Keresés

Részletes keresés

falco Man Creative Commons License 2021.04.26 -7 4 2253

Ha az összes játékos be lenne oltva és csak olyan emberek vennének részt, akit bizonyítottan olyan vakcináVAL oltottak be ami megakadályozza a megfertőzőDést is (Pfizer/Biontech, Moderna, JNJ), valamint ezen emberek a második oltás után már 14 nappal túl vannak, akkor részemről semmi akadálya nem lenne. Természetesen 18 év alatti nem vehetne részt ilyen programon, kivéve ha vegig megy az általam előbb leírt protokollon. De ugye ehhez meg kell várni amíg lesz ilyen vakcina, bizonyítottan. 

Egyebkent én minden tomegrendezvenyt ehhez a metódushoz kötnék egészen addig amíg az összes regisztrált 80-85 százaléka meg nem kapja a második oltását.

Előzmény: Törölt nick (2252)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.26 -1 4 2252

Lehet ez így most korai, de ha viszont csak második oltás utániak mehetnének (újból leírom nem hazabeszélek, mert ez nálam csak a bajnokság vége után következik be), és egy zárt térben csak ilyen emberek találkoznának egymással, akkor viszont valóban elvárható lenne, hogy maszk nélkül legyenek az emberek. Hiszen, ha az oltás után is kellene a maszk, akkor mikor szűnne meg a maszkviselés? Ezzel így egyet értenél?

Előzmény: falco Man (2247)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.26 -1 5 2251

Jól van bohóc indulj már el mashova. Ha az elodonto nem 3-2 lesz akkor majd a donto előtt hajtod ezt hogy szegyen ha nem 3-0. Ha az 3-0 lesz akkor meg így könnyű volt gondolom...

Mint egy galambbal sakkozni komolyan...

Előzmény: Kommentszekció (2245)
Donc1c Creative Commons License 2021.04.26 -1 11 2250

Az a full gáz, hogy idejársz jó ideje osztani az észt.

Ha bajnok vagy, bajnok vagy. Tökmind1, hogy 3-2-vel vagy 3-0-val nyered a párharcot.

Előzmény: Kommentszekció (2245)
- Marky - Creative Commons License 2021.04.26 -2 4 2249

Kísérlet, amiben nem kötelező részt venni, de alanyokat nem nagyon kell toborozni, szép nagy a minta. Ügyes.

Előzmény: Törölt nick (2248)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.26 -1 2 2248

Bátor húzás

Előzmény: falco Man (2247)
falco Man Creative Commons License 2021.04.26 -6 7 2247

Szóval létszám  korlátozások nélkül, úgy, hogy a 18 éven aluliak nincsenek be oltva lehet szurkolni a csarnokban maszk nélkül ? Inkabb erre nem mondok semmit, komoly gondok vannak a fejekben. Elképesztő.

Előzmény: CrazyBasket (2246)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.04.26 -1 1 2246
Kommentszekció Creative Commons License 2021.04.26 -7 0 2245

Nyílván lehettek kétszer 3-2-vel is bajnokok,csak az full gáz ilyen kerettel,de hát szurkolója válogatja.

Előzmény: Törölt nick (2227)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.04.26 -4 0 2244

Igen tudom kezelni,mert van önuralmam,de sokaknak nincs. Pláne azoknak,akiknek tényleg az élet veszett oda.

Előzmény: Törölt nick (2226)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.04.26 -3 0 2243

Nem a mennyiség a lényeg,hanem hogy nektek van a legtöbb. 

Előzmény: zizou0005 (2224)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.26 0 2 2242

Ő az az edző, akit az általunk ismert edzők közül el tudtam volna fogadni, ha esetleg Gasper nem marad. Azt gondolom a magyar edzők kora lejárt (még akkor is , ha a legjobb négyben lesz egy olyan csapat, ahol magyar az edző), de szerintem Dzunics és Alekszics is kifog esni a vérkeringésből.

Előzmény: falco Man (2241)
falco Man Creative Commons License 2021.04.26 0 3 2241

Teo Cizmic közben aláírt a ZTE-hez. Úgy tűnik jovore ok is komolyabb anyagi környezetben dolgozhatnak, nagyobb célokkal, kulonben nem sikerült volna visszahívni egy ilyen kaliberű edzőt. 

buccke02 Creative Commons License 2021.04.26 -2 5 2240

Valaki mutassa meg ezt a képet fjodának, talán 10-et tud visszafelé számolni...

