;akkor mindig az a nyugtalan erzes fog vadaszni benned .

Előzmény: mindenszentek (2561)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2561

ja hát tudtam én hogy nem vagyok egy divatoló....-)

ami nyugodtá tesz az a csend,

aminek örülök..... az az intuíció és a telepátia bár utóbbit csak utólag ismerem fel

az viszont vmi miatt meggyőződésem hogy tudatosan is kezelhetném utóbbit legalább, de egyelőre fogalmam nincs hogyan 

hogy mindezt hogy csinálom azt meg nem tom

márpedig szeretek tudni, na:-)

Előzmény: gb. (2560)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2560

gondolom rengeteg ember van aki csak azert kezd el meditalni ,mert divat,vagy valami ilyesmi,es nem azert mert tisztaban van azzal,hogy csak meditalas fog bennunket kielegiteni "kutatasunkba".Ameddig ezt oszinten nem ismerjuk fel ,addig semmi sem fog tortenni velunk.Szoval mindig csak kutatni fogunk ameddig ezt meg nem ertjuk a teljes ertelmeben.

kerdezd onmagadtol allandoan;Mi az ami nyugodta tesz engem?

Majd latni fogod a valtozast mindjart,azonnal.(mert ez is meditalas ,es nagyon eros,potent formaban).

Előzmény: mindenszentek (2558)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2559

ráadásul az a tovább előre mánia annyira europeer

hogy az már jobban nem is lehetne

jól szocializált gyereke vagyok a kultórkörnek kérem

Előzmény: gb. (2557)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2558

ja ja most lebuktam:-)

szóval nem tom micsináljak:-), hogyan tovább előre, (a végtelenbe és tovább:-))))))))))))

asszem ezért beszélek össze vissza

vagy hülye vagyok:-) nem baj, akkor tuti hogy nem vagyok egyedül,.-))))))))))))))))))

szóval amiből többet szeretnék, tehát nem vagyok elégedett az a tudás és az ön-uralom, v ön-ismeret v ahogy tetszik

amivel elégedett vagyok azt arra értettem, amivel egyebekben... elégedtelen lehetnék:-)  pl ún hétköznapi értelemben

ez milyen ostoba kifejezés egyébként.-)

Előzmény: gb. (2557)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2557

>szóval úgy érzem mester nélkül eddig és ne tovább

>ja elégedetlen asszem.-))) nem vagyok

ez a ketto ,ez contradictoralis egy kicsit.

Előzmény: mindenszentek (2556)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2556

ja hát amíg azt csináltam, amit gyerekkoromban ill inkább kb 17 éves koromig kigondoltam.-) addig minden simán ment, huszon valameddig

osztán újra kellett tanulnom - néhány felnött döntés után.-) -  hogy jobb ha magamra! hallgatok

amikor azonban vki vmilyen módszerre - is - hivatkozik, oda vagyok, hogy nem tok vmit

mert mint a szűz csillagjegy példás szülöttje 1xűen nem bírom ha nem tudok vmit

.-))))))))))) na és ezt a tudásvágyat nem akarom és nem tudom kiiktatni

szóval úgy érzem mester nélkül eddig és ne tovább

nálam, miután egyébként: lesz ami lesz csak magamra.... hallgatok ez már kérem fejlődés.-)

ja elégedetlen asszem.-))) nem vagyok

Előzmény: gb. (2555)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2555

Majomkodas vagy nem,sokat ne torodjunk vele .

Az en tapasztalatom az ,az hogyha en nem kezdtem volna csinalni (amit gyerek korom ota szerettem volna)mint pl.nallam a tajcsi-t,akkor nem volnek olyan megelegedett mint most vagyok.Szoval mindenkinek azt ajanlom,hogy figyeljen olyan dolgokat amit kis gyerekkortol vagyott csinalni,es ha azt koveted ,akkor biztos lehetsz abban ,hogy jo uton jarsz .Es persze akkor minden siman fog menni,es mester ide,vagy oda;az segiteni fog.

Előzmény: mindenszentek (2554)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2554

már igen, de ezzel azért eljátszadoztam néhány évet...de nem baj ráérek.-)

szóval hogy ömlengjek, vmi 30 évet eltöltöttem a ráció bűvöletében, két három diploma...mindegy

volt egy szituáció, amit kapásból racionálisan bekalibráltam...

felmerült egy eldöntendő kérdés, amire az, aki feltette kapásból várt választ, és 7 éve ismertem az illetőt

világosan láttam ill. inkább hallottam hogy a helyes válasz: nem

ez azonban minden racionális szempontnak, továbbá régebbi vágyaknak ellentmondott

ezért mint nem betoji racionalitsa aszontam: igen

fél év múlva romokban hevert az életem

ezt a romhalmazt még  2x összehoztam, meg még történt ez az

szóval a meditáció érdekel egy ideje...sőt intellektuálisan!!! mindig is érdekelt ha,ha

csak hát a más emberekben való bizalom - mester - nem a fő erősségem, főleg miután kénytelen voltam megtanulni "magamban" mennyire bízhatok.-)

szóval ez a bizalom ahogy teknősbéka ügyben beszéltük nálam alulfejlett.-)  

mesternél nélkül viszont azt gondolom majomkodás, hogy miért gondolom ezt azt viszont nem tudom 

Előzmény: gb. (2553)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2553
Ertem ,ertem;es akkor csend van?
Előzmény: mindenszentek (2552)
mindenszentek Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2552

kell a francnak:-)

mivel azonban nem meditálok v esetleg nem tudok róla, ha az nem lehetetlen...

sokáig bizonytalankodtam, hogy adott pillanatban kin van a nadrág

ez most már mintha világosodna

de ez ego -m még mindig bőven szóhoz jut...szorongatás az ő passziója...ráadásul lévén virgo...."könnyebb" dolga van (mert az gyárilag a szorongás kandidátusa)

nem kell kinevetni.-) ilyenkor aszondom: ég madarai, mezők liliomai...csend legyen

Előzmény: gb. (2551)
gb. Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2551

Az ertelmet ugy kepzeld el mint pl;kinezel az ablakon ,es latod a gyonyoru kertet.(mikor az ego -ontudat megszunt)

Most ellentetben nezel ugyan azt a gyonyoru kertet ugyanazon az ablakon keresztul,de az ablak nagyon piszkos(mikor az ego -ontudat jelen van)

Hat valahogy igy lehet jobban elkepzelni az ugy nevezett "super-ontudatot"

Na most valaszd az ertelmet!haha

Előzmény: mindenszentek (2549)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!