Tényleg, Ti nem tudjátok, HOL LEHET LETÖLTENI SNOOKERMÉRKŐZÉSEKET INTERNETRŐL? Vagy, lehet egyáltalán ilyet csinálni, vannak fenn letölthető mérkőzések valahol? (Gondolok itt ilyenre, pl. Neil Robertson VS Jamie Cope - 2006-os Grand Prix döntő -, pl.)
:-( Sajnos nagyon beteg voltam, nem tudtam jönni, netezni sem.
Remélem, jól vagytok!
Várjátok már a UK Championship-et, biztos! Én már nagyon!
Ügyesen játszott Neil a Northern Ireland Trophy-n, kár, hogy kiesett, és nem lett döntős. Kiesése után Mark Allen-nek, a döntőben pedig Stephen Maguire-nek szurkoltam. Én sajnos nem tudom a BBC-n nézni, így az EuroSport-on tudom mindig követni az eseményeket - így láttam, amikor Dominic Dale Fürth-ben énekelte a Ghost betétdalát, Steve Davisnek - bejátszották, biztos Ti is láttátok. Nagyon tetszett!
Még annyit, hogy felháborít, hogy áttevődik sok közvetítés az EuroSport2-re. Én elhiszem, hogy pl. a foci népszerűbb, mint a snooker, de azért... arra is gondolhatnának, hogy nincs mindenkinek családi csomagja, ami a kábel dolgot illeti; (anyagilag pl. nekünk ez sok lenne); illetve nincs mindenkinek annyi pénze, hogy fizessen havonta 3-6 ezer Ft-ot internetre. Azért... egy kicsit lehetnének körültekintőbbek is. Pont a snooker az, amit máshol az ember alig lát, akkor éppen ezért lehetne még többet közvetíteni az 1-esen. Aki a focit szereti, vagy pl. az autóversenyzést, motorsportot, az könnyebben talál úgyis infókat, könnyebben tud versenyeket nézni, stb., mert azt több adón is figyelemmel kísérheti. De a snooker nem ilyen, azt máshol alig lát az ember, hisz magyarosított adók közül (amelyik a 2-es csomagban benne van) csak nekik van sokéves szerződésük a snookerszövetséggel.
Neil Robertson 3-3 Jimmy White 36-69 (Robertson 36, White 40), 13-69 (White 42), 65-27 (Robertson 51), 42-60, 63-24 (Robertson 63), 71-17 (Robertson 50)
John Higgins 3-3 Steve Davis 79-16 (Higgins 30), 60-15 (Higgins 60), 79-12 (Higgins 38), 1-69 (Davis 68), 28-81, 33-74 (Davis 70)
Elodontok (best of 9): december 1., szombat: Ding Junhui vs John Higgins, Stephen Hendry vs Ronnie O'Sullivan
Donto (best of 13): december 2., vasarnap
Ding Junhui uj rekordot allitott fel a Hendry elleni meccsen: 495 pont zsinorban, ez eggyel tobb, mint az ominozus Higgins-O'Sullivan Grand Prix donton.
A másik különbség meg az, hogy Te azért linkelted be, mert 147-es break van benne. Én meg azért, mert Ebbo csillagos mellényben van benne (meg mert Hendry szexis. :DD
Premier Leauge videók a szokott helyen:))) Igaz, egyelőre csak szeptember-október, de gondolom lesz majd több is. Van pár NIT-es cucc is, de elég gyenge, 1 Robertson, 2 Ronnie, meg talán Fu van még, meg Matthew lebőgése a könyvtáros ellen... :(
(Gracioso, küldtem új meghívót, remélem ezt megkaptad!)
Én sem láttam még, köszi! Ez a break még az új Ronnie-147-nél is "unalmasabb", tökéletes pozícionálás minden alkalommal. Még a bontás sem volt rizikós, igaz ugyan, hogy a break előtt kilazultak már a pirosak.