CrazyBasket Creative Commons License 2021.04.25 0 4 2239

Annyival egészíteném ezt ki, hogy biztos forrásból tudom, és Gyuri bácsi tegnapi interjújában is van róla szó, hogy a Falco ha nem lenne bajnok idén, már megkapták a Fiba-tól a szabadkártya lehetőséget, és tavaly és idén is hív minket a Euro Cup, de mivel ők nem veszik fel a Fiba naptárat(ULEB szervezet lévén) ezért hiába lenne nagyobb kihívás és rangosabb sorozat a BL-nél, 4 válogatott játékossal ezt nem fogjuk vállalni, és nem köpjük szembe az MKOSZ-t és a Magyar válogatottat(ami szerintem teljesen rendben is van)!

Előzmény: Törölt nick (2237)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.04.25 0 2 2238

Én veled értek egyet. Az Alba egy sokkal "butább" játékot játszik mint a DEAC. Az Albának ezt a streetball-os, csapatjátékot nélkülöző támadását az Olaj eddig gond nélkül ki tudta védekezni. Szóval nekünk az lenne a jobb ha mindkét párharc elmenne 5 meccsig és a DEAC jutna tovább. 

Előzmény: Törölt nick (2237)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 0 3 2237

Hát igen. Valóban megérdemelné, hogy egy még magasabb (mert azért most már mi sem vagyunk alacsony szinten) polcra kerüljön, de én azért vagyok annyira önző, hogy ez végül is ne így történjen. A múltkor én is az ő maradásának az esélyeit pedzegettem. Amiben biztos vagyok, hogy ha nem nyerünk bajnokságot, akkor nem fog maradni. Vagyis a bajnoki címnek most már tripla jelentősége van: 1. nyilván megnyerni a harmadikat nagyon jó érzés lenne, 2. Csak így indulhatnánk a BL-ben, és tudjuk, hogy ez milyen nagyszerű kihívás a csapatnak és élmény a nézőnek, 3. Csak BL-szereplés esetén lehet esély Gasper maradására. Szóval így szurkoljunk a csapatnak.

És mivel nagy eséllyel lehetnek már nézők (még ha nyilván korlátozott számban is), ezért nem lenne hátrány, ha a döntőben itthon kezdhetnénk a párharcot. Ez ugye azt jelentené, hogy egy csapatnak háromszor kellene legyőznie a Szolnokot, és ez nyilván nem a Sopron lesz, tehát egy esély marad erre az elődöntőben. Szerintetek melyik csapatnak lehetnek erre nagyobb esélyei? Alba? DEAC? Utóbbi ugye már csak úgy juthat el odáig, ha öt meccses gigászi küzdelmet folytat az Albával. Én a playoff megkezdése előtt egyértelműen úgy vélekedtem, hogy csak is a DEAC-nak van esélye megállítani a Szolnokot a döntőig vezető úton, az Albának nem. Mi lenne most a jobb? Ha az Alba 4 meccsen továbbjutna - főleg ha esetleg a Szolnok-Sopron 5 meccses lenne -, vagy ti is úgy látjátok, mint én, hogy a a debrecenieknek kellene az elődöntőbe jutniuk (még ha öt meccsen is) ?

Előzmény: falco Man (2236)
falco Man Creative Commons License 2021.04.25 0 8 2236

És akkor ahogy ígértem Gasper helyzetéről írnék pár sort. Fontos tudni, hogy nem tudjuk és ismerjük Gasper személyes értékrendjét, fontossági sorrendjét így inkább a saját gondolataim és “hogy mit tennék az ő helyzetében“ gondolatok ezek.

2018-ban mikor megérkezett én voltam szinte az első számú támogatója, már az ajánló levele alapján egy magas szintű, kepzett, remek szakember latszott. Ami már eleinte maximálisan látszott, de a habitusa, viselkedése az nem igazan illett a Falcoba, a magyar közegbe. Ez szépen lassan javult, fejlődött, voltak meleg pillanatok amikor a szakmai dolgok sem voltak rendben, amikor a kupa döntő után vagy a 2019 márciusi Körmend elleni vereség után majdnem távozott, de összességében mminden kétséget kizáróan Ő a Falco legjobb edzője. Az utóbbi két évet nem kell magyarázni, elég ha annyit mondok, hogyha idén a bajnokságban döntőt játszunk, akkor az összes sorozatban ami végigment eljutottunk a fináléig. Hihetetlen eredmények ezek. Sajnos a tavalyi szezon nem ment végig, de úgy érzem, hogy ott sem lettünk volna senki ellen esélytelenek a végső győzelemre. Azt hozza kell tenni, hogy ezekhez az eredményekhez kellett a pénz, sok pénz, de ha nincs egy csapatnak megfelelő anyagi környezete, akkor lehet bárki az edző, nem ér ilyen magaslatokba. 

