BeePee_3, neked ez a "folytonossági hiba" a mániád. ;) Érdemes lenne összeszámolni, hogy hányszor irtad már ezt le, a topicban, szerintem több mint 20x. ;))
Olyan dolgok miatt h?börögsz az Enterpriseval kapcsolatban, amik nyilvanvalóak voltak a kezdetekt?l, hogy lesznek. Te továbbra is maga az alapötlet ellen lázadsz, nem a sorozatot magát nézed...mármint az els? három részt.
Hülyeség lett volna a klingonokat úgy ábrázolni ahogy pénzhiány miatt tették 40 éve. Az új fajra illetve annak eltünésére jó magyarázat lesz, spolier nélkül nem akarom kifejteni.
Enterprise név: ez van... Nem olyan hatalmas dolog ez, ma mai napig rengeteg hajó viselte az Enterprise nevet, mégsem említik azokat sem egyik sorozatban sem. :)
Ehhez képest ebben a borzalomban, 150 évvel az említett rész előtt, már ragyás fejűek a Klingonok. Hmmm...
Szerintem amiket folytonossági hibának írtál azok könnyen megmagyarázhatóak.
pl/
Suliban faj - Ez egy vándorló faj, tehát ezért tünhettek el az idő folyamán, vagy csak jelentőségüket veszítették el. Pl/ Ma nem nagyon játszik szerepet a világban a mongol "birodalom", pedig régen mindenki retteget tőlük.
Klingon rücskös fej - Ha jól emlékszem már Roddenberry is "idegenebb"-nek képzelte el őket, csak az anyagi források akkoriban nem tették lehetővé a drágább maszkok használatát.
Amiket felsoroltál szerintem senkit se tántorítson el a sorozat nézésétől. Én még nem tudom megítélni mert nem láttam egy részt sem belőle, de azt hiszem több évad után lehet csak objektív véleményt alkotni.
>Sorolja már fel valaki a folytonossági hibákat plz. (de mindet ám)
Nem tudom ismersz-e ilyen sorozatot, hogy Star Trek - The original series. Ott ugyanis volt egy űrhajó, amit Enterprise-nak hívtak, az volt az ELSŐ ilyen nevű hajó. Ez a mostani történelemhamisítás. Utána, nem tudom láttál-e olyan részt a DS9-ban, hogy Trials and tribble-ations ?
Az ugyanis a Kirkék idejében játszódott, tehát kb 150 évvel az Interspájz után. Ott érdekes módon a Klingonok még síma fejűek voltak, később jöttek csak a ragyás fejűek. Ehhez képest ebben a borzalomban, 150 évvel az említett rész előtt, már ragyás fejűek a Klingonok. Hmmm...
A Suliban nevű faj soha, sehol nem lett említve (legalábbis a TNG, a DS9 és a VOY) alatt. Ha ezek olyan nagy ellenfelek, mint amilyennek mondják, meg hogy a jövőből segítik őket, akkor kissé érdekes, hogy most hallunk felőlük először. No lényeg a lényeg, ez egy nagyon szar soroazt, de igazából nem kell itt egymást győzködni, mindenki azt néz amit akar. Én ezt nem fogom, mert a poros nyomába sem ér egyik korábbi Treknek sem. És nem tudom honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy kiírják az elején, hogy 'Based upon Star Trek, created by Gene Roddenberry'. Ez ugyanis hazugság. Ez a sorozat az eddigi Trek történelem lábbal tiprása és erre nem vagyok kíváncsi...
Először is a zene tényleg elég ocsmány,viszont nekem sem tünt fel az a bizonyos folytonossági hiba.
A fertőtlenítő szobás jelenet nekem tetszett, de egy kicsit több sexuális feszültséget tehettek volna a jelenetbe. Tudom ezt egy vulkánitól nem várhatjuk el.
Na a tegnapi részben először említették a Dominiont, amikor ezelőtt láttam a részt, nem is vettem fel, hogy a Dominion név hallatára hogy megváltozik a zene. Tisztára ha valaki odafigyel rájöhet, hogy ez még valamit fog jelenteni.
