Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.09 0 0 817

hamvába holt...

hiába tél van, asszociálok :-)

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.09 0 0 816

Szia Juhhej!

Ez is egy olyan ügy ami egyszer már havába holt...

Mondjuk akkor még a HB volt a közös képviselő. Lehet hogy a játékgépezés mellett nem jutott rá ideje, de semmit nem ért el ezzel kapcsolatban. Esetleg az új közös képviselettel meg lehetne próbálni újra, bár nekem úgy túnik a közös képviselet az OCS-t képviseli nem minket...

Mi leszigeteltettük az ajtót, így jobb lett, de csoda azért nem történt. Ha este jön haza "Kopácska" (Cicalány a folyosó végén) még egy év után is megnézem nem maradt-e nyitva az ajtó...

Üdv:

BB

Előzmény: Juhhej (814)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.09 0 0 815

Szia!

Én benne vagyok csak az a gond hogy mint minden kezdeményezés ebben a házban ez is érdektelenségben fog elveszni. Egyszer már volt egy ilyen kezdeményezés, de ha jól emlékszem 5-en vettük a fáradtságot hogy leadjuk az igényünket.

De talán majd most! :-)

Üdv:

BB

Előzmény: indul (813)
Juhhej Creative Commons License 2009.01.09 0 0 814
Üdv, tegye fel a kezét akinek gondja akadt már a lakás bejárati ajtajának hanggátlásával. Azaz, hallotta esetleg már valaki az akár távoli szomszédja életének hangjait? Gondolok itt a kutyák, macskák hangjára, szomszéd nemi életének hangjaira, estleges tányértörés, de akár az egyszerű beszélgetés hangjaira is.
Tehát jó lenne, ha jeleznétek ha nálatok is bejön minden hang a folyosóról, mert KT vevőkapcsolati manager azt mondta, még senki nem szólt neki erről. Jó lenne tehát felvilágosítani erről is. Szerintetek mit tegyünk? Üdv
indul Creative Commons License 2009.01.08 0 0 813
hello
beszeltem a digivel, lehet valtani (6. keruletben volt mar ra pelda, ~uez volt a helyzet). annyi kell, hogy egy csomo alairast kell gyujteni.
ezt elkuldeni a diginek, onnan ok intezik a tobbit.
ha kell, en bevallallom az alairasok eljuttatasat es az ugyintezest. a gyujtest azonban nem, vagy csak korlatozottan, mert nem sokat vagyok otthon.
szerintem egy probat meger.

Annikó83 Creative Commons License 2009.01.07 0 0 811
Gondnok telefonszáma:30/237-4741 Czebei Imre
Közös képviselő telefonszáma:30/687-8651 Koppányi László
Előzmény: Törölt nick (810)
Begi1982 Creative Commons License 2009.01.07 0 0 809

Ha tud valaki segiteni, akkor én arra lennék kiváncsi, hogy ha megvan a vizes szerződés, le is plombálták, és én anno én havi elszámolást kértem, akkor mikor kell és hol bejelenteni a vizóra állását? Vagy ezt ők havonta leolvassák?

Áramnál is ez a kérdésem.

Előre is köszi!

P.

Előzmény: Annikó83 (803)
Begi1982 Creative Commons License 2009.01.07 0 0 808

Szia!

Igen, a digire lenne igény, én is nagyon preferálnám, hogy ha be lehetne kötni, de sajnos nem lehet. Ezt már többször kitárgyalta ez a fórum is és gondolom lakógyűlésen is előjött. Sajnos a szerződésben az van, hogy az Olimpia jogosult megválasztani a szolgáltatót egészen addig, amig nincs megalakulva a társasház. Ez pedig szvsz. 2010 előtt nem fog bekövetkezni.

De ha esetleg te tudsz valamit, amit én nem, akkor szivesen támogatlak minden digis törekvésedben. Én pont most gondolkodtam el egy net megrendelésén, de megnézve az árakat el is ment tőle a kedvem...