De adódik a kérdés, hogy van ennél feljebb, ha idén duplazol? 3 év alatt nyertel 2 bajnokságot és 1 kupát, mit nem értél meg el? Ezek a nagy kérdések.

Abban biztos vagyok, hogy lesznek, sőt vannak Okornnak komolyabb, penzesebb, jobb bajnokságban nagyobb célokért küzdő csapatoktol ajánlatai, amik szakmailag sokkal nagyobb kihívással és jóval több penzzel kecsegtetnek. Ő maga is nyilatkozta meg a Falcos karrierje elején, hogy egy nap szeretne feljebb lépni, vannak magasabb céljai. Adodik a kérdés, hogy mikor ha nem ilyen eredmények után ? Azt sajnos látni kell mindenkinek, hogy jövőre biztosan nem lesz ennyi penz, a visszaesés mértéke a kérdés csak. Ezzel egyenes arányban érkezik, hoGy a BL-Ben nem lesz esélyünk továbbjutásra. Nemzetkozi szinten mindenképpen visszalépés fog következni, és akkoR marad a bajnokság és a kupa. Ahol előbbiben ott a fiatal szabály, amit sokszor meg beszéltünk. És akkor ott van az a dolog is, hogy 3 évente azért váltani kell, a megújulás mindig fontos, főleg ha van magasabb szint. De akkor mi is szólhat mellettünk?

Az biztos, hogy a környezet szerepet fog ebben vallalni és az is, hogy a családja a közelben van, Bécsben. Gyuri bácsival nagyon jó a kapcsolata, a szakmai munkába biztosan nem fog senki beleszólni, nem kell attól félnie, hogy inogni fog alatta a pad. Mondjuk meg számoljuk Hozza, hogy kap egy korrekt fizetést, nyilván nem olyat mint egy nagyobb csapatnál. Jelenleg nem igazán tudok több érvet felhozni a maradása mellett, de ha tudtok szívesen várom.

Szoval nálam ez egy egyértelmű váltás lenne egy magasabb polcra, amit maximálisan megérdemelne Gasper, de ahogy írtam nem ismerjük mi a rangsor nála ezen szempontok közül. Az biztos, ha sikerül megtartani az egy óriási bravúr lesz a vezetőség részéről.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 0 4 2235

Én a Körmendre gondoltam, ahonnan elküldték, de ha igazak a hírek, akkor természetesen nem a teljesítmény miatt , hanem egy másik játékostársával (talán Lemon?) nem igazán jött ki. Érdekes mert később ilyen probléma nem igazán történt vele kapcsolatban, de azt el tudom képzelni, hogy az Albában Ljubicsics mellett azért nem érezte olyan jól magát. És ne feledjük a harmadik olyan csapatot, ahol szintén top játékos volt, ez ugye a ZTE. A Szeged tényleg olyan csapat, ahol élvezheti a vezérszerepet, és Szrecsko is pont olyan stílusú csapatot alakított ki, amit ő nagyon tud.

Előzmény: falco Man (2234)
falco Man Creative Commons License 2021.04.25 0 5 2234

Azért Govens esetében nem véletlen, hogy Gasper miért nem tartott ra igényt, az Albaban tavaly pedig, hogy diplomatikus legyek nem volt meggyőző. Szrecskoval nagyon egymásra találtak itt nálunk, amit vittek tovább Szegedre. Ami az ő céljaikhoz tökéletesen megfelelő, de azt látni kell, hogy egy bajnok csapathoz es főleg egy sikeresebb nemzetközi szerepléshez nem elég.

