hm az én házam kőből van véletlenül sziklára épült és a ház urát péternek hívják:-)
na a hangyák maguktól ki be járnak
fúrtunk lyukat ide oda,,....de ez a hangyákat nem zavarta
van egy építőmérnök barátom aszongya lehet csinálni süket szobát....belegondolva....köszönöm nem óhajtok megőrülni...úgy hogy még fizessek is érte főleg nem
hát eddig arra gyúrtam, hogy kivonuljak a városból, hogy ki is "vonultam", igaz hogy anyagice jó kis kaland volt.-))
nem bántam meg
volt már itt akkora csend a konyhába, hogy "még" a lányom is "meghallotta", hogy szeretnék puszit, kaptam is
ugyanezt a macskámmal is eljátszottam:-))))))))) - mindkét esetben ön-tudatlanul -bár közben utóbbihoz beszéltem is:-)))))))))
most, hogy mondod volt már erre példa kb 20 éve is:-) bár homloklebenyre nem emlékszem
szerintem kicsit misztifikáltam ezt a meditáció dolgot
egyébként nagyon sokszor estem/esek abba a hibába hogy felülértékelem a dolgokat...mikor pl a matekot felülértékeltem magamhoz képest megszemüvegesedtem....aztán azóta is úgy maradtam:-) mondtam is orvosomnak és gyógyszerészemnek:-))) erősebbről szó sem lehet, mert pcihoszomatikusan vagyok szemüveges kérem,
aztán addig nyomtam magam még kaptam diplomát arról (is), hogy értem....szóval ez a tudás dolog az életem, sose értettem hogy másoknál ez esetleg! miért nincs így, bimbódzó toleranciámon.-)))) az asztrológia sokat segített, végre nem csak! tapasztalom, hogy nem vagyunk egyformák, hanem meg is értettem
embereket is előszerettel felülértékelek...szokott is sértődés lenni belőle...:-)
bár mások téves értékelése szinte mindekinek jól megy, ezt inkább nem veszem magamra
egyebekben őszintén hálás vagyok hogy ennyit bíbelődsz velem
Keress egy nagyon forgalmas belvarosi utcat/teret.
Ulj le egy padra/vagy akar hova.
Kezd eszrevenni mi okozza a hangokat;autok,dudai,villamos,busz ,sikito gyerekek,stb.
Namost csukd be a szemed es probalj a homloklebenyre nezni(mentaly)es ugyanabban az idoben halgasd megint a zajokat/ameddig idod engedi5-15-30-60 percig.
Probald minden nap "halgatozni"ha lehet.
Egy ido utan ra fogsz jonni,hogy csend magaba nemletezik(csak a csendbeli megfigyelesed a zajoknak ,csak az letezik.
summa summa amilyen hülye vagyok asszem frusztrál(t) hogy én hivatalosan nem meditálok mert azt hittem van vmi amit tudnak én pedig nem tudok
na ennyit arról milyen kis keresztet jelent ha vki agusztus közepétől szeptember nem tom meddig születik.-)))))))) bár az egyébként általában lenézett asztrológiával kb 3-4 hónapja foglalkozok amióta "véletlen" kezembe került 1 könyv amit előbb a rációm leszólt...majd miután elolvastam az éngem illető részt a szám tátva maradt
hát ööö jönni jön de a csendet szerintem nem TUDATOSAN teremtem előtte v mellette, hanem nem tom hogyan
na itt lehetne szerintem fejlődni
csendet teremtek tudatosan...az abban segít hogy ne szenvedjek
Intuicio es telepatia a csendbol fog jonni ,es nem forditva!!!
szoval ha a csend fog teged nyugodta tenni ,akkor 100%-os energiaval probald korulmenyeidet leegyszerusiteni annak eleresehez,mert ha nem;akkor mindig az a nyugtalan erzes fog vadaszni benned .
gondolom rengeteg ember van aki csak azert kezd el meditalni ,mert divat,vagy valami ilyesmi,es nem azert mert tisztaban van azzal,hogy csak meditalas fog bennunket kielegiteni "kutatasunkba".Ameddig ezt oszinten nem ismerjuk fel ,addig semmi sem fog tortenni velunk.Szoval mindig csak kutatni fogunk ameddig ezt meg nem ertjuk a teljes ertelmeben.
kerdezd onmagadtol allandoan;Mi az ami nyugodta tesz engem?
Majd latni fogod a valtozast mindjart,azonnal.(mert ez is meditalas ,es nagyon eros,potent formaban).
Az en tapasztalatom az ,az hogyha en nem kezdtem volna csinalni (amit gyerek korom ota szerettem volna)mint pl.nallam a tajcsi-t,akkor nem volnek olyan megelegedett mint most vagyok.Szoval mindenkinek azt ajanlom,hogy figyeljen olyan dolgokat amit kis gyerekkortol vagyott csinalni,es ha azt koveted ,akkor biztos lehetsz abban ,hogy jo uton jarsz .Es persze akkor minden siman fog menni,es mester ide,vagy oda;az segiteni fog.
mivel azonban nem meditálok v esetleg nem tudok róla, ha az nem lehetetlen...
sokáig bizonytalankodtam, hogy adott pillanatban kin van a nadrág
ez most már mintha világosodna
de ez ego -m még mindig bőven szóhoz jut...szorongatás az ő passziója...ráadásul lévén virgo...."könnyebb" dolga van (mert az gyárilag a szorongás kandidátusa)
nem kell kinevetni.-) ilyenkor aszondom: ég madarai, mezők liliomai...csend legyen