Keresés

Részletes keresés

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1276

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA

NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

MKB VESZPRÉM–THW KIEL (német) 28–29 (14–12)

Vezette: Olesen, Pedersen (dánok)

VESZPRÉM: Alilovic, Fazekas (kapusok), Császár 4 (4), Gulyás 3, Iváncsik G. Iváncsik T. 1 (1), Dzsamali 1, Laluska, Nagy 5, Oneto, Chema Rodríguez 4, Schuch, Sulic 5, Terzic, Ugalde 5.

Vezetőedző: Carlos Ortega

KIEL: Omeyer, Palicka (kapusok), Ahlm 3, Ekberg 1, Ilics 2 (2), Jícha 7, Klein, Narcisse 3, Pálmarsson 3, Sigurdsson 2, Sprenger, Toft Hansen 1, Vujin 7 (1), Wienczek.

Vezetőedző: Alfred Gíslason

Kiállítások: 8, ill. 12 perc

Hétméteresek: 6/5, ill. 5/4

Továbbjutott: a Kiel, kettős győzelemmel, 61–59-es összesítéssel

Veszpremi Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1275

Írtam egy választ, megette a zindeksz, mégeccer nem írom le :)

Előzmény: nicko (1274)
nicko Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1274

szóval részedről elfogadhatatlana piacgazdaság.

jofgod van hozzá. miért nem költözől é-koreába? ott nincs ilyen :D

Előzmény: Veszpremi (1273)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1273

Engem nem érdekel, hogy ez pont a digi vagy ki, de elfogadhatatlannak tartom a korunkban kialakult "gyakorlatot", miszerint bárki bárhol kizárólagos jogot vehet bármire, akár külföldön is. Még jó hogy nem egy tajmán szigeteki társaság vette meg nulla lefedettséggel. Mert a pénz? Nem érdekel, nem fogadom el, és jogom van hozzá :) Itt a városban rengetegen vallják, hogy bizony legalább a veszprémi tv-nek adnia kéne a csapat meccseit, ha nem is egyenesben, esetleg felvételről. Én lassan eljutok oda, hogy nem nézek már semmiféle sporteseményt. De nem is baj, kevesebbet tv-zek, több jut másra, pl. sportra, csak nem a tv-ben :) Lezártam ezt a témát részemről.

Egyébként meg Építők!!! :)

(ma szükség lenne egy jó Császárra is, meg legalább az egyik kapusunk átlagon felüli teljesítményére. A Kiel tuti jobban felkészült mára belőlünk. Van pár játékosunk, aki mintha nem ütné meg a csapat jelenlegi színvonalát, nem akarok neveket mondani, mert most ünneprontás lenne részemről, remélem ma mindenki átlagon felülit hoz!)

Előzmény: nicko (1272)
nicko Creative Commons License 2013.04.26 0 0 1272

Értem. Tehát mocskos szemét digi mert csak...de ha átengedi az MTVA-nak ingyért a közvetítést akkor meg duzzogok. :p

Előzmény: Veszpremi (1271)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.26 0 0 1271

Nem értem, miért kéne dícsérnem. Azért, hogy végre egy meccset a veszprémi lakosok is nézhetnek, "cserébe" az adójukért? Ne viccelődjünk komoly dolgokkal :) Kap érte a digi reklámot már napok óta eleget. Egyébként nem jutottam jegyhez (pedig jó helyen próbálkoztam), de különösebben az sem zavarna, ha a neten kéne néznem, vannak ennél fontosabb dolgok is számomra.

Előzmény: nicko (1270)
nicko Creative Commons License 2013.04.26 0 0 1270

digit most miért nem dicséred? :)

Előzmény: Veszpremi (1269)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.26 0 0 1269

Marketing. A meccsehez semmi köze, el kéne jönni "hétköznap" is!

http://www.samsungsport.hu/kezilabda/20130426/fazekas-szombaton-65-percig-kell-jatszanunk/

Ez egy igen nehéz meccs lesz, én pesszimista vagyok, a passzátszelet nem a Veszprémnek fújják.