P.

ui.: Digit a Mandarinkertnek:)

Előzmény: indul (807)
indul Creative Commons License 2009.01.07 0 0 807
sziasztok.

ugy lattam, hogy a digi-re lenne igeny.
ha megoldhato, akkor ossze kene allitani egy listat, hogy ki kotne be a digikabelt vagy digitv-t, ha lenne ra lehetoseg.
+ valamilyen modon tudatni kene ~mindenkivel, hogy _talan_ lesz ra lehetoseg, ha eleg sokan vagyunk.
velemenyt kerek eloszor itt a forumon. ha nem hal el a kezdemenyezes, akkor segitek intezni.

t
zoli291 Creative Commons License 2009.01.07 0 0 806

Sziasztok!

Meg tudná nekem valaki mondani a november havi hőelszámolást miért korrigálták, mint az októberit is?(most ezt kell felvenni, nem a decemberit...)

A novemberi elszámolás először ötezer valamennyivel számolt, most meg a korrekcióban hétezer valamennyivel.Pedig most sokan használjuk a fűtést gondolom kisebb szorzó is elég lenne, mint ahogy okt., nov.-ben elég is volt....

Nem az lehet az ok, hogy ki kell fizetni a számlát és hiány van a nem fizetők miatt és csak így tudjuk kifizetni (a ház) a számlát???

Mikor lépnek  már fel a nem fizetőkkel szemben?????

Annikó83 Creative Commons License 2009.01.07 0 0 805
Minden lépcsőházban kint van egy tábla az épület kezelőjéről,és a telefonszámok is ott vannak a faliújságon.Gondnok,közös képviselő stb.
Előzmény: Törölt nick (804)
Annikó83 Creative Commons License 2009.01.06 0 0 803
A gondnok aláírja,nekem is ő írta alá.
Előzmény: Kate79 (802)
Kate79 Creative Commons License 2009.01.05 0 0 802
Sziasztok! Kapott már közületek vki díjmegosztási szerződést (mellékvízmérős)? Tudnátok segíteni abban, hogy kivel és hol kell aláiratni?
n887 Creative Commons License 2009.01.01 0 0 801
Azt hiszem, komoly bajban van az OCS, ha már a közös költséget sem tudja fizetni.

(Lépcsőházban olvastam a tetemes tartozásuk van több hónapra visszamenőleg. Lehet, hogy csak nem akarják fizetni ?!)

Ha letörlik ezt, akkor biztosak lehetünk benne.

Annikó83 Creative Commons License 2008.12.30 0 0 800
Kiskacsa5 Creative Commons License 2008.12.30 0 0 799
Üdv Mindenkinek! Előzőhöz annyit, a D lift melletti hírdetőn megtaláltam az épületbiztosítás kivonatát. BUÉK!
Kiskacsa5 Creative Commons License 2008.12.26 0 0 798
Tisztelt Lakótársak!
D épületi lakó vagyok, régóta figyelem a fórumot . Kérdésem az lenne , tud-e Valaki arról hogy az épületekre A,B,C,D van-e biztosítás kötve? Máshol ez úgy torténik hogy az épületre kötnek egy közös épületbiztosítást,/ingatlan/ ami tartalmazza az épületbiztosítást, üvegkárt, vízkárt, viharkárt ,felelősségbiztosítást ,stb. Ennek az árát a közös költségbe beépítik. A mi fizetnivalónkba benne van ez a tétel? A lakások külön köthetnek/ ingóságra/ biztosítást betörés, tűz,felelősség ,baleset stb .
Ezekben az épületekben ez hogy alakul?
Köszi a választ!
Kiskacsa5 Creative Commons License 2008.12.26 0 0 797
Üdv Mindenkinek! Buék
gj77 Creative Commons License 2008.12.24 0 0 796
Kedves Lakótársak!

Nagyon boldog Karácsonyt kívánok a Mandarin Kert lakóinak!

G.J.
zoli291 Creative Commons License 2008.12.22 0 0 795

Ha "megnyugtat"  az én/mi folyosómon /kon sem jobb a helyzet, ott egy egész járműpark van, még szerencse, hogy csak távolról röhögök a szegény ott lakókon, mert ha ott kéne minden nap botorkálnom, biztos kihajintanám az egész lomot!l

Megoldás:talán a házirendben van valami!!!

Előzmény: Annikó83 (793)
peya Creative Commons License 2008.12.21 0 0 794

Sziasztok!

Két buta kérdésem lenne:

1. A "C" lépcsőházra kitették, hogy Hamzsabági út 38-40. Ezek szerint ez a lépcsőház címe? Én minden létező helyen (vízművek, elmű...) a Bartók Béla út 98-102-t adtam meg, mivel korábban ezt a címet adta meg a közösk. Lehet ebből bármi probléma a jövőben?

