Én nem minden játékosra gondoltam. Pl. Mackovsekre akinek lejárt a szerződése, és köztudottan Vranjes igazolása volt. Arra értettem hogyha van/volt olyan lejáró szerződésű játékos akit még Davis "örökölt" és nem feltétlenül passzol az elképzeléseihez olyat hoz helyette akit ő szeretne.
Nyilvánvaló, hogy jelen keretben nagy számban találhatók olyan játékosok akiket Davis "örökölt" és szerződésük volt. Eljött az az idő amikor ezen szerződések lejártak és úgy alakíthatja a keretét ami az ő taktikájának megfelelő.
- Védekezése: láthatóan úgymond szükségből védekezik elől mert a hatos vonalon simán betolnák őt mert vékony dongájú de ha már elől van magassága és hosszú kezei miatt képes labdahalászásra (volt is neki)
- Támadásban: nem lődöz felelőtlenül, meglepően sokat passzol szélre, beállóba. Az első félidőben játszott inkább akkor volt 3-4 forintos passza. Emberelőnyt ő szervezi. Felugrásos lövés esetén előszeretettel ugrasztja meg a sáncot és leütés után beviszi mellettük. Látszik rajta hogy "spanyol iskolán" tanulta a kézilabdát.
Messzemenő következtetéseket komoly csapatban játszva, komoly csapat ellen lehetne levonni, mert az el kell mondani hogy ez a Silkeborg egy gyenge csapat, még gyengeébb védekezéssel, gyenge kapusokkal.
Mackovsekkel összehasonlítva amennyit bukunk rajta védekezésben, legalább annyit nyerünk támadásban. Nagyokat lő, de talán még jobban lát a pályán és passzol. Taktikailag előrelépés szerintem.
Azért ahhoz a Szegednek legalább x kell Barcelonából, mert egymás ellenivel hogy a Psg.
Azért Raul Gonzalez teljesen vakon volt ma. Hansen lent felejtette a padon, az emberelőnyt Remilivel játszatta középen, kétszer majdnem eladta de még harmadik próbálkozásra is hagyta neki szervezni.
En inkabb a szegeddel jatszanek mint a franciakkal,ugy sakkoznek a csoportban,ha kell legyunk harmadikok. Jovore meg nehezebb lesz mert a rivalisok jobban igazolnak mint mi kicsit kilatastalan vagyok.
Tulajdonképpen igazad van, amit leírtál azzal nem vitáznék.
A Markussen igazolás szerintem azért übergáz, mert előtte pár héttel jelentették be, hogy visszarendelik kölcsönből a klub egyik fiatal magyar játékosát, kihangsúlyozva, hogy támadás-védekezésben is számítanak rá. Persze lehet lesznek még távozók, majd kiderül.
Persze hozzászólásommal nem azt akarom mondani hogy ő fogja megváltani a világot a veszprémi védekezés terén, de a Benfica ellen végig védekezte a második félidőt Markussan 5+1 ben elől, volt egy-két labdaszerzése belőle. Tehát nyilván gyenge védő de az hogy használhatatlan lenne az nem igaz.
Meg különben is ha valaki gyengén teljesít a csapatban azt írjuk le/monndjuk is meg. De tisztelt állítólagos veszprémi szurkolók, milyen "divat" lett ez a még egy percet sem játszott a csapatban de már fikázzuk stílus. Adjuk már meg az esélyt és a tiszteletet mindenkinek, mert aki ide igazol az azért teszi mert szeretne a csapat sikereinek részese lenni és tenni érte. Lehet hogy nem sikerült de tiszteljük már meg az ideigazolókat hogy legalább a saját szurkolói nem írják előre.
Yahia megütötte ezt a szintet mikor Veszprémbe került?
Nem, de szépen építgetik. Miért nem lehet ugyanezt Ligetvárival megtenni?
Persze így hogy van 3 és fél balátlövő a jövő évre (mert Nenadic is fog ott szerepet kapni vagy Lauge is mivel középen is sokan vannak az irányító posztra) nehéz lesz építgetni Ligetvárit.