Fogadni nem mernék, ha az dönt, ki a jobb, akkor van esélyünk, de tényleg az utolsó (másod)percekben kell ahhoz vezetni, hogy a meccs a miénk legyen, a többi nem számít. A meccset holnap nem a közönség dönti el, hanem sok múlik majd a kapusokon, ill. a bírókon. Az előző meccs szerintem nem csak a bírókon ment el, ott nagyon nagy ziccerek maradtak ki, elfogyott a csapat a végére, mind erőben, mind fejben.

Előzmény: bendeguz90 (1268)
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.26 0 0 1268
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.20 0 0 1267
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.19 0 0 1266

Nagy László kieli győzelemben reménykedik

http://www.digisport.hu/video/14005

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1265

Így szurkolnak az MKB Veszprém csapatának a rajongók!

http://www.digisport.hu/news/9179

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1264

Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Ezek szerint erre az idényre ez a probléma megoldódott, mert eddig úgy vettem észre ,hogy minden héten igyekeznek egy meccset adni és eddig 

"egy piacon mégis milyen üzletpolitikát kellene? "

Talán olyan üzletpolitikát, hogy azok nézhessék a DIGI Sportot , aki nem a DIGI előfizetője, ami néhány nem DIGI szolgáltató esetében meg is valósul.  Más szolgáltató is rendelkezik sportcsatornával ,de a sportcsatornák közül nekik van a legnagyobb lefedettsége, mert szvsz az ország összes kábelszolgáltatójánál megtalálható a cstornájuk. 

A DIGI Sport-nak közel 4 éve nem sikerült nekik bekerülni a két legnagyobb konkurens kínálatába, ami részben nekik is köszönhető. 

"Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak."

A nagyobb mobilcégek meg egy-két multi már akkor is hírdetett a kézimeccseken. Nem értem ,hogy miért kell hanyatt esned a DIGI-től. A másik meg az ,hogy ez a támogatás semmi másról nem szól mint ,hogy a DIGI így akarja betömni a száját azoknak a kluboknak , akiket zavar a jelenlegi helyzet a közvetítése körül. 

Előzmény: nicko (1263)
nicko Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1263

én nem veszek észre semmit mert nincs ugye digin.

de amíg volt SK itt ment a balhé, hogy a rájátszásból nem adnak meccset mert van egy bizonyos meccsszám amit leadnak és annak javát az alapszakaszban ellőtték.

Amilyen _üzletpolitikát_ folytatnak azon ne is csodálkoz.

egy piacon mégis milyen üzletpolitikát kellene? aki megveszi a jogokat ő fütyül...egyetlen másik csatornát sem érdekeltek a BL jogok 2011 szeptemberben mikor a Győr még nagyon messze járt a BL döntőtől.

Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.

Azért ezen is ellehet gondolkodni.

Előzmény: bendeguz90 (1261)
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1262

DIGI-MKB Veszprém: egy sikeres megállapodás háttere

http://www.digisport.hu/video/13830

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1261

Nem tudom ,hogy észrevetted ,de ebben a szezonban szemmel láthatóan emelkedetek a Sport Klub által közvetített meccsek száma és a rájátszásból is közvetítettek rendesen.

És ahogy észreveszem az elődöntőből is közvetítenek meccseket, amire pl. 2009 óta nem nagyon volt példa és pl. a szombati Érd-FTC meccset is csak azért nem tudják adni ,mert abban az időpontban a csatorna "zászlóshajójaként is számom tartott  olasz foci megy. De pl. a hétvégi férfi magyar kupadöntőből is a döntő kivételével minden meccset élőben közvetítenek. (A döntő az RTL Klub-on lesz közvetítve)(és a Sport Klub-on is van kézilabda magazin) Szóval azt gondolom az ,hogy a Sport Klub nem foglalkozik a kézilabdával erősen elfogult megállapítás. 

" rájuk meg köpnek akiknek nincs, hogy szemét mocskos román banda az MKSZ amíg fideszes vezeti ott tat be ahol tud a csatornának."

Amilyen _üzletpolitikát_ folytatnak azon ne is csodálkoz. 

Előzmény: nicko (1259)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1260

mondjuk a reggeli start az jellegében (Fraditévé) a sportklubra illene inkább, de a többivel egyetértek.

