Keresés

Részletes keresés

vega Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4053
topicban mármint...
nem tudok ma irni. :(
Előzmény: vega (4052)
vega Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4052
BeePee_3, neked ez a "folytonossági hiba" a mániád. ;) Érdemes lenne összeszámolni, hogy hányszor irtad már ezt le, a topicban, szerintem több mint 20x. ;))

Olyan dolgok miatt h?börögsz az Enterpriseval kapcsolatban, amik nyilvanvalóak voltak a kezdetekt?l, hogy lesznek. Te továbbra is maga az alapötlet ellen lázadsz, nem a sorozatot magát nézed...mármint az els? három részt.

Hülyeség lett volna a klingonokat úgy ábrázolni ahogy pénzhiány miatt tették 40 éve. Az új fajra illetve annak eltünésére jó magyarázat lesz, spolier nélkül nem akarom kifejteni.

Enterprise név: ez van... Nem olyan hatalmas dolog ez, ma mai napig rengeteg hajó viselte az Enterprise nevet, mégsem említik azokat sem egyik sorozatban sem. :)

Imho az Enterprise sorozatban folytassuk...

Előzmény: BeePee_3 (4049)
Chtka Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4051
Gyertek át az Enterprise fórumra, mert kikapunk! (Itt állandóan spoiler-hegyek mennek Ent témában, és nem biztos, hogy mindenki akarja hallani.)
lacix Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4050
Ehhez képest ebben a borzalomban, 150 évvel az említett rész előtt, már ragyás fejűek a Klingonok. Hmmm...

Szerintem amiket folytonossági hibának írtál azok könnyen megmagyarázhatóak.

pl/
Suliban faj - Ez egy vándorló faj, tehát ezért tünhettek el az idő folyamán, vagy csak jelentőségüket veszítették el. Pl/ Ma nem nagyon játszik szerepet a világban a mongol "birodalom", pedig régen mindenki retteget tőlük.

Klingon rücskös fej - Ha jól emlékszem már Roddenberry is "idegenebb"-nek képzelte el őket, csak az anyagi források akkoriban nem tették lehetővé a drágább maszkok használatát.

Amiket felsoroltál szerintem senkit se tántorítson el a sorozat nézésétől. Én még nem tudom megítélni mert nem láttam egy részt sem belőle, de azt hiszem több évad után lehet csak objektív véleményt alkotni.

Előzmény: BeePee_3 (4049)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4049
>Sorolja már fel valaki a folytonossági hibákat plz. (de mindet ám)

Nem tudom ismersz-e ilyen sorozatot, hogy Star Trek - The original series. Ott ugyanis volt egy űrhajó, amit Enterprise-nak hívtak, az volt az ELSŐ ilyen nevű hajó. Ez a mostani történelemhamisítás. Utána, nem tudom láttál-e olyan részt a DS9-ban, hogy Trials and tribble-ations ?
Az ugyanis a Kirkék idejében játszódott, tehát kb 150 évvel az Interspájz után. Ott érdekes módon a Klingonok még síma fejűek voltak, később jöttek csak a ragyás fejűek. Ehhez képest ebben a borzalomban, 150 évvel az említett rész előtt, már ragyás fejűek a Klingonok. Hmmm...
A Suliban nevű faj soha, sehol nem lett említve (legalábbis a TNG, a DS9 és a VOY) alatt. Ha ezek olyan nagy ellenfelek, mint amilyennek mondják, meg hogy a jövőből segítik őket, akkor kissé érdekes, hogy most hallunk felőlük először. No lényeg a lényeg, ez egy nagyon szar soroazt, de igazából nem kell itt egymást győzködni, mindenki azt néz amit akar. Én ezt nem fogom, mert a poros nyomába sem ér egyik korábbi Treknek sem. És nem tudom honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy kiírják az elején, hogy 'Based upon Star Trek, created by Gene Roddenberry'. Ez ugyanis hazugság. Ez a sorozat az eddigi Trek történelem lábbal tiprása és erre nem vagyok kíváncsi...

pepe_l Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4048
Először is a zene tényleg elég ocsmány,viszont nekem sem tünt fel az a bizonyos folytonossági hiba.
A fertőtlenítő szobás jelenet nekem tetszett, de egy kicsit több sexuális feszültséget tehettek volna a jelenetbe. Tudom ezt egy vulkánitól nem várhatjuk el.
Vóbert Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4047
Na a tegnapi részben először említették a Dominiont, amikor ezelőtt láttam a részt, nem is vettem fel, hogy a Dominion név hallatára hogy megváltozik a zene. Tisztára ha valaki odafigyel rájöhet, hogy ez még valamit fog jelenteni.