2. Korábban volt kezdeményezés a Digi TV kiépítésére. Sikerült elérni, hogy Digi TV-től rendeljünk szolgáltatást?

Válaszokat előre is köszönöm!

Annikó83 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 793
A legegyszerűbb ha szólsz a gondnoknak az ő feladata hogy akadálymentes legyen a folyosó..
Előzmény: n887 (792)
n887 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 792

Sziasztok!

Szeretnék tanácsot kérni, mit tudnátok javasolni arra a problémára, ha az ember nem akar összeveszni a szomszédjával, de megszerete megoldani egy problémát!

Minden nap úgy kell beosonnom a lakásomba, mivel tárolónak nézik a folyosót a szomszédaim! Eddig csak be nem szerelt bútorlapok, szemét (több napos) volt a folyosón, de ráadásul most már egy bicikli is itt van! Nincs erre szabály, hogy mit lehet és nem tárolni a folyosón?Kinek lehet szólni? Másnak nincs ilyen tapasztalata, problémája???

Mandus Creative Commons License 2008.12.18 0 0 791
Szia a kérdésedre válaszom, hogy a mai napig nálam is van ilyen, hogy gyengébben megy a fűtés .... sztem ez a gáz minőségétől függ .... de én is inkább javaslom hogy keresd fel a gondnokot !
Előzmény: Begi1982 (786)
Mandus Creative Commons License 2008.12.18 0 0 790
Sziasztok, a mi nap láttam a csodás tábláinkat ... sztem ez egy kicsit túlzás, hogy ennyire sztárolják magukat... a táblákat jól megtudják csinálni... bezzeg az elszámolásokat (kíváncsi vagyok ki rakta ki):D

Egyben ma eléggé meglepődtem mikor ma jöttem hazafelé és a két biztonsági őr megállított, és kérték mondjam meg a parkoló kódszámomat... csak gratulálni tudok, hogy ezt is elkezdték nézni ... így legalább talán megszabadulunk a sok ingyen élőtől ...

Begi1982 Creative Commons License 2008.12.18 0 0 789

Köszönöm szépen a válaszokat!

Megkeresem a gondnokot.

Annikó83 Creative Commons License 2008.12.17 0 0 788
Én a helyedben szólnék a gondnoknak.Azért tartjuk,hogy ilyen esetben segítsen.
Pumuckly Creative Commons License 2008.12.17 0 0 787

Anno én is tapasztaltam ilyesmit. Fűtés nélkül kb. 18 fok volt. Az első hetekben alig lehetett megérezni a fűtést, mert előbb a falakat kellett felfűteni. A folyosó melletti fal ráadásul nincs szigetelve. A kazán elvileg légteleníti a rendszert, bár elképzelhető, hogy levegős a radiátor. Az oldalán van egy szelep, azt kicsit kitekerve ki lehet engedni a levegőt. Az alján van még elvileg egy másik rejtett szelep is a csatlakozásban, ezt már bonyolultabb állítani. A kazán úgy van beállítva, hogy a lakásban kb. 23 fok legyen.

Begi1982 Creative Commons License 2008.12.17 0 0 786
Sziasztok!

Egy fontos kérdésem lenne hozzátok.
Lassan beköltöznék a lakásomba (D lépcsőház 108), emiatt 3 napja felmentem és tökig feltekertem a fűtést, mert elég hűvös volt odabent.
Azóta kicsit melegebb lett, de nem az a meleg, amit az ember elvár ilyen fűtés és szigetelés mellett.
A radiátor kicsit forró, de nem vészesen. Normális ez?
Szerintem ez nem teljesen kóser. Van esetleg valakinek tapsztalata ez ügyben?
Nem azt mondom, hogy hideg van a lakásban, de este jól be kell takarózni, ami szerintem nem normális.
Valami gáz lehet a fűtésemmel...
Aki a D-ben lakik tapasztalt hasonlót?

Üdv,
Péter
Hamzsa Bég Creative Commons License 2008.12.16 0 0 785
Sztem az a papír a szélvédőn a portaszolgálat felszólítása.... Vagy mégsem?
Előzmény: n887 (784)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!