Tegnap visszanéztem a Melora részt is, és feltűnt, hogy valahonnan ismerős a klingon, aki szakácskodik, csak mostanáig sem tudok rájönni, hogy honnan. Minden esetre haláli a fazon, főleg ahogy fogta a tányérat és hátravágta, meg a kézzel való kiszolgálás, az valami durva jó volt. Nem minden klingon harcos elsősorban? Mert ez aklingon nagyon úgy tűnt, mintha Garak klingon megfelelője lenne.
Mi a bajod a fertőtlenítő szobával?
A zene olyan mint bármely más filmben. Nem csak az zavar, hogy ez rock és nem filharmónikus?
Sorolja már fel valaki a folytonossági hibákat plz. (de mindet ám)
Kit érdekel a betükészlet?? Az Andromédát ugye itt még nem mutatták be, de nekem meg Sorbo a tök gáz...
No belenéztem ebbe az új "Interspájz" sorozatba. JAJ ! Gene Roddenberry forog a sírjában ! Főleg ha nem a világűrbe temették volna...
Hát valami borzalom ez a sorozat. A főcímzenét biztos valami láma rockegyüttes csinálta, énekelnek benne meg gitár meg minden. A betűkészlet tiszta Andromeda. A vulkáni elsőtiszt testhezálló tuhájú, nagymellű, Seven of Nine második kiadás. Node amikor nekikezdtek vetkőzni a fertőtlenítő szobában ! Na neee.
Az meg azért nagy teljesítmény, hogy már az első részben képesek akkora folytonossági hibát véteni, hogy majd leestem a székről. Szóval nagyon gáz ez a sorozat. A jsr.com-on van 70 megás verzió, fölösleges 4-500 (920) megákat pazarolni erre a szutyokra.
Hát a Star Trek univerzum egyik legjobbjai a ferrengik ez kétshaketelen. :) A tegnapi nagyon jó kis rész volt, bár nagyon nem bírom ezeket az egy éjszakás epizódokat. Most akkor mi van pl a Besír hableány csajával?? Maradt, vagy az is eltűnt, mint a sorozatokból szokás az epizódszereplőknek?
Amúgy szombaton Rájker (TNG) volt a Rooswell című sorozatban, mint az UFO kiállítás műsorvezetője. Saját magát, mint Star Trek színészt játszotta, de ritka unszimpatikus volt. :)
"Igyjartal.exe: mar vetitettek."
Huhh, melyik volt az? Mert eddig az osszeset lattam. Ha minden igaz.
"de ez meg semmi.:)"
Peldaul arrol a remek kardis epizodrol nem tudtam, amelyikben Marica volt :) Raadasul pont a resz utan figyeltem fel a Marica grofno plakatokra :))
"Megis mekkora meretu?"
300-400 mega. Jo minosegu avi vagy mpg. De lehet, hogy meg betomoritjuk.
"Nőügyek. Nem toom, lehet hogy Jeri Ryan melle nagyobb, de osszességében Terry Farrell sokkal szebb."
Vigyazz, azert vannak itt Seven of Nine fanclub alapitotagok :), including me :) Mondjuk en Jeri Lynn Ryan altal eljatszott 7/9-be vagyok "szerelmes" (ti. a racionalis-funkcionalista, de emberi es gyonyoru no), Terry Farrell is szep (foleg, hogy fekete a haja, nyamm! :)).
Egyebkent meg uj kedvenc fajom van: a Kardassziaiak - remek karakterek vannak toluk: Elim Garaktol Gul Dukatig. "A reszletek, doktor, minden a reszletekben van."
Ha mar mindenki errol a jsr-rol beszel, hat en is csekkoltam.:)) Sajna foleg wmv-k vannak fent, ami suxx. Mindenesetre elinditottam egy letoltest, es stabilan 18-20 k/seccel jon, szoval annyira nem gaz a sebesseg.
> Humoros gyerek vagy, nekem ISDN-em vagy, jó ha 2K/sec... Hátt... Ismét egy nagyszerű epizódletöltőhely, ahonnan az életbe nem lehet leszedni semmit, brühühühü :((((
az en eletemben lehetett, de sajna kb egy honappal ezelott megvaltoztatta az oldalt es azota nem lehet download managert hasznalni (legalabbis nekem nem sikerult, pedig mindent kiprobaltam amit tudtam)