Mindenesetre jó látni, hogy két legendánknak (mert kétség kívül azok) ilyen jól megy a magyar közegben. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 0 2 2233

Jó írás sok jó észrevétellel , de amit kiemelnék belőle, hogy az első negyedben valóban többet kell faultolni a csapatnak, mert ha csak egy hibát kellene mondanom (szerencsére sok nincsen), akkor az lenne, hogy az első negyedben (annak is főleg az első 5-6 percében) nagyon keveset ütünk oda. Márpedig valóban ezzel lehet megtörni az ellenfél lendületét, és a Szeged tényleg egy dobógép csapat, nem szabad nekik hagyni, hogy vérszemet kapjanak az elején. Az idegenbeli meccsen - amit a tévé is közvetített - ha jól emlékszem az első félidő még szorosabb volt, aztán a másodikban eldöntöttük az összecsapást.

Valóban a négy légiós határozza meg a csapatuk sikerességét, közülük is Govens a vezér (nem sok olyan légiós fordult meg hazánkban, aki három különböző csapatban is top teljesítményt nyújtott, a negyedikben csak azért nem, mert onnan elküldték pár hónap után...) ), de Brown és Dzeletovics is tud extra formában játszani. Dickey abból a szempontból más, hogy bár rendkívül hasznos és lepattanókirály, viszont egyáltalán nem képzett. A DEAC elleni alapszakasz meccsükön Tóth Ádám mellett nagyon nem élt meg, persze Tóth jó védő, lehet nekünk ilyen nincsen, de azért én bízom benne, hogy Keller és (főleg) Barac felváltva megnehezíti a játékát. A magyar magjukat viszont nem szabad lebecsülni, mert négy olyan játékosuk van, akik a kiegészítő szerepre tökéletesen alkalmasak, és rendkívül jó munkát végeznek. Nyilván egyszerre négyen soha nem játszanak jól, de mondjuk ha három extra légiós teljesítmény mellett ketten hozzá tudnak tenni a magyarok közül, akkor azért veszélyes lehet a Szeged.

Azért az örömteli (és kuriózum), hogy a két bajnokcsapatunk edzője meccsel egymás ellen egy bajnoki elődöntőben. Mindketten nagyon jó edzők, a magyar bajnokság szintjén közel azonosak. Gasper amiben mindenképpen jobb az a nemzetközi mérce, mert modernebb edzői filozófiája van, nyilván ez a korkülönbségből is ered. Viszont ez itt most a bajnokság, és szerintem ez egy nehéz párharc lesz. Ez nem jelenti azt, hogy ne juthatnánk tovább söpréssel, de az biztos, hogy a meccsek jóval szorosabbak lesznek -akár utolsó 1-2 percben eldőlve -, mint a Körmend ellen.

Amire kíváncsi leszek, hogy vajon a párharc taktikai menete milyen lesz. Vajon belemegy mindkét csapat a dobópárbajba - ahogy ez volt a negyeddöntőben a Körmend ellen, de a Szegednél is ez volt az ábra a Paks ellen egy meccs kivételével - vagy mindkét (vagy legalább az egyik, remélhetőleg a Falco) csapat nagyon keményen próbál hátul teljesíteni ?

Még egy rövid észrevétel a magyar válogatottjainkkal kapcsolatban. Én nagyon szeretném (bár gondolom mindenki), hogy mind a négyen maradjanak a következő szezonban a Falconál. Van több csapatnál is jó magyar mag (DEAC, Paks, talán Alba is), de amiért a mi magyarjaink a legjobbak, mert rendkívül modern kosárlabdát játszanak, a többi csapatnál lévők ebből a szempontból sokkal elavultabbak (nyilván nem egyesével mindegyikük, de összességében igen). Mind a négyen dinamikusak, és közülük ketten az egész bajnokság legmagasabb játékintelligenciájával rendelkeznek.

Előzmény: dífenz demon (2229)
falco Man Creative Commons License 2021.04.25 -1 3 2232

Mondjuk Doktor szerepet abszolút nem értem, minden meccsen kap kezdőként 5-6 percet, nem csinál igazából semmit, csak lemegy a sarokba, gyurure nem sokszor nez, védekezése nem jó. Talán az az egy értelme, hogy a 4 mezőnyjátékosunk ne menjen 30 perc fölé. De nagyon remelem, hogy Anderson visszakerül a kezdőbe a következő körBen, de írhatnám Zolit is, csak ő a tavalyi szezon ota fix hatodik ember Gaspernel.

Előzmény: Vulcan0 (2231)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.04.25 0 3 2231

Én a két csapat kezdőjét, közel azonos szintűnek gondolom.