Tegnap visszanéztem a Melora részt is, és feltűnt, hogy valahonnan ismerős a klingon, aki szakácskodik, csak mostanáig sem tudok rájönni, hogy honnan. Minden esetre haláli a fazon, főleg ahogy fogta a tányérat és hátravágta, meg a kézzel való kiszolgálás, az valami durva jó volt. Nem minden klingon harcos elsősorban? Mert ez aklingon nagyon úgy tűnt, mintha Garak klingon megfelelője lenne.

Mike73 Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4046
Mi a bajod a fertőtlenítő szobával?
A zene olyan mint bármely más filmben. Nem csak az zavar, hogy ez rock és nem filharmónikus?
Sorolja már fel valaki a folytonossági hibákat plz. (de mindet ám)
Kit érdekel a betükészlet?? Az Andromédát ugye itt még nem mutatták be, de nekem meg Sorbo a tök gáz...
Előzmény: BeePee_3 (4043)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4045
ruhájú...
Mike73 Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4044
Tudtommal ő a sorozat producere mellesleg...
Előzmény: pg_breki (4040)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4043
No belenéztem ebbe az új "Interspájz" sorozatba. JAJ ! Gene Roddenberry forog a sírjában ! Főleg ha nem a világűrbe temették volna...
Hát valami borzalom ez a sorozat. A főcímzenét biztos valami láma rockegyüttes csinálta, énekelnek benne meg gitár meg minden. A betűkészlet tiszta Andromeda. A vulkáni elsőtiszt testhezálló tuhájú, nagymellű, Seven of Nine második kiadás. Node amikor nekikezdtek vetkőzni a fertőtlenítő szobában ! Na neee.
Az meg azért nagy teljesítmény, hogy már az első részben képesek akkora folytonossági hibát véteni, hogy majd leestem a székről. Szóval nagyon gáz ez a sorozat. A jsr.com-on van 70 megás verzió, fölösleges 4-500 (920) megákat pazarolni erre a szutyokra.
Chtka Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4042
Melora elment, hogy új küldetéseket teljesítsen és ezt mondta is. Bashir és Melora is nagyon sajnálták az esetet, de "ennek így kell lennie".
Előzmény: pg_breki (4040)
pg_breki Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4041
na, csak elírtam.
Tehát helyesen: ...nagyon nem bírom ezeket az egy éjszakás epizódos szerelmeket.

bocs,

pg_breki Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4040
Hát a Star Trek univerzum egyik legjobbjai a ferrengik ez kétshaketelen. :) A tegnapi nagyon jó kis rész volt, bár nagyon nem bírom ezeket az egy éjszakás epizódokat. Most akkor mi van pl a Besír hableány csajával?? Maradt, vagy az is eltűnt, mint a sorozatokból szokás az epizódszereplőknek?
Amúgy szombaton Rájker (TNG) volt a Rooswell című sorozatban, mint az UFO kiállítás műsorvezetője. Saját magát, mint Star Trek színészt játszotta, de ritka unszimpatikus volt. :)
anarchoid Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4039
megneztem ezt 3 (2) epizodot.. nagyon bejon ez az enterpisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Captain Proton Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4038
Akkor jol van, az jo az. :)
Előzmény: Chtka (4037)
Chtka Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4037
A Duet az pont a Marritzás epizód.
Előzmény: Toth Andras (4035)
Captain Proton Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4036
Eheh. Mondom Captain Proton! :) Amit holmi "Toth Andras"-nak lattok, az csak egy optikai csalodas volt :)
Előzmény: Toth Andras (4035)
Toth Andras Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4035
"Igyjartal.exe: mar vetitettek."
Huhh, melyik volt az? Mert eddig az osszeset lattam. Ha minden igaz.