Előzmény: nicko (1259)
nicko Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1259

az a baj a kézivel, ha SK vagy Sport1-nél a jogok az van amit írsz..először nagyon lelkesek alapszakaszban 3 meccs elejéig utána leszarják.

Ha meg a diginél a jog aki foglalkozik is vele külön BL műsorban a reggeli startban is hetente 1-2 nap amíg van kupa érdekeltség, rájuk meg köpnek akiknek nincs, hogy szemét mocskos román banda az MKSZ amíg fideszes vezeti ott tat be ahol tud a csatornának.

De ők legalább foglakoznak is a kézivel.

Előzmény: jasszgeri (1258)
jasszgeri Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1258

nekem jan1-ig volt mindenem. digi 1-2, sport1-2, sportklub, eurosport1-2.

sajnos mar digim nincs, mivel a szolgaltatom kihatralt. viszont rendelek a kovetkezo szezonra egy tanyert. addig kocsma v net.

sport klub meg a kezikozvetites amugy bekaphatja szinten. kethetente adnak egy meccset. gyort csak ha a fradival jatszik. multkori is vmi szar foci magazin ment (felreertes ne essek, szeretem a futball-t, de a sportklub eteren nevetseges) es egy meccset sem adtak, pedig volt egy-ket erdekes. szoval ennyit errol.

nicko Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1257

én azt néztem 3100Ft a kábeltv a HD-hez nem kell stb, nincs lekódolva és nem azt, hogy román cég.

magyar cég nincs is a hazai piacon a vezető cégek között, mert van német, usa, luxemburgi...

a net baromi gyors, olcsó és nem szívok mint sok tré user az IPTV miatt este nincs sávszélük soknak....és panelba lakom.

a sportklubbot, filmmúzeumot és a discoveryket viszont megszívtuk ez is igaz..

Előzmény: r.tonyo4 (1251)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1256

Bocs, nem idevaló téma, nálam más az oka.

Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1255

na igen

vannak még mazsolák ebben a kalácsban, mondaná szegény megboldogult Knézy Jenő

Előzmény: Törölt nick (1254)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1254

mint ahogy szlovák rendszámú autót sem fogok sohasem vezetni

az én kérdésem pedig az lenne, mi az összefüggés a kettő között?

Előzmény: Veszpremi (1244)
Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1253

erről nem is szólva:

Ismerek igen sok embert, akiknek sem pénze, sem lehetősége nincs kimenni a meccsekre és nagy rajongói a csapatnak, de csak az újságból értesülnek az eredményeikről. Én ezt az állapotot felháborítónak tartom! 

Ferrari nem kell nekik? Írj a cégnek, tényleg felháborító

Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1252

a veszprémi csávó kemény elvi alapokon áll, neki JÁR, hogy a helyi kábeltévén jöjjön minden, mert csak

r.tonyo4 Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1251

csak azért kérdeztem, mert nem értem

tavaly váltottam DIGI TV re és mérlegeltem, hogy bukom a Sportklubot, vele az olasz bajnokságot és a kézi nb1-et, cserébe kapom az angolt és a kézi BL-t. Úgy döntöttem, hogy váltok.

Előzmény: nicko (1249)
Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1250

biztos

Előzmény: r.tonyo4 (1248)
nicko Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1249

én sem fogok digitv előfizetéssel rendelkezni (simán megtehetném)

leírta pedig :)

Előzmény: r.tonyo4 (1248)
r.tonyo4 Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1248

azt az utolsó fillérig visszaszedi bérleti díjként a csarnokért

ez biztos?

Veszpremi:

miért nem fogsz DIGIre előfizetni? Nincs rá lehetőséged, vagy nem akarsz?

Előzmény: Nem fog lefeküdni, James (1247)
Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1247

te nagyarcú, öntudatos panelpolgár, amivel a városod támogatja a klubot, azt az utolsó fillérig visszaszedi bérleti díjként a csarnokért

kurva nagy háttér, ugye?

de neked emiatt jár az ingyen bl-közvetítés a városi tévén, ugye?

piros szőnyeget meg vip-páholyt nem akarsz?

anyám borogass

Előzmény: Veszpremi (1246)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!