Goven-Brown-Kerpel-Dzelotovics-Dickey vs

Váradi-Doktor-Benke-Bruinsma-Keller

Szóval a kettő kezdő az elég acélos. A különbség, ami a Falcot annyira kiemele, az a padról jövő pontok és magában a cserepad minősége. Míg Szegeden a cserepad, Keller, Bognár és Kerpel, addig nálunk Perl, Anderson, Barac és Lake. A cserék között osztálykülönbségek vannak.

Szóval az én tippen, hogy kb 30 percig nagyon szoros kiélezett meccs lesz és a Szeged fáradása miatt az utolsó negyedben tudunk ellépni. A legutóbbi egymás elleninken is hasonló történt, pedig akkor lényegesen gyengébb csapattal játszottunk. Én nagyon örülnék a 3-0-nak,de szerintem a Szeged egy hazait be fog húzni, szóval a tippem 3-1 nekünk. 

falco Man Creative Commons License 2021.04.25 0 4 2230

Szerintem a Szeged ilyen szintű bravúrja inkább az Alba,Paks és a Körmend gyenge szereplesenek oka miatt van. Utóbbiak sokkal több pénzből, jobb magyar maggal dolgozhattak, csak mindenhol megvolt vagy megvan meg mindig a gyenge pont, a hiba. 

Szrecsko ebben mindig is jó volt, hogy kivalaszt 4-6 embert akit csövön jatszat, többiek pedig ha hozza tesznek valamit az nagyon Jó, de igazából nem számol velük. Jó kis underdog csapat ez a Szeged, ahol a 4 légiós csinálja a dolgok 80 százalékát, aztan ha marad valami a magyar játékosoknak, azzal több kevesebb sikerrel próbálnak élni. Elég egyszerű játékuk van, Govens kezében a labda és ő szervezi az egész csapatot tamadasban, védekezésben pedig azért eléggé vigyáznak, nehogy hamar kipontozodjanak. 

Én nem igazan tartok tőlül, négy játékossal nem fogjak megverni a csapatunkat, palyaelony is nálunk van, több esélyt látok egy 3-0-ra mint egy 3-1-re, ha a hozzáállás megfelelő lesz és teljes intenzitással állunk bele a párharcba.

Gyuri bácsi és Gasper azért ezekkel a nyilatkozatokkal nagyot mennek, nincsenek unalmas napok. 

dífenz demon Creative Commons License 2021.04.25 0 8 2229

Mit vártok a Szeged elleni párharctól?

Egész évben azt hitte mindenki, hogy kipukkannak a 6-7 emberes rotáció miatt, aztán ez nem történt meg.

Elkerülték a komoly sérülések is őket, pedig sokat játszik a kezdő.

Szrecsko újra felmutatott valamit, az aranyév után azért nálunk meg más csapatoknál is érte kritika rendesen, én is sokszor kritizáltam. Azt gondoltam, h szépen leépítette magát egy kis csapatos Lazics, Mandics, Kmézics Zoran kiesés ellen harcoló csapatot bent tartó szintre, de az idei évben újra feltette magát a térképre.

Gasperrel együtt a mezőny két legdörzsöltebb edzői, jól ismeri a csapatunkat. 

Benne és Govensben biztos extra lesz a motiváció a párharcba, ki ne akarná a volt csapata ellen megmutatni, hogy mire is képes. Nyomás nem lesz rajtuk, senki nem vár tőlük továbbjutást. Ezt lovagolhatják meg, szabadon elvállalnak majd mindent, aztán reménykednek egy jó dobószázalékban.

Viszont Gasper mindig jól felkészül az ellenfélből, jól megszervezi a védekezést az ellenfél legfőbb fegyvereit gyengítve. Amikor kellett Tóth Ádámot és Suboticot is jól féken tartottuk. Ezt várom tőle most is.