"de ez meg semmi.:)"
Peldaul arrol a remek kardis epizodrol nem tudtam, amelyikben Marica volt :) Raadasul pont a resz utan figyeltem fel a Marica grofno plakatokra :))

"Megis mekkora meretu?"
300-400 mega. Jo minosegu avi vagy mpg. De lehet, hogy meg betomoritjuk.

Előzmény: mrzool (4032)
Captain Proton Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4034
"Nőügyek. Nem toom, lehet hogy Jeri Ryan melle nagyobb, de osszességében Terry Farrell sokkal szebb."
Vigyazz, azert vannak itt Seven of Nine fanclub alapitotagok :), including me :) Mondjuk en Jeri Lynn Ryan altal eljatszott 7/9-be vagyok "szerelmes" (ti. a racionalis-funkcionalista, de emberi es gyonyoru no), Terry Farrell is szep (foleg, hogy fekete a haja, nyamm! :)).

Egyebkent meg uj kedvenc fajom van: a Kardassziaiak - remek karakterek vannak toluk: Elim Garaktol Gul Dukatig. "A reszletek, doktor, minden a reszletekben van."

Előzmény: Meglivorn (3970)
Meglivorn Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4033
Duet már volt, spoiler még szinte semmi.

Kira-epizódként most már a Second Skin-t várom :)

mrzool Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4032
ami eleg nagy tarhely es gyors

Hat sajna a tarhely az problema... Megis mekkora meretu?

A hires Duet c. resz mikor lesz?

Igyjartal.exe: mar vetitettek.

A fel-DS9-t kivulrol tudom mar

Azt te csak hiszed.:)) Valoban elhangzott nehany nem idevalo dolog, de ez meg semmi.:)

Előzmény: Captain Proton (4031)
Captain Proton Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4031
OFF
jellegu keres: ki tud mondani egy olyan ftp cimet, ami eleg nagy tarhely es gyors, ti. a tavaly oktoberben keszult filmunket akarjuk felrakni. ON

A hires Duet c. resz mikor lesz? Valaki itt mondta, hogy az Kirarol szol es a legjobb ST reszek egyike. Csak ne irjatok meg mirol szol!

Nyissunk egy Spoiler topikot? Endgameseknek, DS9-osoknak. A fel-DS9-t kivulrol tudom mar, pedig meg csak most kezdodott a sok Spoilertol. :(

Előzmény: pepe_l (3952)
lacix Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4030
Remélem a Jem'Hadar-t (etsd: dzsem'hadar)
nem fogják "lefordítani", mint Gul-t Gól-ra.

Grrrrrrrr..........

Előzmény: BeePee_3 (4027)
mrzool Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4029
Ha mar mindenki errol a jsr-rol beszel, hat en is csekkoltam.:)) Sajna foleg wmv-k vannak fent, ami suxx. Mindenesetre elinditottam egy letoltest, es stabilan 18-20 k/seccel jon, szoval annyira nem gaz a sebesseg.
Előzmény: morgan (4026)
Meglivorn Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4028
Én jobban várom a Playing God és főleg a Blood Oath c. részeket.
BeePee_3 Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4027
Még egy hónap és jön a Dominion a DS9-ban...
morgan Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4026
> Humoros gyerek vagy, nekem ISDN-em vagy, jó ha 2K/sec... Hátt... Ismét egy nagyszerű epizódletöltőhely, ahonnan az életbe nem lehet leszedni semmit, brühühühü :((((
az en eletemben lehetett, de sajna kb egy honappal ezelott megvaltoztatta az oldalt es azota nem lehet download managert hasznalni (legalabbis nekem nem sikerult, pedig mindent kiprobaltam amit tudtam)
Előzmény: Cifu (4016)
Vóbert Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4025
Odo és Quark újabban egyre jobbakat alakít :)))
Előzmény: Leki (4022)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.10.09 0 0 4024
jsr.com nekem bejött, igaz csak DS9 részeket töltöttem. Download Accelerator egész tisztességes eredményeket produkált.
Előzmény: pepe_l (4012)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!