Anno azért is szapultam az ezüst években Szrecskot, hogy nem lehet 38 percig megfelelő intenzitással támadni és védekezni is, azt várom, hogy ezt most bebizonyítsuk és alátámasszuk. Azon időszakokban, amikor Govens védekezésben kicsit kienged, akkor azt ki kell használni. Pár alapszakaszbeli vereségüknél (úgy emlékszem egy hosszabbításnál is) ő hamar faultgondokkal kűzdött vagy kipontozódott. Ezt várnám, hogy őt akár Beni vagy Zoli dolgozza meg rendesen, egy-egyezzen vele, pozizzon, vezesse bele a labdát, harcoljon ki rajta faultokat. Fordítva Govens ugyanígy kihasználja, ha őt Anderson fogja fogni. Én Andersont ha pályán van, eldugnám Kelleren, akinek nincs igazi betörése, inkább csak az üreseket dobja el kintről és Govenst Benivel gyűrném, amíg csak lehet. Azt a 7-8 perccet, amivel a Govens többet fog játszani Beninél, azt meg Zozo meg Szili csak megoldja. Gondolom Gasper is ki akarja venni a labdát a Govens kezéből, és egy felső záráskérés után akár csapdázni Keller Beni párossal. Igaz Govens óriási rutingép és azért jól megtalálja az üres embereket is. Kérdés ők mennyire lesznek majd hatékonyak.

Körmend elleni formánk nagyon tetszett, eloszlottak a pontok, és még bőven volt tartalék a csapatban.

Amire nagyon kell figyelni, az az első negyed. Sokszor a statot nézve láttam, hogy a Szeged 30 pont felett dobott, dobást is alig hibázva. Ezt nem szabad hagyni, akár faultokkal megállítani őket. Nem szabad hagyni, hogy elkapják a fonalat, és esetleg ez minket görcsössé tegyen. Ha ők futnak végig utánunk, az felőrli őket. Ha csak úgy nyerjük a negyedeket, mint a Körmend ellen, azzal elégedett leszek:)

És az első meccsen mindenképp  nyernünk kell. Ha ott kikapnánk, akkor az nagyon benn lenne a fejekben, és képesnek tartom a Szegedet, hogy ezt kihasználva jó dobószázalékkal otthon behúzná a másodikat.

Viszont ha domináljuk az első meccset, akkor szerintem 3-0-val, vagy a Szegedet elismerve és nem lebecsülve 3-1-gyel tovább megyünk.

Mivel Szeged meccset kb kettőt láttam idén, inkább csak statból követtem a meccseiket, esetleg közületek aki jobban képben van, többet látta őket, röviden írhatna pár sort a keretükről, légiósaikról, azok erősségéről-gyengeségeiről (akár a Falcos pozíciópárjával összehasonlítva), mert a nevükön meg a statjaikon kívül tényleg keveset tudok róluk. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 -1 2 2228

* a végső sikert

Előzmény: Törölt nick (2227)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 0 3 2227

A kosárlabda nevű sportban a rájátszásban nem meccsekben, hanem párharcokban mérik végső a sikert. Ahogy teniszben meg meccsekben és nem szettekben, például ha Nadal veszítene szettet a RG-on senkit nem érdekelne (vélhetően őt sem), mert attól még megnyerheti a sorozatot.

Előzmény: Kommentszekció (2223)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 0 2 2226

Ezek szerint azért te tudod kezelni ezt a helyzetet, hiszen itt vagy. Segíts az ismerőseidnek is, mondd el nekik hogyan sikerült ezt neked megoldanod.

Nekem is voltak az életemben megszokott dolgok, pl. kosármeccs, teniszezés, a munkám mindennapjai, de amikor ezeket nem tudtam folytatni nem okozott olyan nagy lelki törést, mert pont eközben jöttem rá , hogy milyen fontosabb dolgok is vannak az életben, aminek tudatával simán át lehet vészelni ezt a nehezebb időszakot, amiről úgyis tudja az ember, hogy nem örökké fog tartani.

Előzmény: Kommentszekció (2222)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 0 5 2225

Gasper azt nyilatkozta, hogy az utóbbi két évben, nem pedig azt, hogy az utóbbi két szezonban (mert fjoda ezt keveri). Az utolsó meccs két napja április 23-án volt, márpedig az említett 10 meccs első mérkőzése 2019.05.12, tehát jól mondta Gasper, mert 2 éven belül van. A 11. meccs 2019.04.21. , tehát az két nappal túl van az említett két évhez képest. Vagyis Okorn ebben is precíz munkát végzett.:)

Előzmény: Vulcan0 (2220)
zizou0005 Creative Commons License 2021.04.25 -2 4 2224

Elárulnád mennyi az a lóvé?

Csak mert én nem nagyon tudom 😊

De a 2 piros-fekete csapat szurkolóitól kbb 800 millió-1 milliárd körüli összegeket hallottam 😄😄😄

Előzmény: Kommentszekció (2223)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!